Mijn everyday look

naturel look 2

Make-up is mijn hobby. Ik ben dan ook niet iemand voor wie de kous af is met een likje mascara. Ik besteed graag aandacht aan mijn looks, ook als ik die dag nergens heen moet. Deze look heb ik in een kwartier klaar en ik laat graag de details aan jullie zien!

Voor mijn dagelijkse look gebruik ik graag draagbare, aardse tinten die niet al teveel opvallen. Belangrijk vind ik dat mijn basis goed en natuurlijk is. Ook mijn lippen hoeven niet iedere dag een knalkleur te hebben, al is het merendeel van mijn lipstickcollectie wel behoorlijk fel.

close-up

DSC_0043

Mijn ogen dragen twee kleuren uit het Chocolate Nude palette van Catrice. De 3e en 4e kleur van links. Als basis gebruikt ik de Primer Potion van Urban Decay.

mascara & eyeliner

De mascara is van Chanel – Le Volume en de eyeliner is Dating Joe Black van Catrice.

naturel look 1

skin

Op mijn gezicht heb ik de Even Skin Tone foundation van Catrice (nog steeds mijn favoriet) en daaroverheen de All Matt Plus van Catrice.

Naturel en profil

blush

Ik draag een bronzer als blush. Dit is de Baked Bronze van Makeup Academy. Deze geeft behalve een subtiel bruin kleurtje ook een glansje.

DSC_0154

De lipgloss is van Max and More. Ik doe niet elke dag iets op mijn lippen, dit is gewoonweg niet handig met James. Wel vind ik het wat verzorgder staan als ik even de deur uit ga. Ik heb lippen die nogal gauw rood of vellerig zijn en met een gloss of een lipstick is dit goed te bedekken.

naturel look 2

 Zoals je ziet veel Catrice! Maar dit is dan ook echt mijn favoriete budgetmerk. Vaak spray ik mijn make-up nog even af met de All Nighter van Urban Decay, maar daarvan vond ik de verpakking te vies om op de foto te zetten.

Wat is jouw favoriete dagelijkse look? En hoeveel tijd besteed je hieraan?

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  16/11/2015

  Prachtige, natuurlijke everyday look! Die bruine tinten staan jou zo mooi. Je look lijkt erg op mijn dagelijkse make-uplook. Ik gebruik ook veel bruin op m’n ogen. Verder mogen BB Cream/foundation, concealer, roze blush, mascara en een wenkbrauwpoeder niet ontbreken. Op mijn lippen draag ik zelden iets, vergeet dat gewoon vaak.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: W7 Brow Parlour en In The MoodMy Profile

 • Reageren
  PinkFairy
  16/11/2015

  Mooi! Vind die bronzer je heel goed staan.

 • Reageren
  Tamara
  16/11/2015

  Mooi hoor! Ik wilde dat ik het geduld en de tojd kon vinden om me elke dag zo mooi op te maken.
  Tamara onlangs geplaatst…HMC #3 Een nieuw Kapsel.My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  16/11/2015

  Wat een mooie everyday look, er zijn ook nauwelijks dagen, dat ik geen make-up draag. Ik word er blij van om mezelf op te maken. Qua look komt het redelijk overeen, mijn basislook is ook met wat nude oogschaduwkleuren met hier en daar een shimmer en donkerdere crease 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Uitleggen dat mama zwanger isMy Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  16/11/2015

  De verpakking was te vies om op de foto te zetten. Hahaha. Ik ga gewoon nooit zonder make-up de deur uit. Geen gezien. En nee joh, is dit een lipgloss van Max & More? Wat een leuke kleur! Ik vind die alleen altijd zo vies plakkerig… Of hebben ze de formule veranderd?
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Weg stress: ‘t Lauwersmeergebied in 13 foto’sMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  16/11/2015

  Jouw everyday look is prachtig,

  Ik ga gerust zonder make-up zonder de deur uit en mijn everyday look bestaat uit foundation, concealer en mascara. Ik heb nog nooit zelf oogschaduw gebruikt 😉 ik ben er niet goed in.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with NesrinMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  16/11/2015

  Een mooie everyday look! Je ogen knallen altijd zo mooi, dat vind ik echt jouw kracht. Als de basis goed is, kun je iedere lipstickkleur erbij dragen. Je kunt dan zelfs in de middag nog wisselen als je ergens heen gaat.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Interieur | Tips om je slaapkamer gezellig te makenMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  16/11/2015

  Mooi, heel mooi. Dat palette van Catrice gebruik ik ook vaak dagelijks. In het begin was ik zo klaat maar vind het steeds leuker en besteed er dan ook meer aandacht en tijd aan. Nu ben ik ongeveer met een half uurtje klaar.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Kip in de hoed. De zoutarme versie.My Profile

 • Reageren
  Leonie
  16/11/2015

  Erg mooie look! Ik vind het echt tof om te zien dat je jezelf de tijd gunt en geeft om er mooi uit te zien. Dat zouden meer vrouwen/moeders zichzelf moeten gunnen.
  Leuk om te zien ook dat je veel budgetproducten gebruikt..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakookt: (voor het eerst) Soep!My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  16/11/2015

  Mooie everyday look!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Huidupdate | 2My Profile

 • Reageren
  Marloes
  16/11/2015

  Wat een mooie everyday look! Staat je goed!
  Marloes onlangs geplaatst…OPI Glitter Off BasecoatMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  16/11/2015

  Wat een prachtige everyday look. Heel mooi gedaan!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in MelonMy Profile

 • Reageren
  Amy
  16/11/2015

  Wat een prachtige look, het zou zo mijn dagelijkse look kunnen zijn. Winged eyeliner met een fel lipkleurtje, dat is wat ik op een doordeweekse dag meestal draag.
  Amy onlangs geplaatst…Masterclass Ondernemen van Annic Van WonderenMy Profile

 • Reageren
  Lisa's Beautybabbels
  16/11/2015

  Wat een mooie look voor een normale dag. Je ogen komen erg mooi uit!
  Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…Lisa’s Life Week 46My Profile

 • Reageren
  Milou|Thuis bij Milou
  16/11/2015

  Mooi zeg! Ik zou wel eens een workshop van je willen volgen hoe je dit doet ofzo. Als ik dit doe, duurt het een uur en heeft het als resultaat een gefrustreerde Milou.
  Milou|Thuis bij Milou onlangs geplaatst…Aankomen in gewicht tijdens de zwangerschap. Mijn ervaring tot nu toe.My Profile

 • Reageren
  Nadia
  18/11/2015

  Mooie natuurlijke look! Mijn dagelijkse look bestaat uit BB cream, wenkbrauwpoeder en -potlood, zwart lijntje om mijn ogen en mascara. Heel simpel dus, zou graag wilen dat ik ook zo goed was met oogschaduw maar dat moet ik echt leren denk ik, en daar neem ik dan weer de tijd niet voor…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.