Maybelline Tattoo Brow 3 day Peel-Off Gel Tint

Een peel off wenkbrauwproduct dat tot wel drie dagen voor een perfect ingekleurde wenkbrauw zorgt. Ik heb het voor je getest!

Oh jongens deze periode is voor beautyfreaks echt genieten hoor, want het ene na het ander topproduct komt binnengedruppeld. Zodra september in zicht is lanceren (beauty)merken hun herfst- en wintercollecties en dat betekent dat er voor ons als beautybloggers weer een hoop leuks uit te proberen valt.

Deze keer bespreek ik een vrij revolutionair product, namelijk de Tattoo Brow van Maybelline. Dit is niet zomaar een wenkbrauwproduct kan ik alvast verklappen. De Tattoo Brow werkt op basis van een Peel Off substantie en laat een semi-permanente kleur achter op de huid waardoor je lang plezier hebt van een volle wenkbrauw. Het is dus niet te vergelijken met een potlood of gel die je met een paar vegen weer verwijderd hebt.

De Maybelline Tattoo Brow zit in een kleine huls en bevat 4.6 gram inhoud. De kleur die ik heb ontvangen is Medium Brown. In de huls bevindt zich de dop met daaraan een kwastje. Met dit kwastje kun je het product aanbrengen op de wenkbrauw, of eigenlijk, op de huid.

Net aangebracht
Na de peel off en een sessie handenwassen

De toepassing is eigenlijk heel simpel maar vergt wel enige precisie. Je brengt het product aan op je wenkbrauw door middel van het kwastje. Belangrijk hierbij is dat je de wenkbrauwvorm aanhoudt die jij graag wilt, het zal namelijk precies zo opdrogen. Mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf redelijk vol dus kon ik gewoon mijn eigen shape volgen, maar als je wat dunnere wenkbrauwen hebt dan kun je er voor kiezen om het een beetje voor te tekenen met een potlood. Uitschieters kun je gelukkig wel makkelijk weghalen met een wattenstaafje, maar wees hier snel mee voordat het product intrekt in de huid.

Als het er eenmaal op zit is het een kwestie van wachten. Des te langer je het laat zitten, des te langer je uiteindelijk ook plezier hebt van de ’tattoo’. Wil je bijvoorbeeld dat het 2 tot 3 dagen mooi blijft dan is het aan te raden het goedje twee uur te laten zitten, maar wil je 1 à 2 dagen volle wenkbrauwen dan zijn 20 tot 30 minuten ook afdoende. Je kunt dit natuurlijk gewoon ’s avonds doen, dan kun je het er lekker op laten zitten tijdens je favoriete serie en is de tijd zo voorbij.

Ik heb zelf het product ongeveer drie kwartier laten intrekken. Het resultaat is subtiel en ik vind het erg mooi. Precies die finishing touch die mijn wenkbrauwen nodig hebben. Een tikkie donkerder, een tikkie voller, maar nog steeds natuurlijk. Uiteraard had het nog donkerder gekund maar dan had ik de Tattoo Brow langer moeten laten zitten.

Nogmaals de vergelijking, bovenste foto geen wenkbrauwproduct en onderste foto de Tattoo Brow:

Ik ben echt verbaasd over hoe goed het werkt en natuurlijk hoe lang het blijft zitten. Ik heb meerdere dingen geprobeerd om het product te verwijderen, maar het laat zich echt niet zo makkelijk wegpoetsen en vervaagt hooguit een beetje. Om er echt lang plezier van te hebben raad ik je aan een facewash even te vermijden en niet teveel over je wenkbrauwen te wrijven tijdens het verwijderen van je make-up.

De Maybelline Tattoo Brow 3 day Peel-Off Gel Tint per 1 september te koop zijn bij de drogisterij voor €15,99. Verkrijgbaar in twee tinten. 

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Femke
  23/08/2017

  Ik zag dit product volgens mij in je Insta stories voorbij komen en ik was al erg benieuwd. Klinkt als een heel erg fijn product. Zelf gebruik ik nu WUNDERBROW.. Wat in mijn ogen nog net wat sneller werkt voor een mega goed resultaat. Toch wil ik dit product van Maybelline wel proberen.
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 33 2017: Velvet, etentjes en relaxenMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  23/08/2017

  Hmm, ik vind 2 kleuren wel erg weinig. Ik heb nogal een lastige wenkbrauwkleur.

  Wat ik mis in je verhaal (en wat ik ook niet op de foto’s kan zien omdat volledige foto’s van je gezicht ontbreken): ben jíj tevreden over deze kleur?

  • Reageren
   La Vie Sanne
   23/08/2017

   Hi Yvonne, Ik ben zeker tevreden over deze kleur! Ondanks dat ie naar warm neigt, lijkt hij goed te passen bij mijn wenkbrauwen. Wat heb jij voor wenkbrauwkleur als ik vragen mag?

   • Reageren
    Yvonne
    23/08/2017

    Ik denk dat ik ze assig zou noemen maar ik weet het niet zeker. Heb bruin haar maar mijn wenkbrauwen zijn in verhouding wat lichter.

 • Reageren
  Aranka
  23/08/2017

  Dit spul is echt geweldig! Ik wil het ook, haha!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  23/08/2017

  Wow!! Dit werkt echt mega goed! Dit moet ik hebben!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Miss Sporty Mission Sculpting Contouring PaletteMy Profile

 • Reageren
  Natascha
  23/08/2017

  Wauw, dit is weer eens een product waar ik oprecht nieuwsgierig naar ben! Zie ik het op de foto’s goed dat je het er als het ware aftrekt? Net als bij een peel off masker? Wat ik me namelijk afvraag is of er dan geen wenkbrauwhaartjes meekomen?

 • Reageren
  Michelle
  23/08/2017

  Dat ziet er mooi uit! Die ga ik ook zeker even scoren binnenkort.
  Michelle onlangs geplaatst…Michelle trouwt: het draaiboekMy Profile

 • Reageren
  Karen
  23/08/2017

  Oh wow. Echt een mooi effect. Ik ga het proberen. En die nagellak van jou! <3 Welke is dat?

 • Reageren
  Monica
  23/08/2017

  Ik ben er zo benieuwd naar maar denk jij dat het ook goed blijft zitten bij mensen met een vette huid? Ik heb namelijk ook de wunderbrow geprobeerd en die blijft bij dr meeste goed zitten. Bij mij glijdt het gewoon van mijn gezicht af aan het einde van dag, niet anders dan potlood. Als ik dan moet kiezen vind ik mijn wenkies bij tekenen met een potlood sneller gaan.

 • Reageren
  Carlijn
  24/08/2017

  Wat vernieuwend dit! Heel leuk om over te lezen en fijn dat het goed werkt. Alleen… ik zie voor mezelf de meerwaarde niet helemaal. Als ik toch met een soort ‘verf’ mijn wenkbrauwen moet gaan inkleuren en dit drie kwartier moet laten inwerken, zou ik eerder kiezen voor het echt verven van mijn wenkbrauwen. Dit blijft wel 3 weken mooi bij mij. En als ik snel snel wil, doe ik gewoon een wenkbrauwpotloodje.

  • Reageren
   Yvonne
   24/08/2017

   Dat is eigenlijk precies wat ik dacht.

 • Reageren
  Merel
  03/10/2017

  Waar kan je dit kopen? Xx

 • Reageren
  'M. Spaans
  15/10/2017

  Bij het Kruidvat kun je het kopen. Ik gebruik het en ben er erg blij mee.

 • Reageren
  Latoya
  09/02/2018

  Ik heb het vandaag gehaald , zag het toevallig liggen ! Ik dacht probeer het gewoon maar ook ik ben super enthousiast over dit product..

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.