Maybelline Brocades Knitted Gold

brocadesMaybelline Color Show blijft me verrassen met mooie nagellakken. De lakken uit hun unieke Brocades-lijn zijn een lust voor het oog en voor glitterliefhebbers zoals ik een must have. Knitted Gold is een combinatie van een gouden basis met grove, roze glitters.

Knitted Gold is het tweede lakje dat ik uit de Brocades-collectie heb aangeschaft, en dat is niet voor niets. De structuur is erg dekkend en het effect is prachtig. Door de glitters gaat het lakken iets moeilijker dan met een gewone nagellak, maar over het algemeen lukt dat prima.

nagels 3Voor deze foto heb ik twee laagjes gebruikt. Sommigen zullen een felgoude kleur misschien ordinair vinden, maar dat kan ik me met deze lak niet voorstellen. Hij is natuurlijk wel opvallend, maar de zachtroze glitters geven een lieflijk effect.

nagels 2Als je van dichterbij kijkt, zie je hoe goed de roze glitters mengen met het goud. De glitters geven ook een grof structuurtje mee aan de lak, iets waar ik erg van houd.

nagelsEen Maybelline Color Show Brocade lak kost €3,99. Houden jullie van zo’n soort lak?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Marloes
  07/02/2014

  Dit lakje blijft mooi! Maar echt een crime om hem eraf te krijgen!

  • Reageren
   La VieSagista
   07/02/2014

   Ja een rotwerkje inderdaad!

 • Reageren
  Beautydagboek
  08/02/2014

  Ja, ik vind hem heel erg mooi! Maar ik ben dan ook fan van glitters 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.