Max & More Smokey Eyes en Nude Look

Cover

Aangezien ik praktisch naast de Action woon, ga ik toch wel minimaal een keer per week even snuffelen of er nog interessante nieuwe producten zijn binnengekomen. Ook deze keer was dat het geval en zag ik dat er een aantal mega leuke paletten aan de make-upcollectie van Max & More waren toegevoegd. Ik nam mee: het Nude Look 8 colors palette en het Smokey Eyes 8 colors palette.

De paletten kosten slechts 0,89 cent. JA U LEEST HET GOED MENSEN, 0,89 CENT! Daar koop je nog geen bloemkool voor. Afijn, los van de prijs vind ik dat de paletten er gewoon retegoed uitzien. En om je verbazing nog wat groter te maken, ze voelen ook nog eens stevig aan. Geen gammele paletjes die na één keer openen meteen aan diggelen liggen, maar gewoon prima kwaliteit. Laten we beginnen met de Smokey Eyes variant.

DSC_3210

Deze bevat 8 kleuren die van licht naar donker gaan. Het zijn allemaal shimmery kleuren, behalve de bruine (derde kleur van links). Van de eerste parelmoerkleur ben ik niet zo gecharmeerd, maar de rest van de kleuren mogen er zeker wel wezen! Zeker de paarse en de blauwe kleur ernaast vind ik erg gaaf.

DSC_3213

Hier nog een close-up van de kleuren. De bruine kleur lijkt hier overigens ook een heel klein beetje shimmery te zijn maar hij is dus mat. Er zit nog een applicator bij (die gebruik ik graag om oogschaduw op mijn onderste wimperrand aan te brengen) en ook zie je een klein spiegeltje. Deze is net groot genoeg om je ogen in te zien.

Swatches:

DSC_3215

DSC_3218

*Wordt heel hard weggeblazen door het pigment*.  Dat het pigment zo goed was had ik echt niet gedacht. De enige die iets minder is, is de matbruine tint, maar ook deze is nog steeds erg goed.

We gaan door met het tweede palette:

DSC_3222
DSC_3223

Oeh la la, ook deze kleurtjes spreken me weer heel erg aan. Wederom ben ik niet zo kapot van de allerlinkerste kleur, ik vind ‘m veel te koel. Het zou alleen geschikt kunnen zijn voor in je binnenste ooghoek. Op je bewegende ooglid komen dergelijke kleuren vaak een beetje ordinair over. De tweede kleur van links, die een beetje peachy aandoet, is de enige matte in dit palette.

DSC_3223 (1)

Swatches:

DSC_3230

DSC_3234

Ook de kleuren van dit palette zijn weer erg goed gepigmenteerd. De matte peachy kleur helaas wat minder en de kleur komt bovendien op mijn arm een beetje grijzig over. Een beetje jammer, want dit had juist zo’n mooie basiskleur kunnen zijn. Toch ben ik erg te spreken over dit palette. Ik besloot er een look mee te maken.

DSC_3243

De matte kleur heb ik op mijn gehele bewegende ooglid en iets daarboven aangebracht. In de crease gebruikte ik een mengeling van de derde en de vierde kleur van rechts. Deze zijn respectievelijk een beetje bronzy goud en kopergoud. Op mijn onderste wimperrand gebruikte ik de paarse kleur.

DSC_3274

DSC_3282

De look die ik ermee heb gemaakt heb ik vrij neutraal gehouden. De kleuren waren qua pigment op mijn ogen ietsje minder, maar nog steeds erg fijn om mee te werken. Bij nader inzien had ik de look best wat zwaarder kunnen maken, met bijvoorbeeld ook nog iets van de paarse kleur in mijn arcadeboog. Ik twijfelde niet en maakte een zwaardere look, omdat ik jullie wel optimaal de pigmentatie wil laten zien.

IMG_7496

Jullie kunnen wel raden dat ik heel enthousiast bent over deze twee paletten van de Action. Tegen mijn verwachtingen is heb ik voor 0,89 cent per stuk twee stevige paletten, met erg mooie en goed gepigmenteerde kleuren. Wie wil dat nu niet?!

Spreken de paletten jou aan?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Tamara
  13/08/2015

  Wauww dat is geen geld idd! Ik hoop dat ze ook 1 met allemaal matte kleurtjes krijgen. Ik vind bij mezelf al die glitter niet zo mooi staan.
  Tamara onlangs geplaatst…Een vreemde nam mijn baby mee.My Profile

 • Reageren
  Marloes
  13/08/2015

  Oh wauw, wat een mooie pigmentatie. Dat had ik zeker niet verwacht. Mooie look ook!
  Marloes onlangs geplaatst…Outfit: Laatste avond in MallorcaMy Profile

 • Reageren
  Joy
  13/08/2015

  Haha toevallig ik had hen vorige week ook meegenomen bij de action en was ook verbaasd over het resultaat. Ik heb trouwens alleen de bovenste meegenomen, achteraf spijt dat ik de onderste niet heb meegenomen.

 • Reageren
  Iris
  13/08/2015

  Hele mooie look en ben onder de indruk van de pigmentatie voor zo’n goedkoop pallet!
  Iris onlangs geplaatst…Primark shoplog!My Profile

 • Reageren
  Malou
  13/08/2015

  Wat maak jij toch altijd mooie looks!
  Malou onlangs geplaatst…WE STAAN IN DE OUDERS VAN NU!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  13/08/2015

  Wow! Mooie looks heb je ermee gemaakt. That’s why I love Action maar toch kom ik er veel te weinig, hier geen Action in de buurt helaas.
  Nesrin onlangs geplaatst…Een dag uit mijn leven in Turkije (zoals meneer Wilders het wilt)My Profile

 • Reageren
  Marije
  13/08/2015

  Whut?! 89 Cent?? Dat is nog eens een koopje!! Het tweede palette vind ik echt prachtig. Toch hou ik wel heel erg van matte kleuren. Alleen shimmer is niks voor mij. Maar goed, waar hebben we het over. Wat je zegt: een bloemkool is nog duurder haha.
  Marije onlangs geplaatst…Persoonlijk: Teveel aangekomenMy Profile

 • Reageren
  Sabine
  13/08/2015

  Gaaf! Heb nog een kadobon van de Action, maandag eens even neuzen 😉
  Sabine onlangs geplaatst…Freedom Cosmetics Pro Impact NailsMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  13/08/2015

  Tsja, 89 cent! Zo’n fijne winkel die action… 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Waar vind je écht leuke borstvoedings-kleding?My Profile

 • Reageren
  Rosanne
  13/08/2015

  Wat een goede pigmentatie! Had het om heel eerlijk te zijn niet verwacht van oogschaduw van de action. De volgende keer dat ik er kom toch maar eens bij de make up afdeling langsgaan.
  Ik vind de krullen je trouwens echt heel mooi staan!

 • Reageren
  Marjoleine
  13/08/2015

  Wat een goed pigment en zeker voor die prijs! 🙂
  Marjoleine onlangs geplaatst…Baked Eyeshadow Palette | California | Eyes Lips FaceMy Profile

 • Reageren
  jeapiebel
  01/03/2016

  Voor die prijs is niet te geloven en je maakt ook een mooie look ervan.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.