Handig: online boekingsplatform Barberbooking

Een concept waar ik nog nooit van gehoord had maar wat mega handig blijkt te zijn: Barberbooking.

Barberbooking heeft als doel het zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om (online) een kapper te boeken.  Je kiest een kapper, een tijd, een plaats en klaar!

Ja, ik vond het altijd wel een gedoe om de kappers hier af te bellen en te kijken wie er wanneer plek had. Nu is dat verleden tijd en kruip ik gewoon achter mijn laptopje wanneer ik naar de kapper wil om zo online een afspraak te maken bij een salon of kapper naar keuze.

Ook handig als je ineens ad hoc bedenkt dat je wel toe bent aan een nieuw kapsel en in een snelle oogopslag wilt zien welke kapper de volgende, of misschien zelfs nog dezelfde dag een plekje vrij heeft. Ik ben zo iemand die ontzettend impulsief is als het gaat om een nieuwe coupe. Het komt in me op en het liefst sta ik een paar uur later op de stoep bij de kapsalon. Kan allemaal door middel van Barberbooking!

Schermafbeelding 2016-02-20 om 14.35.16

Op Barberbooking kun je van alles vinden: de prijslijst, recensies, locatie, etc. Maar ook kun je het type behandeling kiezen, degene die jou knipt (man of vrouw), of de organisatie (erkende haarwerker of via een kapperscollectief bijvoorbeeld). Betalen doe je gewoon achteraf.

Er is tevens een (android) app beschikbaar van Barberbooking. Inmiddels hebben al meer dan 7000 kappers zich aangesloten bij dit platform.

Neem een kijkje op Barberbooking.com voor meer informatie of voor het boeken van een behandeling.

Kende jij dit platform al?

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Barberbooking

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  21/02/2016

  Lijkt me handig. Ik wil vaak ineens naar de kapper; de kapper is bij mij echt iets wat dan op dat moment moet gebeuren en niet kan wachten. Maar goed, niet iedere kapper heeft natuurlijk stante pede plek. Dit zou best wel een uitkomst kunnen zijn voor mij. Goed dat ik dit nu weet, thanks!
  Carlijn onlangs geplaatst…Plog: koffieleuten en op bezoek bij Youngblood CosmeticsMy Profile

 • Reageren
  Dorien
  21/02/2016

  Best relaxed! Ik heb alleen een vaste kapper die denk ik niet mee werkt met dit platform. Maar voor ieder ander, super handig!
  Dorien onlangs geplaatst…6 BUDGET BEAUTY TIPS DIE IEDEREEN MOET WETEN!My Profile

 • Reageren
  Channa
  21/02/2016

  Kende het al ja. Onze vaste kapper is volgens mij alleen nog niet aangesloten.
  Channa onlangs geplaatst…De eerste keer alleen met een baby. Help?!My Profile

 • Reageren
  Josan
  21/02/2016

  Ik kende het nog niet. Ik had verwacht dat ik voor mijn haar type geen kapsalons zou kunnen vinden in dit systeem. Maar er zijn toch een aantal kappers 🙂
  Josan onlangs geplaatst…I Love Action TagMy Profile

 • Reageren
  Ingrid
  21/02/2016

  Ik boek mijn vaste kapper ook altijd via hun eigen website, heel handig. Ze sturen ook herinneringen enzo. Als ik nog geen kapper had gehad had ik dit vast handig gevonden.

 • Reageren
  Lifesabout
  21/02/2016

  Handig, nog nooit van gehoord! Ik ga eens zoeken of mijn vaste adresjes te vinden zijn.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #8. Argentijnse Beef Chimichurri.My Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  21/02/2016

  Handig!! Ik ga eens kijken of ‘mijn’ kapper er bij staat 😉
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…WINACTIE! Win een pakket van Done by DeerMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.