Maybelline The Blushed Nudes palette

In Amerika is ‘ie al een tijdje uit, wij kunnen hem in het voorjaar in Nederland verwachten. Ik heb het over het Maybelline The Blushed Nudes palette.

In het kader van ‘beter te vroeg dan te laat’ review ik ‘m vast voor jullie.

The Blushed Nudes is een opvolger van het The Nudes palette, een exemplaar dat ik overigens nog nooit heb gereviewd. Ik weet dus nog niks van de kwaliteit van deze oogschaduws. De verpakking voelt lekker stevig aan en het glanzende metaal geeft het palette een mooie uitstraling.

3

2

In The Blused Nudes vind je een diverse mix van roze, mauve en bruin/grijstinten. In het palette zit 1 matte kleur en de rest betreft allen shimmery tinten. Wie goed naar het palette kijkt, ziet dat het erg doet denken aan het Urban Decay Naked 3 palette (review). En dat is zeker niet verkeerd, want dat baasje behoort tot een van mijn meest gebruikte paletten.

swatchs collage

De bovenste rij kleuren zijn vrij licht, op de laatste na. Ze zijn redelijk goed gepigmenteerd. Pas echt onder de indruk ben ik van de onderste rij kleuren. Ik vind ze erg mooi en net een tikkeltje interessanter dan de bovenste rij. Maar ik speel dan ook liever met wat donkerdere kleuren op mijn oog. De enige matte kleur in het palette komt niet helemaal goed uit de verf op mijn arm, hopelijk zal deze het op mijn oog beter doen.

look 4

look 1

look 2

De meeste kleuren van het palette voelen romig en zacht aan en dit werkt zeer prettig op je ogen. Ik heb op mijn bewegende ooglid de focus gelegd op de plum kleur met gouden shimmers (rechtsonder in het palette) en in mijn arcadeboog zit een mengeling van de grijze kleuren. De enige matte kleur uit het palette heb ik gebruikt als overgangskleur.

Het is een mooi palette om wat zwaardere looks mee te maken, maar ook ingetogen looks zijn met dit palette gemakkelijk te creëren. Het grappige is dat ik van te voren dacht dat 1 matte oogschaduw wat weinig zou zijn, maar het stoort me helemaal niet. Hij werkt perfect als transitiekleur in de arcadeboog waardoor andere kleuren weer mooier en natuurlijker tot zijn recht komen. Ik vind het overall een enorm leuke toevoeging aan het betaalbare assortiment van de drogisterij. Wat betreft de vergelijking met UD Naked 3: dat niveau halen de oogschaduws mijns inziens niet, maar verder heb ik echt niks te klagen over dit veelzijdige The Blushed Nudes palette.

Het palette is in verschillende drogisterijen te krijgen en bij Themakeupspot.

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reageren
  Nicole
  08/12/2015

  Moooi!!! Staat je prachtig!
  Nicole onlangs geplaatst…8 tips – Wat te doen tegen een snurkende man?My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  08/12/2015

  Ik had doordat het zulke lichte kleuren lijken helemaal niet zoveel pigmentatie verwacht maar wauw wat een kwaliteit (vooral die onderste rij) Hele mooie look heb je ermee gemaakt ook
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Feestlook voor december: Colour your way met GrijsMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  08/12/2015

  Wauwww het zijn wel echt suoermooie kleurtjes! Prachrige look heb je gemaakt!
  Tamara onlangs geplaatst…Zwangerschapstesten toen en nu!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  08/12/2015

  Het verrast mij dat de pigmentatie redelijk goed is, dit had ik met zulke lichte kleuren niet verwacht.

  Ik vind de ooglook mooi, staat je goed net als de blauwe nagellak.
  Nesrin onlangs geplaatst…Kim Kardashian en haar zoontje (part 2: zijn naam is bekend)My Profile

 • Reageren
  Lilian
  08/12/2015

  Heel erg mooi. Is een keertje wat anders dan die nude kleurtjes. Ik zou namelijk ook iet snel meer een pallet kopen met felle kleurtjes, maar hier zit toch al wat meer variatie in. Pigment beloofd ook heel veel. Ben er heel benieuwd na.
  Lilian onlangs geplaatst…Quotes 4#My Profile

 • Reageren
  Leonie
  08/12/2015

  Hele leuke kleurtjes zeg! Ik ben ga zeker even kijken als ie in de winkels ligt!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Babykamer inspiratie – meubelsMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  08/12/2015

  Ik ben zelf echt een groot fan van The Nudes palette omdat hij zo goed gepigmenteerd is. Ik was hier dus heel benieuwd naar! Hij valt me absoluut niet tegen, zowel de lichte als donkere kleuren zijn prachtig.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Milieu- en diervriendelijk | Ecotools Six Piece Starter SetMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  08/12/2015

  Wauw wat een kwaliteit! Eerst dacht ik dat de pigmentatie niet goed was, maar dat is hij zeker wel. Mooi look!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Is het al bijna kerst TAGMy Profile

 • Reageren
  Amy
  08/12/2015

  Ik heb het The Nudes palette en kan echt niet meer zonder! Ook al zijn dat redelijk basis en neutrale bruintinten het is een heel fijn palette om te gebruiken 🙂 Deze oogt overigens iets verrassender, bijzondere kleurtjes, sommige zou ik zelf niet zo snel op doen maar de look die je er mee hebt gemaakt is prachtig! Zeker een kijkje waard als hij volgend jaar in de winkel licht! Mooi en overzichtelijk review 🙂
  Amy onlangs geplaatst…ASOS holidays giftguide (him & her)My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  08/12/2015

  Nou dit lijkt toch een prima dupe van Naked 3. Valt me niks tegen! Hier zou ik wel raad mee weten hoor, come to momma. Jammer dat het nog geen februari is..
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: wat kost een tweeling?My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  08/12/2015

  O nee ik heb al zoveel palettes maar deze moet ik hebben volgens jaar :’) Mooi product!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Kinderpret: Vingerverf voor in badMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  08/12/2015

  Zelf denk ik niet dat ik dit palletje ga kopen.. Vind de kleuren tè standaard, vergeleken met de meeste palletten, waardoor ik dan eerder voor de Naked 3 zou gaan. De pigmentatie en je ooglook zijn trouwens wel echt super!
  Myrthe onlangs geplaatst…REVIEW: Sally Hansen Miracle GelMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  08/12/2015

  Hele mooie kleuren! Leuk palette voor overdag 🙂

 • Reageren
  Lotje
  08/12/2015

  Mooi palette! Ik heb The Nudes palette en die vind ik ook fijn! X
  Lotje onlangs geplaatst…L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Dreamy & Rebel!My Profile

 • Reageren
  Marloes
  08/12/2015

  Volgens mij is deze al te koop via bol.com.
  Deze heb ik toevallig gisteren binnengekregen en hij lijkt er in ieder geval wel heel erg op ☺

  Maybelline La Palette Blushed Nudes 01 op bol.com: http://go.bol.com/p/9200000050794539

  • Reageren
   La VieSagista
   08/12/2015

   Kijk das nog eens een handige tip! Dank! Ga het vermelden

 • Reageren
  jeapiebel
  09/12/2015

  De kleur ziet er prachtig uit. Wat fijn dat het alle kanten op kan. Leuk dat Maybelline nog meer palettes heeft uitgebracht.

 • Reageren
  Melissa
  09/12/2015

  Hmm, ik denk dat ik dit palette toch niet zo snel zal kopen. De lichte kleurtjes vallen me een beetje tegen! Die mogen van mij wel wat intenser. 🙂 Verder ziet het er mooi uit! Niet vergelijkbaar met Urban Decay denk ik, maar wel prima!
  Melissa onlangs geplaatst…ParfumallergieMy Profile

 • Reageren
  alexa
  18/02/2016

  Hij is heel erg mooi ,ik heb the nudes versie hiervan, ook erg fijn!
  alexa onlangs geplaatst…Thailand, here I come!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.