Mario Badescu Enzyme Revitalizing Mask

mario badescu cover

Al een tijdje ben ik bekend met de producten van Mario Badescu. Het is een high-end merk met over het algemeen zeer innovatieve producten in hun assortiment. Zo heb ik al eens eerder de pore minimizer van ze geprobeerd, waar ik overigens erg tevreden over was. Deze keer testte ik het Enzyme Revitalizing Mask uit.

Af en toe is het gewoon fijn als vrouw om je lichaam te spoilen met allerlei lekkers. Een warm bad met bruisballen, een fijne mani- en pedicure bij jezelf, een gezichtsmasker, of gewoon alledrie. In de speciale Beautybox van de maand augustus zat dit masker van Mario Badescu. Al lang heb ik geen masker meer uitgeprobeerd maar ik vond deze er zo heerlijk uitzien dat ik de kans niet voorbij liet gaan om ‘m te gebruiken.

mario 6

mario 2

Het potje zelf is zonder al teveel poespas, gewoon wit, clean en met groene letters. Het is afgesloten met een folietje, wat ik wel erg fijn vind.

mario 3

mario 4

De substantie is dik en romig, zoals ik het graag zie bij een masker. Het moet toch zo’n minuutje of 15 in je huid trekken en dan vind ik het het lekkerst als het goed gehydrateerd wordt met een volle en vettige laag. Dan heb je tenminste het idee dat het iets doet met je huid. Ik breng het masker gewoon aan met mijn vingers, maar je kunt ook een schone make-upkwast gebruiken als je dat fijn vindt. Het masker doet het beste zijn werk op een schone huid, dus gebruik ‘m het liefst na het douchen, wanneer ook je poriën goed openstaan en het product kunnen opnemen. Ik heb het masker iets langer laten zitten, ongeveer 20-25 minuutjes. Beter te lang dan te kort denk ik altijd maar.

mario 7

Nadat ik het masker eraf haalde, heb ik mijn huid goed bekeken in een spiegel bij daglicht. Het is natuurlijk moeilijk om direct iets te zeggen over het resultaat, aangezien de ingrediënten nog even wat langer zijn werk moeten doen, maar mijn huid zag er prima uit na gebruik. Een tikkeltje helderder had ik het idee en ook voelbaar gekalmeerd. Het masker is er gemakkelijk af te wassen met een paar plenzen lauw-warm water in je gezicht. Ik dep het altijd nog even goed na met een handdoek, zodat ik zeker weet dat ik alle plekjes gehad heb.

Bij Cosmania betaal je voor dit masker €26 voor 59 ml.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Marloes
  18/09/2014

  Klinkt als een fijn masker! Ik heb een keer een nachtcreme van zeewier van Mario Badescu gebruikt, en die was ook erg prettig!
  Marloes onlangs geplaatst…The Body Shop Hand CreamsMy Profile

 • Reageren
  esther
  18/09/2014

  Ik ben altijd in om lekkere maskertjes te testen! Deze lijkt mij erg fijn! Ik ken dit merk nog niet maar leuk om er zo kennis mee te maken. Zal het onthouden 🙂 liefs

 • Reageren
  Kirsten
  18/09/2014

  Het klinkt heerlijk!! Van het merk nog nooit gehoord. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt.
  Kirsten onlangs geplaatst…Foto Tutorial: Nail art MinionsMy Profile

 • Reageren
  Lana
  20/09/2014

  Misschien wel handig om te vermelden wat er zoal in zit?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.