Mijn favoriete Instagram accounts

Mijn smaak qua Instagramaccounts is nogal uiteenlopend. De ene keer volg ik een account omdat ik de foto’s simpelweg adembenemend vind, de andere keer omdat ik veel herken in de kiekjes die gedeeld worden en weer een andere keer omdat ik de Stories zeer vermakelijk vind. In dit artikel deel ik mijn favoriete Instagrammers!

Mamamargaritha

Haar feed is een feestje om doorheen te scrollen. Mamamargaritha heeft drie schatten van jongens en ik smelt iedere keer weer even als ze in beeld komen. Ik vraag me bij haar vaak af hoe ze haar huis toch zo relatief Instagramwaardig houdt met drie peuters, want op foto’s is er meestal niks te zien van vieze vlekken, rondslingerende boterhammen of andere rommel. En hoe houdt ze haar bank toch zo wit?! Het is me een raadsel.

2wmnwillemijn/2wmnmartine

Al jaren volg ik de dames van 2WMN. Beide vind ik ze even gezellig en leuk. Maik (zoontje van Martine) en Isé schelen geloof ik maar een week of twee, dus vele posts en verhalen van Martine zijn herkenbaar. Ook in Willemijn herken ik veel van mezelf. Neem nou de slapeloze nachten waar Willemijn veelvuldig mee struggelt. De dames houden beide verder erg van make-up, dus je snapt de match 😉

lilkleine

Wellicht een beetje het ‘zwarte schaap’ in dit rijtje, maar Lil Kleine volg ik puur vanwege zijn Stories. Die jongen geeft bakken met geld uit en zit om de haverklap in het buitenland, twee dingen die ik buitengewoon vermakelijk vind.

Chantal Janzen

Chantal is gewoon om te lachen met haar droge opmerkingen. Haar posts zorgen altijd voor een glimlach op mijn gezicht. Helemaal leuk natuurlijk dat ze net is bevallen van zoontje Bobby.

De Huismuts

Rachel haar feed is erg veelzijdig en inspirerend en daarom hoort zij zeker in mijn lijstje thuis. Ze laat zien dat je ook als je een kind hebt, je nog steeds je dromen kunt volgen. Ze is met haar gezin net terug van twee maanden Bali bijvoorbeeld (de vlogs hiervan zijn geweldig!).

Stylingliebe

Geen idee meer hoe ik bij deze Duitse Julia kwam, maar ik word altijd blij van haar foto’s. Een moeder met gevoel voor mode die haar gezin op mooie wijze weet vast te leggen.

Daphisticated

Daphne haar feed vind ik zo ontzettend leuk om doorheen te scrollen. Ik vraag me altijd af hoe ze haar leuke poses, achtergronden en locaties nu weer verzint. Zij snapt het gewoon! Daarnaast is ze ook nog eens bloedmooi.

adashofash

Haar naam liet ik laatst al vallen in mijn Stories en hier noem ik haar account graag nog een keer: adashofash. Wat een mooie samenhangende feed en wat een schitterende foto’s deelt Iris iedere dag weer. Mij zou het nooit lukken om dit soort über gestylede foto’s tot stand te brengen, daarom vind ik het extra leuk om hiernaar te kijken.

lifeofyvonne

Girl crush alert! Niet alleen vind ik haar feed de laatste tijd enorm leuk aan het worden, ook vind ik Yvonne gewoon een gezellig mens. Ik kijk haar video’s erg graag en moet vaak om haar lachen.

Donebymyselfblog

Marrit ken ik al van de middelbare school en inmiddels heeft ze een succesvolle interieurblog. Ik vind het heel tof hoe ze haar kamer keer op keer weer inricht en verandert en haal er dan ook veel inspiratie uit. Daarnaast deelt prachtige plaatjes van dochtertje Mia.

Natuurlijk wil ik de kans om mezelf hier nog even te benoemen ook niet onbenut laten ?. Je kunt me volgen via @laviesanne. Ik ben vooral erg actief op Stories en daarnaast deel ik natuurlijk genoeg kiekjes van mijn leven als moeder.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  04/04/2018

  Oeh ik kende ze nog niet allemaal dus ik ga eventjes doorklikken!! 🙂
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…De eerste dagen met SpykeMy Profile

 • Reageren
  Lisette
  04/04/2018

  Leuk!! Annic van Wonderen vind ik ook erg leuk om te volgen, verder is de huismuts een grote favoriet van mij. Ik ben ook dol op interieurblogs, alleen mijn man minder want dan bedenk ik weet allemaal nieuwe dingen haha!
  Lisette onlangs geplaatst…Hoe haal je de lente in huis?My Profile

 • Reageren
  Willemijn
  19/04/2018

  Ik zie dit nu pas! Te lief!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.