Maybelline Colour Drama Lip Pencil

Ik kan zo blij worden als een klein kind wanneer ik een fijn lipproduct heb ontdekt. Sindskort ben ik helemaal into de Maybelline Colour Drama Lip Pencils.

Ik ben misschien een beetje laat met mijn review, maar ik heb dan ook nog niet zo heel lang geleden ontdekt hoe fijn deze lipproducten zijn.

3

De Color Drama is een zachte matte lipstick in potloodvorm. Qua vormgeving zijn ze vrij simpel gehouden: de potloden zijn van hout en hebben aan de buitenkant een kleurtje, dezelfde kleur als de lipstick die je in het potlood terugvindt.

2

De potloden moet je wel zelf slijpen, er zit dus geen draaimechanisme om de punt omhoog te draaien. Een nadeel hiervan is wel dat je elke keer een klein beetje aan product verspilt als je het potlood slijpt. Bovendien moet je wel over een middelgrote puntenslijper beschikken om het product te blijven gebruiken.

4

De pigmentatie is super, ik hoefde weinig moeite te doen voor deze twee swatches.

6

5

Doordat het een potlood is en de punt dus vrij smal blijft, kun je het product heel precies en relatief snel op de lippen aanbrengen. De textuur is heel erg creamy, velleltjes worden dus mooi verdoezeld en het potlood glijdt met gemak over de lippen. Doordat de textuur zo creamy is, zou ik eerder spreken van een semi-matte finish in plaats van helemaal mat.

De Maybelline Colour Drama Lip Pencils kosten €6,99 per stuk en zijn te koop bij verschillende drogisterijen en bij Themakeupspot. In totaal zijn er 10 kleuren te krijgen.

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Nicole
  16/08/2016

  Is er ook een kleur die jou niet staat? Lijkt me super fijn in gebruik. Ik heb sinds kort de lipgloss ontdekt haha, ik loop nogal achter ?
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #9 | verschil in gewicht en foto’sMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  16/08/2016

  Ik heb die ook! Hele fijne inderdaad!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #3 – 15 weken zwangerMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  16/08/2016

  Wauwie, ik vind vooral 420 echt heel erg mooi
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Wolfslaar Restaurant in BredaMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  16/08/2016

  Die onderste kleur vind ik heel mooi!

 • Reageren
  Carlijn
  16/08/2016

  Oe la la wat mooi!!! Supergave kleurtjes, vooral de 420 staat je geweldig. Vind de dekking ook prima, zeker voor die prijs lijkt de kwaliteit echt meer dan dik in orde.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: 6 favoriete twins IG-accountsMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.