Make-Up Studio Matte Lipstick

De matte lipstick is inmiddels niet meer weg te denken uit beautyland. Vandaag de beurt aan een exemplaar van Make-Up Studio.

De matte lipsticktrend, ik ben er nog steeds dol op. Sterker nog, inmiddels begint mijn collectie matte lipsticks mijn andere lipsticks qua hoeveelheid bijna te overstijgen.

Schermafbeelding 2016-03-11 om 10.58.17

Make-Up Studio komt met vier nieuwe tinten uit in de matte lipsticklijn, te weten XOXO Red, Poetic Pink, Nude Nirvana en Foxy Fuchsia. De lipsticks staan bekend om hun hooggepigmenteerde formule met zijdezachte textuur en een matte, niet uitdrogende finish.

De variant die ik ontving was Poetic Pink.

2

4

Laten we eerst het uiterlijk van deze lipstick eens onder de loep nemen. De huls is van plastic, eerlijk gezegd had ik ‘m wat steviger verwacht, maar in je tas zal hij het zeker overleven. Het materiaal is mat en waar dat normaalgesproken veelal zorgt dat je er snel vette vingers of andere afdrukken op ziet, valt dat bij dit materiaal reuze mee mee. Op de onderkant vind je een blank stickertje waar de kleur op geschreven staat.

3

6

Behoorlijk roze, maar zeker niet te barbieachtig. Ik vind hem iets liefs en tegelijkertijd iets stoers hebben. Ik denk dat dat komt door de koele ondertoon die je erin terugziet.

full face 3

Hoewel het niet een lipstick is die qua kleur van de lippen afknalt is hij zeker wel aanwezig, misschien nog wel meer dan deze foto doet vermoeden. Ik vind ‘m stijlvol en vrouwelijk, tevens perfect geschikt voor bij een smokey look. De geur is ook iets wat me opvalt, bijna parfumachtig. Sensueel doch delicaat. Erg lekker! Hij smeert fantastisch uit, heel soepel. Veel heb je niet nodig om je lippen te voorzien van een perfecte dekking. Hij blijft lang en goed zitten, maar is niet kissproof.

Yep, ik word er blij van! Wat jullie?

De lipstick kost €15,90. Make-Up Studio is zowel online te krijgen als in deze fysieke winkels. Ook Themakeupspot verkoopt het merk.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Chantalle
  11/03/2016

  Wat een mooi kleurtje! Het staat je heel mooi.
  Chantalle onlangs geplaatst…Zeeland – Dag 2.My Profile

 • Reageren
  Nicole
  11/03/2016

  Heel mooi!!! Staat je goed!
  Nicole onlangs geplaatst…Your Story – Christina heeft het premenstrueel syndroom (PMS)My Profile

 • Reageren
  Marloes
  11/03/2016

  Hij staat je heel erg mooi! Ik heb toevallig dezelfde kleur als jou ontvangen dus ben erg benieuwd!
  Marloes onlangs geplaatst…Mijn Favoriete Pan ProductenMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  11/03/2016

  deze heb ik ook en ik vind m aardig, maar die knal rode is super goed!
  Bertine onlangs geplaatst…Geen klantenpasjes meer in je portemonnee met de PasNL appMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  12/03/2016

  Prachtige kleur, helemaal mijn ding! Fijne review zeg en de kleur staat je erg mooi!

 • Reageren
  Melanie
  12/03/2016

  Mooie kleur, staat je goed! Ik ben zelf ook fan van matte lipsticks.
  Melanie onlangs geplaatst…Voedselallergie of intolerantie?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.