Review | Maybelline Vivid Matte Liquid

Mijn gebeden zijn verhoord want eindelijk komt een van de grotere drogisterijmerken met een versie van de liquid lipstick. Maybelline introduceert de Vivid Matte Liquid.

Ik vroeg me al af wanneer merken als L’Oreal en Maybelline met liquid lipsticks zouden komen aangezien deze lipproducten bij andere merken in korte tijd razendpopulair zijn geworden. Gelukkig hoeven we niet ver meer te zoeken want in maar liefst 7 verschillende tinten zullen de Maybelline de Vivid Matte Liquids binnenkort in de winkels liggen en online te koop zijn.

3

Het zijn lipsticks met intense kleurpigmenten die voor een ‘ultiem rijk resultaat, een zijdezacht gevoel op de lippen en een matte touch’ zouden moeten zorgen. Het leuke van de Vivid Matte Liquids is dat je ook kleuren kunt combineren om een ombre effect te creëren.

5

6

Mooie hulzen. Simpel en chique. Vergelijkbaar design met een lipgloss. Er komt een chemisch maar toch ook wel lekker bloemig geurtje vanaf.

4

7

Ik ontving de kleuren Electric Pink en Rebel Red. Behoorlijk fel en aanwezig. Ik hou d’r van!

Het valt me op dat het product in eerste instantie iets dunner en vloeibaarder is dan ik van matte lipproducten gewend ben. Hierdoor moet je misschien wel nóg preciezer zijn bij het aanbrengen ervan, je kleurt al snel buiten je liplijn met een dergelijke substantie.

1

Yaaas. Yaaaas. Yaaaaaaaaas! Een barbieroze kleur die feller is dan fel. Wat de exacte ondertoon is zou ik je niet meteen durven zeggen, mijn gevoel zegt dat deze roze kleur neigt naar warm. Maak het niet te gek met je ooglook bij deze Electric Pink, want deze kleur laat je gezicht meer dan genoeg spreken.

2

Ook voor de roodliefhebbers zit er een prachtexemplaar bij. Hij is iets koeler dan de foto doet vermoeden maar ook deze is weer bijzonder aanwezig en maakt je look in één klap femme fatale. En y’all know dat ik een speciale connectie heb met de kleur rood, het kan dan ook niet anders dan dat deze kleur mijn favoriet is (maar wel nipt!). Valt jullie ook op dat de kleuren beide niet 100% mat zijn?

Het draagcomfort van de Vivid Matte Liquid is iets wat me meteen opvalt. Zelfs na uren op de lippen heb ik nog niet het idee dat mijn lippen droog zijn of dat de plooien in mijn lippen zichtbaar zijn (iets wat ik wel ervaar met bijvoorbeeld de matte lip lacquers van MUA). Ik heb niet het idee dat ik mijn lippen extra hoef te verzorgen met de Vivid Matte Liquid. Een primer of balsem eronder is niet nodig. De kleur wordt niet super mat, hij blijft vrij levendig. Voor een nog matter effect kun je je lippen even afdeppen op een papiertje. De kleur houdt een paar uur, maar niet bijster lang.

De prijs van deze beauty’s? Slecht €6,99. Koopie! Vanaf 1 juni te koop bij de drogisterij en nu al bij Themakeupspot! Klik hier voor de roze variant en hier voor de rode variant.

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  21/05/2016

  Wow wat een prijsje! Echt supermooi, vooral de rode. Ik krijg weer helemaal zin om er één te kopen en uit te probereb. En dan nooit meer te dragen, want zo gaat het altijd met mij en lipsticks/glossen.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Jim is anderhalf! Wat kan hij allemaal al?My Profile

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  21/05/2016

  Ik sluit me aan bij Elisabeth. Bij mij liggen lipsticks ook altijd nutteloos in de la. Bij mij zouden die knalkleuren echt misstaan, maar jij kunt ze goed hebben!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ik ga door een zeer moeilijke tijd…My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  21/05/2016

  Die rode kleur staat je echt fantastisch! En wat een mooie prijsjes inderdaad! Zeker de moeite om in te slaan zo te zien
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Gezonde snack: Bananenbrood met rood fruitMy Profile

 • Reageren
  Josan
  21/05/2016

  Felle kleurtjes. Eigenlijk vind ik het wel mooi dat hij niet helemaal mat wordt. Dat vind ik bijna altijd heel droog over komen en dat weerhoudt mij er van om ze te kopen. Was altijd meer van de glossjes maar dit vind ik wel een mooie cross over.
  Josan onlangs geplaatst…Opzien tegen de eerste verjaardag van je kindjeMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  21/05/2016

  Oe la la wat een felheid! Supermooie kleuren. Vind ze je allebei erg goed staan, dat barbieroze kun jij goed hebben maar dat rode ook absoluut. Dat draagcomfort valt me wel op, had niet verwacht dat de lipsticks na zo lang dragen nog comfortabel zouden aanvoelen. Ben altijd bang voor droogte met dit soort producten. Na ja, ik draag sowieso bijna nooit iets op m’n lippen, maar toch 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…6 verwachtingen over het moederschapMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  21/05/2016

  Wauw, wat een prachtkleurtjes. En de prijs is zeker ook aantrekkelijk! Ik vind ze de moeite waard om eens te proberen, heerlijk zo’n fel kleurtje voor de zomer:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: 5x wat zo geweldig is aan zwanger zijn!My Profile

 • Reageren
  Tamara
  21/05/2016

  Ohhhh ik ben dol op matte lip producten! Ik heb nu een nyc matte lip lacquer en die vind ik zo fijn! Zit er hier ook een mooie oudroze tint bij?
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt | Manouk kreeg een ongeplande keizersnede.My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  21/05/2016

  De finish en pigmentatie ziet er beregoed uit! De kleurtjes vind ik persoonlijk wat minder geschikt voor mezelf, maar wat staan ze jou goed! Ik ben heel benieuwd of er ook wat warme tinten of bruine/paarse tinten zijn :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De nieuwe Yves Rocher Cherry Oil lipstick kleurenMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   21/05/2016

   Zeker, neutrale en warme tinten zitten er ook tussen!

 • Reageren
  Nicole
  21/05/2016

  Ik had ze op snapchat gezien. Echt heel mooi! Zelf zou ik voor een wat minder opvallende kleur gaan, maar jij kan het echt goed hebben!
  Nicole onlangs geplaatst…Help! Ik heb tips voor goede boeken nodig!My Profile

 • Reageren
  Natascha
  21/05/2016

  Ik vind het ook super leuk dat er nu drogisterij merken met liquid lipsticks komen! En helemaal fijn dat deze van Maybelline ook nog eens een fijn prijsje hebben. De rode kleur staat je super gaaf trouwens, ik ben benieuwd naar de andere kleuren.
  Natascha onlangs geplaatst…Review | Kiko Satin PeachMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  21/05/2016

  Wauwie,vooral Electric Pink vind ik echt prachtig!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Yves Rocher Pure Light Foundation CushionMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  21/05/2016

  Ik heb deze nog nooit eerder gezien, maar ze zien er wel veelbelovend uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Generatie Y | De zoektocht naar je dromenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  21/05/2016

  Barbie & Femme fatale wat een mooie combinatie 😉

  De kleuren staan je beide erg goed. Het is inderdaad een koopie!
  Nesrin onlangs geplaatst…Wie vulde de Waar je huis woont TAG in?My Profile

 • Reageren
  Laura Jaye - It's Laux
  21/05/2016

  Die roze!!! Hoe leuk. Ik vind het ook wel leuk dat ze niet helemaal super matte worden.
  Laura Jaye – It’s Laux onlangs geplaatst…BirthdaygirlMy Profile

 • Reageren
  Monica
  21/05/2016

  Zoooo benieuwd naar deze. De kleuren staan je erg mooi. Komende maand maar even kijken in de winkel en zelf testen.
  Monica onlangs geplaatst…Beebee Powder Blush Juicy Peach | ReviewMy Profile

 • Reageren
  Kiran
  22/05/2016

  De rode is prachtig. En ik heb ook een zwak voor rood ;-), dus ik ga zeker eens in de winkel kijken.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.