Max Factor High Precision Eyeliner

Een eyeliner zet wat mij betreft echt de puntjes op de ‘i’ bij de meeste looks. Deze keer komt er kleur aan te pas bij de Max Factor High Precision Liquid Eyeliner!

Voor de meeste eyeliners loop ik niet echt warm moet ik zeggen. Ik blijf eigenlijk altijd trouw aan ‘Dating Joe Black’ van Catrice, die is in alle opzichten voor mij de queen onder de eyeliners. Tijden geleden testte ik de High Precision Eyeliner van Max Factor al eens uit. Daar was ik echter niet bijster enthousiast over. De peddelvormige applicator handigde mij niet en hij kwam ergens achter in mijn kast te liggen om hem vervolgens te vergeten.

2

Onlangs werd mijn aandacht toch weer getrokken door de eyeliners, zeker gezien er nu een aantal verschillende kleuren gelanceerd zijn. En dát vind ik toch wel erg leuk. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus!

4

3

Het idee van de aparte punt van de eyeliner is dat je zowel een dikke als een dunne streep kunt trekken, wat ook weer het ‘wing-proces’ zou moeten vergemakkelijken. Mijn voorkeur gaat juist altijd uit naar een zo dun mogelijke punt, maar ik kan me ook voorstellen dat de peddelvorm de minder gevorderden onder ons helpt sneller een vleugeltje te maken.

5

Wat me opvalt is de ontzettende goede pigmentatie van de eyeliners. Hoewel ik nog steeds van mening ben dat een scherpere punt voor mij beter zou werken, vind ik de kwaliteit van de eyeliner zelf wel erg goed. Vaak heb je met eyeliners dat ze een beetje uitlopen, ze in de huid trekken en daardoor een hele kleine vertakkinkjes krijgen, maar deze variant blijft erg goed zitten. De kleuren die je hier ziet zijn: 01 Velvet Black, 25 Forest, 20 Azure, 30 Sapphire.

6

Azure is zoals je ziet een heldere, felblauwe kleur. Met deze kleur zou ik de rest van de look neutraal houden, gezien hij al vrij veel aandacht trekt. Ik vind ‘m een frisse uitstraling geven aan mijn oog.

8

Forest is donkergroen, een prachtige kleur die goed bij het groen in mijn ogen past. Hij maakt de look wat zwoeler en dit soort kleuren zijn ook weer makkelijker te combineren qua make-up. Hier zou je bijvoorbeeld best donkerrode lippen bij kunnen dragen.

9

Hier zie je de zwarte kleur Velvet Black. Een prima eyeliner, al had ‘ie van mij nog wel iets intenser zwart mogen zijn.

7

Op deze foto draag ik Sapphire, donkerblauw. Deze kleur is mijn favoriet. Hij is echt een beetje denimblauw, maar zeker niet standaard. Ja, echt een leukerd dit.

Grappig genoeg vond ik de eyeliner deze keer best fijn werken. Het is me redelijk goed gelukt om een strakke lijn te tekenen in combinatie met een goede wing. Een liquid eyeliner met een loeistrakke punt werkt nog altijd beter voor mij, maar ontevreden ben ik na deze nieuwe testronde zeker niet over de Max Factor High Precision Liquid Eyeliner.

Te koop bij verschillende drogisterijen voor €12,99 per stuk.

Vanmiddag om 12.00 een extra artikel online over mijn nieuwe haarkleur (zelf geverfd).

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  04/11/2016

  Vind de kleuren heel mooi, vooral Azure. Heel sprekend en fris. Al is die misschien meer voor de zomer. Die denimkleur past denk ik beter bij deze tijd van het jaar en vind ik ook erg nice. Snap wat je zegt over dat strakke, deze lijn is net wat dikker en minder strak dan een vloeibare eyeliner met punt.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Paula’s Choice Radiance Renewal MaskMy Profile

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  04/11/2016

  Hey niemand is ooit slechter geworden van een mooie wing. Jij sowieso niet. Ik zou voor de Azure gaan. Ik denk dat je die mooie ziet bij mij.
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…Zeg dan gewoon eerlijk dat je alle adoptiekinderen dood wenstMy Profile

 • Reageren
  Michelle
  04/11/2016

  Ik had de zwarte, maar vond de punt te lomp en vond dat ie erg snel wat uitgedroogd raakte waardoor de applicatie nog moeilijker ging…

 • Reageren
  Yvonne
  04/11/2016

  Ik draag echt alleen maar zwarte eyeliner. Alle andere kleuren brengen me terug naar naar de jaren ’80. Al vind ik hier die Forest wel echt mooi! Maar blauw…? Nee, brrr..

  Benieuwd naar je nieuwe haarkleur!!!

 • Reageren
  Bianca
  04/11/2016

  Het zijn hele mooie tinten, alleen ik + eyeliner dat is gewoon geen goede combinatie 🙂
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | NYX SOFT MATTE LIP CREAM MADRID & ADDIS ABABAMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  04/11/2016

  Wauw, wat een toffe kleuren!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Kat Von D Tattoo Liner in TrooperMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  04/11/2016

  Azure lijkt mij heel mooi met een denim on denim outfit. Maar Forest is ook erg gaaf. Ik ben zo slecht met eyeliner, oogpotlood en alles waar ik een lijn of een wing mee moet maken. Het lukt mij gewoon niet.
  Nesrin onlangs geplaatst…Top 10 best gelezen koolhydraatarme receptenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.