Mededeling: nieuwe lay out website

cover nieuwe lay out

De afgelopen dagen hebben jullie vast al gemerkt dat ik niet echt actief ben geweest op mijn website. Dit had niet alleen te maken met Kerst, maar ook omdat ik achter de schermen bezig ben met een nieuwe lay out. Daarover wil ik jullie graag wat meer vertellen.

De look and feel zoals dat zo mooi heet wilde ik vanaf het begin van mijn blog clean, fresh en professioneel hebben. Het moest echt een thema zijn die bij mensen in hun gedachten blijft hangen en ook de overzichtelijkheid vond ik van groot belang. Dit zijn nog steeds zaken die bij mij hoog in het vaandel staan.

Toch merkte ik dat er een aantal functies op mijn blog ontbrak. Ik had ervoor gekozen om geen zijbalken te nemen, zodat de site simpel en overzichtelijk was, maar een Facebook plugin, Instagram shots of een archief functie ontbraken. En dat zijn toch eigenlijk wel essentiële features op een blog naar mijn idee.

Voor de liefhebbers (ik krijg er best wel veel vragen over): mijn oude thema was het Pretty Pictures thema op het Genesis Framwork. Mijn nieuwe thema wordt het Avada thema en framework in één. Dit nieuwe thema zal stukken meer functies bevatten dat mijn huidige thema. Zo zal er een archief- en zoekfunctie zijn om artikelen makkelijker te vinden, de social media buttons zullen duidelijker zijn, en er zullen functies zijn om artikelen te delen.

En voor mij betekent het, en dat is toch wel heel erg fijn, dat mijn logo niet meer een ‘losse’ post is en ik elke dag heel vroeg mijn bed uit moet om die opnieuw te uploaden. Degenen die mij op Bloglovin volgen zullen dat wel gemerkt hebben. Ik kan nu mijn artikelen inplannen zodat bijvoorbeeld elke dag om 6.00 een artikel online staat. Ideaal voor de vroege vogels!

Ik wilde niet zomaar onaangekondigd mijn website een andere lay out geven, vandaar dat ik jullie ervan op de hoogte breng. Een dezer dagen (waarschijnlijk morgen al) zal mijn blog over zijn op het nieuwe thema. Jullie hoeven niet bang te zijn dat de look and feel nu ineens heel anders wordt, het wordt alleen maar beter.

Excuses dus dat de afgelopen dagen geen artikelen online zijn verschenen, maar ik hoop dat dit een goede reden is!

Liefs,

Sanne

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  28/12/2014

  Super goed van jou. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Foodfact: Eet jij brood met mensenhaar erin verwerkt?My Profile

 • Reageren
  Ceetje
  28/12/2014

  Oeh ben benieuwd hoor!
  Ceetje onlangs geplaatst…Kerstoutfit: Redhead with black hatMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  28/12/2014

  Klinkt goed! Ik ben benieuwd!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageren
  Esther Marieke
  28/12/2014

  Oh spannend! Ben heel erg benieuwd!
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Inspiratie | Reisfoto’s & quotesMy Profile

 • Reageren
  Manon
  28/12/2014

  Goed bezig! Ik dacht dat het gewoon kwam door de kerstdrukte haha, ben benieuwd hoe het er uit zal zien!

 • Reageren
  Femke
  29/12/2014

  Ziet er heel mooi uit.
  Alleen de header doet het niet helemaal goed bij mij. Hij is helemaal groot, waardoor ik alleen la vie en dan de S half zie.
  Ik gebruik internet explorer.

 • Reageren
  Kirsten
  02/01/2015

  Wat is de nieuwe lay-out gaaaf!! Ik had hem nog niet eerder bekeken op mijn laptop. Echt heel leuk zeg. Die foto aan de rechterkant is ook echt super leuk. Wauw!
  Kirsten onlangs geplaatst…Life Quotes – Waarom deze spreuken bij mij passenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.