Makeup of the day: Sleek Sunset

collage sleek sunsetHet is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een ‘makeup of the day’ heb laten zien. Inmiddels heb ik stukje bij beetje mijn make-upkasten ingeruimd en tijdens het inruimen kwam ik weer een aantal prachtige paletten tegen die ik al lang niet meer gebruikt had. Toen ik een Sleek palette in handen kreeg, kriebelde het om daar een look met te maken. We gaan voor een zomerse variant met het Sleek Sunset palette!

Zoals je ziet is de basiskleur goud. Het is een zachtgouden kleur die prima dient als basis om verder mee te werken. De gouden kleur heb ik aangebracht over mijn gehele bewegende ooglid. Ik heb de kleur nog ietsje versterkt met een geel/goudachtige kleur, voor de intensiteit. Die kleur heb ik op het midden van mijn bewegend ooglid ‘gedept’.
sleek sunset 2Mijn arcadeboog draag een cherry-achtige kleur. Door een donkerdere kleur in je arcadeboog te doen, creëer je een  mooi schaduweffect. Het geheel heb ik zachtjes uitgeblend naar boven, zodat er geen harde lijnen meer te zien zijn.
sleek sunset 8

Sleek sunset 1Onder mijn ogen draag ik een donkergroen oogpotlood, een beetje richting de kleur van mijn ogen. Zwart vond ik bij deze look een beetje te hard, en donkergroen is echt een van mijn favoriete kleuren dus een perfect alternatief.

Sleek sunset 4Op mijn gezicht draag ik BB-cream, poeder en een beetje bronzer op mijn wangen. Daaroverheen nog heel lichtjes wat highlighter. Mijn lippen wilde ik vandaag nude houden dus ik ben gegaan voor een hele lichte lipstick.

Sleek sunset 5Ik heb gebruikt: op mijn bewegend ooglid de derde kleur van links uit de bovenste rij (goud). Daaroverheen een klein beetje van de tweede kleur van links uit de onderste rij (geelgoud), en in mijn arcadeboog zit de vierde kleur van links uit de onderste rij (koper/kers).

Sleek sunset 6Mijn onderste wimperrand is omlijnd met dit groene oogpotlood van Essence.

Sleek sunset 7Dat was hem dan! Vinden jullie de look mooi?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Svenja
  07/03/2014

  Prachtige look <3

 • Reageren
  Saskia
  07/03/2014

  Mooie look, je hebt erg mooie kleuren gebruikt.

 • Reageren
  Beautyjuf
  08/03/2014

  Wat een prachtige look! Je hebt mooie warme kleuren gebruikt. Deze staan je goed 🙂

 • Reageren
  Bertine
  08/03/2014

  echt een gave ooglook!

 • Reageren
  Beautydagboek
  10/03/2014

  Prachtige look, mooi warm van kleur!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.