Makeup of the day: blauw met aardetinten

makeupMijn ogen zijn inmiddels wat rustiger qua eczeem, dus ik durfde het aan om weer eens een ooglook te maken. Dit keer ging ik voor de combinatie blauw met aardetinten.

Steeds vaker draag ik een felle kleur (zoals paars of groen) op mijn onderste wimperrand gecombineerd met zachte kleuren op mijn ogen. Toen ik een beetje in mijn stash aan het rommelen was vond ik een blauw potloodje van Essence met een lichte shimmer erin, dat ik altijd tijdje niet gebruikt had. Lichtblauw vind ik, in tegenstelling tot donkerblauw, voor iedere oogkleur geschikt. Het laat je ogen opvallen en je eigen kleur goed naar voren komen. Of dat nu bruin, blauw, groen of grijs is.

DSC_1179

Ik twijfelde of ik voor licht- of donkerbruine oogschaduw zou gaan. Uiteindelijk heb ik twee vrij lichte kleuren aangebracht. Op mijn bewegend ooglid een hele lichtbruine kleur met een zachtroze glans, en in mijn arcadeboog een iets donkerdere kleur. Onderaan het artikel vind je welke kleuren precies.

DSC_1182De look maakte ik af met eyeliner en een paar laagjes mascara. Ik ben weer helemaal into mijn favoriete eyeliner, namelijk Dating Joe Black van Catrice. Een tijdje heb ik Rimmel Exaggerate gebruikt, maar die werkt bij lange na niet zo prettig.

DSC_1202
Mijn lippen wilde ik heel basic houden dus heb ik alleen wat Maybelline Babylips aangebracht in de smaak Cherry. Wat een heerlijke lippenbalsem is dit toch! Mijn wangen dragen een  beetje bronzer.

Look blauw bruin
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn look vinden! Laat het me weten in de comments:)

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Mirjam
  03/02/2014

  Wauw, vind de eyeliner je heel erg mooi staan! Prachtige kleur blauw.

  • Reageren
   La VieSagista
   03/02/2014

   Dankjewel voor je compliment!

 • Reageren
  Beautyjuf
  03/02/2014

  Wat een opvallende ooglook! Super 🙂

  • Reageren
   La VieSagista
   03/02/2014

   Haha dank. Soms is het leuk om een beetje uit de band te springen:)

 • Reageren
  Beautydagboek
  03/02/2014

  Het staat je erg goed, je ogen knallen echt! Ik heb ook eens een blauw potlood aangeschaft om hem op deze manier te gebruiken, maar hij was net iets te licht waardoor het wat gek leek, haha. Maar deze kleur vind ik erg mooi 🙂

 • Reageren
  Bertine
  04/02/2014

  wow staat je goed! ik hou wel van een felle blauwe streep onder de ogen, draag ik zelf ook regelmatig!

 • Reageren
  Mo
  09/06/2014

  Nice!

 • Reageren
  amanda
  23/11/2016

  is die eyeliner er nog. is dat die draai eye potlood die niet hooft te slijpen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.