Maybelline Master Bronze Color & Highlighting Kit

Vandaag laat ik jullie de gloednieuwe Master Bronze Color & Highlighting Kit van Maybelline zien, met maar liefst drie bronzers én een highlighter.

Het is alweer eventjes geleden dat ik een bronzerproduct reviewde, en dat terwijl dit het perfecte make-upproduct voor in de zomer is. Zeker nu het warme seizoen tegen het einde loopt, kun je met bronzer nog net even iets langer dat zongebruinde tintje vasthouden.

In het strak vormgegeven palette vind je vier kleuren terug. Een warme highlighter en drie vrij warme bronzekleuren. Het is moeilijk te bepalen of de bronzers helemaal mat zijn, dat zullen we met swatches zien.

Wat meteen opvalt is de zachte structuur van de poeders. Je veegt hierdoor al heel snel veel kleur op je kwast. Wees voorzichtig dus! De kleuren – die allemaal een ietwat oranje ondertoon hebben – zijn heel mooi om warmte toe te voegen aan je gezicht. Met deze bronzers zal je een echt sunkissed effect creëeren. Voor contouren zijn deze kleuren minder geschikt. De bronzers zijn niet helemaal mat, maar er zit ook niet echt een duidelijke shimmer in.

Ik heb op mijn wangen de twee middelste bronzekleuren aangebracht en hoog op mijn jukbeen de highlighter.

Wauw! Dit had ik dus echt niet verwacht! De bronzer blendt perfect met mijn huid en geeft dat schitterende ik-heb-lekker-met-mijn-bakkes-in-de-zon-gezeten-effect. De highlighter vind ik al helemaal top. Hij is mooi warm van kleur, perfect op te bouwen en niet te grof.

De Maybelline Master Bronze Color & Highlighting Kit is te koop voor €15,99.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Femke
  31/08/2017

  Wauw, ik moet zeggen dat de bronzers echt heel mooi bij jouw huid matchen.. De highlighter vind ik ook erg opvallend, heel mooi! Ik heb een andere review gelezen en daar zag ik de highlighter amper, dat vond ik wat tegenvallen. Nu zie ik hem zoals hij hoort, lekker opvallend :-).
  Femke onlangs geplaatst…Happy list augustus ’17 ♡My Profile

 • Reageren
  Linda
  31/08/2017

  Hij is echt heel mooi.
  Wel jammer dat het palette nu pas ‘na de zomer’ uitkomt.

 • Reageren
  Sanne
  31/08/2017

  Oh, die vind ik heel mooi. Een aanradertje!
  Sanne onlangs geplaatst…Plog #2 – eind augustusMy Profile

 • Reageren
  Ellen
  31/08/2017

  Dit is echt net alsof je uit de zon komt. Heel erg mooi!
  Ellen onlangs geplaatst…Outfits voor de eerste schooldagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.