Max & More liquid lipcolor (te koop bij Action)

DSC_3288

Hoe leuk is het dat über budget winkel Action haar beautyassortiment steeds verder uitbreidt! Naast een aantal ‘common’ merken zoals Max Factor en Wet ’n Wild heeft Action het huismerk Max & More in de schappen liggen, en daar ben ik de laatste tijd wel heel enthousiast over. Ik testte hun liquid lip colors.

Van lipglosses ben ik nooit een hele grote fan geweest, maar de lip lacquers vind ik dan wel weer een leuke trend. Dit zit een beetje tussen een lipstick en een lipgloss in en de houdbaarheid is doorgaans stukken beter dan dat van een lipgloss. Ik kon deze duoverpakking van Max & More dan ook niet laten liggen!

DSC_3235

DSC_3285

Je vindt in het doosje twee kleuren terug: een barbierozekleur die Blossom Pink heet en een mauvekleur die de naam Vegas Nude draagt. Dat de glossjes per kleur nog een verschillende naam hebben, vind ik een erg leuk detail. De applicator is verder niet heel bijzonder, gewoon een sponsapplicator zoals je dat bij vrijwel iedere lipgloss terugvindt.

DSC_3290

De switches vallen me dan toch lichtelijk tegen als het volgens de omschrijving een lip lacquer moet zijn. Ik kan hier in de verste verte namelijk geen combinatie lipstick/lipgloss in terugvinden, dit is volgens mij gewoon een lipgloss. Voor een lipgloss zou de pigmentatie prima zijn, voor een lip lacquer niet zozeer. Anyway, de kleurtjes zien er verder prima uit en ik ben razend benieuwd hoe ze uiteindelijk op mijn lippen staan.

De eerste kleur is Pink Blossom:

IMG_7486

De tweede Kleur is Vegas Nude:

DSC_3298

Ik moet erbij zeggen dat ik echt flink wat laagjes heb aangebracht om de kleuren zo te krijgen. Eigenlijk meer laagjes dan me lief waren, maar ik wilde er toch een fatsoenlijke look mee creëren. Uiteindelijk worden de glossjes op mijn lippen nog best wel mat, waardoor ik toch onverwacht nog een beetje het idee van een lip lacquer krijg. Pink Blossom pakt iets meer barbieroze uit dan ik gewend ben, en de mauve kleur valt een beetje weg tegen mijn eigen lippen, maar dat vind ik opzich wel mooi.

De houdbaarheid is niet bijzonder lang, maar die is nooit geweldig bij glosses. Een paar drankjes overleven ze wel, maar na een hapje eten dien je echt weer een paar nieuwe lagen aan te brengen. Over het algemeen vind ik de liquid lip colors best aardig, maar ik geef toch meer de voorkeur aan iets gepigmenteerdere varianten waar je minder laagjes van hoeft aan te brengen. Ach, voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Voor 0,79 cent vind je deze producten bij de Action.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  18/08/2015

  Altijd leuk om Action make-up uit te proberen! Toch zou ik deze niet zo snel aanschaffen, zoveel laagjes aanbrengen, is niets voor mij :). Maar ach, je valt in ieder geval geen buil aan!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…New in | Sacha Black Biker BootiesMy Profile

 • Reageren
  Martina
  18/08/2015

  Ik ben zelf niet zo dol op dit soort producten, daarom zou ik ze overslaan !
  Martina onlangs geplaatst…18 Augustus 2015 – Foodfestival, Ameland en babyvoetjesMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  18/08/2015

  Leuk al die budget make up! Ik vind vooral de laatste kleur erg mooi!
  Tamara onlangs geplaatst…Ik vind moeder zijn best zwaar.My Profile

 • Reageren
  Rosanne
  18/08/2015

  Voor die prijs zijn het best leuke producten! Maar ze spreken mij toch niet genoeg aan om ze te gaan halen..

 • Reageren
  Malou
  18/08/2015

  Ik vind het best een mooi product voor zo’n prijsje 🙂
  Malou onlangs geplaatst…PLOG; DAGJE ALMERE MET Z’N DRIETJESMy Profile

 • Reageren
  Alissia
  18/08/2015

  Ooeh binnenkort maar een paar van aanschaffen lijken mij echt super fijn

 • Reageren
  Japke Janneke
  19/08/2015

  Ik zou ze denk ik niet dragen, maar 0.79 is wel heel erg goedkoop!
  Japke Janneke onlangs geplaatst…OpstartproblemenMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  19/08/2015

  Ik ben blij met jouw Action tipjes!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zoutbeperkte risotto met kipgehaktballetjesMy Profile

 • Reageren
  Lisanne
  21/05/2016

  Hmm.. Ik test ook graag budgetmake-up, maar deze laat ik toch maar liggen! Iets te weinig pigment inderdaad en de kleurtjes vind ik wat te licht.
  Lisanne onlangs geplaatst…Styletone Beautybox mei 2016My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.