Mega favoriet: Max Factor Creme Puff Blush Alluring Rose

Sinds ik deze blush ontdekt heb draag ik niks anders meer. Een zeer geschikt exemplaar voor alle huidtypen.

Hoewel ik voorheen vaak voor een roze blush ging, heb ik de laatste tijd de natuurlijke kleurtjes helemaal ontdekt. Denk aan bronzerkleuren, terracottakleuren en andere aardetinten die de kleur van je huid op een natuurlijke manier ophalen.

4

Ik heb deze blush al eventjes in gebruik voordat ik bedacht dat het wel leuk was om ‘m te reviewen, dus ik kan helaas geen kakelvers en schoon exemplaar laten zien. Toch wilde ik jullie deze mooie blush niet onthouden.

3

Deze blush van Max Factor draagt de naam Alluring Rose, maar is allerminst een roze kleur te noemen. Hij neigt naar perzik/terracotta.

swatch

De ondertoon is mooi warm en je vindt hele subtiele shimmers terug in de blush welke moeten zorgen voor een gezonde glow op je gezicht.

full face

Mijns inziens een perfect kleurtje voor iedere dag. Eigenlijk kun je met deze blush het hele contour/bronzegebeuren wel overslaan, want ik denk dat deze blush dat allemaal al in zich heeft. Je kunt de kleur subtiel houden, maar hij is ook erg goed op te bouwen tot een wat heftigere tint. Ik heb de blush hier vrij dik aangezet, maar hij is nog steeds erg naturel. Ik ben hier licht gezelfbruind.

Alluring Rose is qua kleur misschien niet heel bijzonder, maar zal daardoor wel veel dames staan – alleen al omdat hij je huid een sunkissed gloed geeft. Hij is erg goed op te bouwen en het valt me ook op dat deze blush lang blijft zitten.

De Max Factor Creme Puff Blush kost €12,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen en hier.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Channa
  05/02/2016

  Mooie kleur, ik vind het kiezen van een goede blush nog steeds lastig. Misschien deze maar eens proberen!
  Channa onlangs geplaatst…Want iedere moeder wil toch ‘Een goed begin’?My Profile

 • Reageren
  Dorien
  05/02/2016

  Mooie kleur! Staat ook mooi bij jouw huid. Toevallig ga ik vandaag op blush en mascara jacht dus ga zeker even kijken!
  Dorien onlangs geplaatst…7X TIPS OM LANGER TE LIJKENMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  05/02/2016

  Mooie kleur! Fijn dat je hem goed moet opbouwen, want dan werkt dat ook prettig met mijn lichte huid!
  Myrthe onlangs geplaatst…MC Diary #15: Vermoeid, werk en tentamensMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  05/02/2016

  Wauw, inderdaad heel erg mooi! Staat perfect bij je huid!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Shoplog LondenMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  05/02/2016

  Oh heel mooi. Ik gebruik normaal gesproken ook een meer roze blush. Ik vind deze prachtig voor de komende lente en zomer en ga zeker even kijken in de winkel straks. Thanks voor je tip!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Een beter mens door het moederschap.My Profile

 • Reageren
  Fleur Sophia
  05/02/2016

  Oh wauw, hij ziet er al prachtig uit in de verpakking, laat staan op je wangen! Inderdaad een heel mooie en natuurlijke blush!
  Fleur Sophia onlangs geplaatst…Een print op print outfit: Wat vind jij er van?My Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  05/02/2016

  Echt prachtig! Ik ben ook van de roze blush, maar ik denk dat ik deze ook ga halen 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Een tatoeage met de naam van je kind: doen of niet?!My Profile

 • Reageren
  Isabelle
  06/02/2016

  Ik wil helemaal niet grof zijn, maar ik heb het gevoel dat je een beetje op de boemel bent met je blog… De artikels zijn beduidend korter, hebben minder diepgang en de onderwerpen lijken vergezocht. Ik vraag me af of alles oké met je is? Groetjes

  • Reageren
   La VieSagista
   06/02/2016

   Hoi Isabelle, dank voor je comment. Ik zit inderdaad niet zo lekker in mijn vel. Ik doe desondanks mijn best om nog steeds duidelijke reviews af te leveren, mijn inziens behoeft het ene product ook meer tekst dan het andere. Groet, Sanne

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.