Mijn anti-bucketlist (dit wil ik nooooooit doen voor ik doodga)

Deze dingen staan bij anderen misschien op hun bucketlist, maar mij niet gezien!

Een tattoo nemen. Hoewel ik het oprecht heel erg cool kan vinden bij anderen, denk ik dat een tatoeage bij mij compleet de plank zou misslaan. Een piercing ook trouwens.

Een marathon rennen. Oh nee, met nog geen tien paarden krijg je mij mee naar een marathon. Wel om aan de zijlijn aan te moedigen, maar zeker niet om zelf te rennen.

Een maand suikervrij eten. Sorry voor alle healthlovers, maar ik heb daar gewoon geen enkele intentie voor. Daarvoor houd ik gewoonweg teveel van eten.

Abseilen. Lijkt me verschrikkelijk. Vooral dat moment dat je over het randje moet stappen en daadwerkelijk naar beneden moet hupsen. Ik krijg al een appelflauwte als ik eraan denk. In dezelfde categorie valt Skydiven overigens. Als ik het zie dan denk ik ‘super vet’, maar als ik het zelf zou moeten doen dan haak ik echt af.

Een rubikscube oplossen. Als ik zo’n ding in mijn handen heb (wij hebben er eentje liggen thuis) dan raak ik dus DIRECT gefrustreerd van die rotkubus. Ik wil gewoon hup hup hup zo’n ding kunnen fixen en niet mijn hoofd hoeven breken over allerlei ingewikkelde berekeningen om dat ding op te lossen.

1000 euro uitgeven aan een tas. Ik kan dat dus gewoon niet. Ik weet zeker dat ook als ik het zou kunnen betalen ik het nog steeds niet over mijn hart zou kunnen verkrijgen.

Alleen op reis. Ik ben absoluut geen einzelgänger en zou het dan ook vreselijk vinden om alleen op pad te gaan. Ook al kom je op reis ongetwijfeld andere gezellige mensen tegen, ik zou het ook niet leuk vinden om dan daar na korte tijd weer afscheid van te moeten nemen. Doe mij maar lekker met een eigen cluppie op reis.

Een eigen kledingstuk naaien. Met priegelwerkjes moet je bij mij niet aankomen. Daar word ik altijd een beetje agressief van. Heb al moeite met een stukje draad door de naald krijgen, laat staan naaien zelf.

Een concert van Kanye West bijwonen. Blijf het een onsympathieke gozer vinden.

Wat zijn de dingen die op jouw anti-bucketlist staan?

Uitgelichte foto: Rawpixel.com via shutterstock.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  11/05/2018

  Dit zou helemaal mijn anti-bucketlijst kunnen zijn! Wat grappig herkenbaar 🙂
  Behalve dan ik heel graag nog een keer alleen op reis zou gaan. Heb het toen ik 20 was al eens gedaan, maar nu ik een man en kind heb zou ik het ook wel eens lekker vinden (een paar dagen tot een week).

 • Reageren
  Moederschip
  11/05/2018

  Hihi leuk. Ik zou zelf nooit tussen haaien willen zwemmen! Ben nu wel heel benieuwd wat er wél op je list staat 😉
  Moederschip onlangs geplaatst…Drie jaar non-stop in de pampersMy Profile

 • Reageren
  Chaya
  11/05/2018

  Hahaha, kan me in heel veel herkennen. Leuk deze lijst! Een tattoo is ook niet mijn ding. Evenals Kanye, vraag me echt af of die vent wel helemaal ok is.
  Chaya onlangs geplaatst…6 weken na het overlijden van mijn babyMy Profile

 • Reageren
  Fraukje
  11/05/2018

  Whahaha!! Behalve de tattoo (die intrigeert mij al van kleins af aan) kan ik mij hier behoorlijk in vinden. En een pixie haircut staat ook niet op mijn lijstje.

 • Reageren
  Liset
  11/05/2018

  Haha, zo leuk om te lezen! Ik zou never nooit niet willen parachute springen (heel erg hoogtevrees).
  Liset onlangs geplaatst…Dit is de nieuwe The Body Shop Body Yogurt die snel intrekt!My Profile

 • Reageren
  margriet kuper
  11/05/2018

  haha, ook voor mij erg herkenbaar. Zou ook zo mijn lijstje kunnen zijn behalve de rubix cube.

 • Reageren
  Tamarah
  11/05/2018

  Hahaha leuk dit! Vooral die laatste! Zo mee eens

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  11/05/2018

  Hahaha hilarisch om dit te lezen!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…BLOOMR CocosoapMy Profile

 • Reageren
  Rachel
  12/05/2018

  Haha super leuk zo’n anti-bucketlist. Ik kan me helemaal vinden in het abseilen. Iets wat ik vroeger, met bungyjumpen en parachute springen altjnd graag wilde. Een atracyie in moeviepark germany heeft me er wel van genezen. ?
  Rachel onlangs geplaatst…Review – L’Oreal Colorista Washout – Pretty in pinkMy Profile

 • Reageren
  Lian
  13/05/2018

  Amen. Alhoewel ik wel goed kan naaien ??‍♀️

 • Reageren
  Mommysworld Lin
  24/10/2018

  Haha leuk om te lezen en ik zou bijna zelf zo’n blog willen gaan schrijven want er kwamen bij mij ook veel dingen die ik never zou willen in gedachten voorbij! Net als jou die tattoo, echt niet gewoon. En concerten ik zou er naar geen gaan want ik zou denk ik flauwvallen tussen zoveel mensen! Heb space nodig?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.