Max Factor Marilyn Monroe lipstick collection

Als fervent rodelipstickliefhebber, kon mijn geluk niet op toen ik op het Max Factor event kennismaakte met de Marilyn Monroe Lipstick collection.

Ik werd al een keer eerder tot Marilyn Monroe omgetoverd, dat zie je in deze video.

1

De lijn bestaat dus uit vier rode lipsticks die allemaal een andere ondertoon hebben, zodat er in feite voor iedere huidstint een kleurtje bij zit.

3

4

Wat zegt Max Factor over de lipsticks:

Kleur – De lipstickformules bevatten micropigmenten voor een verhoogde lichtreflectie en een intense kleuruitstraling.
Formule – De met verzorgde druivenpitolie en avocadoboter verrijkte formule voorkomt dat lippen na verloop van tijd uitdrogen.
Geur – De bijzondere uitstraling van de Marilyn Monroe Lipstick Collection wordt extra versterkt door de toevoeging van inspirerende geurelementen: een bovenliggende noot van frisse citrus en een sensueel vleugje vanille.

5

De lipsticks zijn behoorlijk romig en er komt tegelijkertijd een mooie, intense kleur vanaf. Ik vind het best wel weer even wennen, omdat ik de laatste tijd eigenlijk alleen maar met matte lipsticks in de weer ben geweest. Toch vind ik het behoorlijk romige van deze lipsticks zeer aangenaam. Ze voelen inderdaad lekker verzorgend en dat is een genot op je lippen.

lipstick Collage

Linksboven: Marilyn Cabernet (een donkere, wijnrode kleur met een hele lichte shimmer).
Rechtsboven: Marilyn Ruby Red (klassiek rood. De originele, iconische tint waar Marilyn zo van hield).
Linksonder: Marilyn Sunset Red (een oranje/rode tint. Deze kleur past vooral goed bij warme huidjes!)
Rechtsonder: Marilyn Berry (Rood met een blauwe ondertoon, hij neigt zelfs een beetje naar roze).

Mijn persoonlijke favoriet? De klassiekrode Ruby Red!

Al met al heeft Max Factor vier behoorlijk leuke kleurtjes in deze speciale collectie gestopt. Hoewel de kleur rood ansich niet echt vernieuwend is, vind ik wel dat Max Factor het op een leuke en slimme manier insteekt. De verschillende tinten zijn namelijk geschikt voor verschillende huidtypen en dus zit er altijd iets voor je bij (als je van rood houdt natuurlijk).

De Marilyn Monroe Lipstick Collection zal vanaf februari 2016 in de winkels liggen. De lipsticks kosten €14,99 per stuk.

Tot slot wil ik jullie nog even laten kennismaken met de Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation, als je die al niet kende, hij is namelijk niet nieuw. Wat wél nieuw is, zijn de kleuren die ze aan het assortiment hebben toegevoegd.

“De Face Finity foundation biedt de voorbereidende kracht van een primer, de maskerende correctie van een concealer en de finishing touch van een foundation.” (€16,99).

1

2

Max Factor heeft het assortiment uitgebreid met drie nieuwe kleuren. Voor de lichte huidjes bestaat er nu nr. 40 en nr. 45 en voor de donkere huidjes zit nr. 85 nu in het assortiment. In totaal zijn er nu 8 kleuren beschikbaar. Ikzelf had nog nooit kennis gemaakt met deze foundations dus ik besloot ze meteen te onderwerpen aan een review. Aangezien ik zelf niet zo heel licht ben, maar ook niet zo donker als nr. 85, heb ik wat gemengd om zo tot mijn eigen kleur te komen.

met en zonder Collage

Link zonder (ik ben heel, heel erg moe op die foto trouwens. Kunnen we meteen alle drie de effecten van de foundation goed testen). Rechts met foundation. Ik heb een beetje gespeeld met de donkere foundation door deze op mijn wangen aan te brengen. Dit geeft al een beetje contour en een beetje warmte.

3
Nog even een close-up van de foundation. Zoals je ziet blendt ‘ie aardig goed met mijn huid. Ik merk dat hij het mooist tot zijn recht komt wanneer ik de foundation met mijn Beautyblender aanbreng. Met een kwast kan hij soms wat beter zichtbaar zijn op de huid. Minder mooi vind ik dat.

DSC_0087

Tot slot voegde ik nog een beetje bronzer van Max Factor (€12,99) toe aan mijn look. Dit om het geheel op te warmen en mijn jukbeenderen iets te accentueren.

8

Hier zie je de full face look. Ik draag hier als toevoeging nog de rode lipstick in de kleur Berry uit de Marilyn Monroe collection.

Wat vinden jullie van de Marilyn Monroe lipstick collection en het effect van de foundation?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  14/12/2015

  Slim om de donkere tint foundation als een soort contour te gebruiken. Nog nooit aan gedacht, maar dit pakt goed uit zeg. Maar goed, het gaat hier voornamelijk om de lipsticks hè. Ik vind die rood-oranje je prachtig staan, Sunset Red. Wat subtieler dan die andere twee rood-rode, maar ik ben dan ook van het subtiele 😉

 • Reageren
  Kelly Caresse
  14/12/2015

  Ik hou ook zo van rode lipstick, het staat zo mooi en classy. Wat mooi deze Marilyn Monroe lijn, vooral Ruby red lijkt me een mooie kleur voor mij. Fijne review 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…KC Christmas Countdown: #1 Het Allerhande kerstfestivalMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  14/12/2015

  Wat een ontzettend mooie lihn! Ook prachtig voor de feestdagen natuurlijk! Ik vind de classic red je het mooiste staan, dus die ruby red!
  Tamara onlangs geplaatst…#Winnendhetjaaruit! #1 Win een Handmade poppenbedje!My Profile

 • Reageren
  Lilian
  14/12/2015

  Heel erg mooie lijn! En die lipsticks, Wauuw!! Vooral die Cabernet. Weer een duidelijk review.
  Lilian onlangs geplaatst…Omdat jij mijn bestie bent!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  14/12/2015

  Ik vind de Ruby Red en Cabernet twee prachtige lipsticks, deze staan je super. Fijne review, helder geschreven.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with NesrinMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  14/12/2015

  Februari staat gemarkeerd in mijn agenda, vind de ruby red echt prachtig! De foundation ben ik ook enthousiast over, ik heb zelf een hele lichte huid en heb pas 1 goede foundation gevonden. De meest linkse lijkt mijn kleur te zijn en scheelt me ruim de helft van het geld ?

 • Reageren
  Marjon
  14/12/2015

  Ziet er erg mooi uit!
  Vooral die lipsticks zijn mooi.
  Liefs xxx
  Marjon onlangs geplaatst…Advertorial UkkepukMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  14/12/2015

  Zelf ben ik niet zo’n grote drager van rode lipsticks (ik word er zo’n typisch Indisch vrouwtje van), maar ik hou wel van de donkere, ietwat bordeaux/berry achtige roodtinten. Ik zou dan zelf voor Cabernet gaan. De foundation heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt, ik ben er al lang benieuwd naar!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Laat je inspireren door Rustig Rood + Win Boots No7 make-upsetMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  14/12/2015

  De foundation ziet er goed uit, met een mooie finish en fijne dekking. Maar ik heb altijd ruzie met foundationkleuren. Ben benieuwd of hier ook een hele lichte tussen zit met een gele ondertoon? Ruby red staat je echt ontzettend gaaf. Als ik die kleur zie, denk ik meteen aan Marylin!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hot Mama Challenge. Zeg, waar is dat snot?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  14/12/2015

  Mijn favoriet is de lipstick in Cabernet! Mooi stijlvol kleurtje!

 • Reageren
  jeapiebel
  17/12/2015

  De donkere tint foundation als een contour gebruiken is handig. Ik vind de lipstick mooi. Zeker de kleur. Ik zie wat je bedoelt met de foundation. Marilyn Monroe collection, alleen de naam al klinkt aantrekkelijk.

 • Reageren
  Amina
  26/12/2015

  Zo! Februari staat in in mijn agenda hoor! Ik ga voor Ruby Red en Sunset Red 🙂 Mooi review, thanks! X
  Amina onlangs geplaatst…Personal | Kerstcadeautjes 2015My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.