Make-up of the day: slechte combinatie

DSC_1561 (1)

Tsja.. Soms heb je wel eens dat je een make-up look maakt die achteraf helemaal niet zo geslaagd blijkt te zijn. En waarom zou ik zo’n look niet ook gewoon met jullie delen?

Ogen prima. Highlighter prima. Lippen prima. Maar de combinatie met elkaar? Nehh gewoon net niet. Hoe dat komt? De ogen en de lippen passen qua kleur niet bij elkaar.

DSC_1553

Dit zijn de gebruikte producten:

♦ Beauty UK BB cream in Medium
♦ MAC CC powder in Yellow
♦ Miss Sporty Bronzer Tan Up Your World
♦ Nars Albatross Highlighter
♦ Essence 3D duo Eyeshadow in Irresistable Fox-trott
♦ Catrice Eyeliner in Dating Joe Black
♦ Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
♦ Maybelline Babylips in Cherry Me

DSC_1552

DSC_1546

De oogschaduw van Essence vind ik een waar pareltje. De pigmentatie is heel erg goed en hoewel zalmroze misschien niet de eerste kleur is die je op je ogen zou smeren, vind ik hem bijzonder mooi uitpakken. Op mijn bewegende ooglid heb ik de lichte kleur uit het doosje gebruikt en in mijn crease de koperkleur. Het geheel is shimmery maar toch subtiel.

DSC_1557

Omdat het zalmroze iets naar oranje neigt, is de combinatie met de roze lippen gewoon niet zo mooi. Ik kwam er eerlijk gezegd pas achter toen ik de foto’s bekeek, in het echt viel het een stuk minder op. Ik denk dat een doorzichtige gloss of een gloss die wat meer naar huidskleur neigt beter zou zijn geweest. De Nars Albatross highlighter staat wel goed bij de oogschaduw.

DSC_1561

Ondanks dat ik de combinatie van alle producten niet zo heel geslaagd vind, vond ik het toch wel een look die ik graag wilde laten zien. De oogschaduw vind ik namelijk wel erg gaaf, hij past goed bij mijn ogen. En natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jullie van deze combinatie vinden. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak of je een dergelijke combinatie wel of niet mooi vindt. Laat je het achter bij de comments?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  17/07/2015

  De elementen los vind ik erg mooi, mooie ooglook, mooi hoe je je gezicht wat geshaped hebt. Misschien een wat warmere kleur lipstick? 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Outfit: The striped blazerMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  17/07/2015

  Ik vind de combi niet eens zo heel erg, maar ik snap dat je lippen wat koeler van kleur zijn en dat een warme kleur net wat mooier zou zijn geweest :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…OPI Brights Mini Nail LacquersMy Profile

 • Reageren
  Malou
  17/07/2015

  Eigenlijk vind ik dit helemaal geen slechte combinatie (maar ik heb ook niet zoveel verstand van make-up haha).
  Malou onlangs geplaatst…NEW INMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  17/07/2015

  De oogschaduw ziet er heel mooi uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Lifestyle | Mijn werk in de kinderopvangMy Profile

 • Reageren
  Eline
  17/07/2015

  Ik vind het juist erg mooi!! De combinatie eigenlijk ook maar je ogen zijn heel mooi opgemaakt!

 • Reageren
  Nesrin
  17/07/2015

  Het staat je niet heel verkeerd maar snap jouw punt, het kan beter.
  Nesrin onlangs geplaatst…Vandaag mogen jullie mij alles vragen!My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  17/07/2015

  Ik snap wat je bedoelt, maar ik vind het je wel goed staan!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Rosacea | Wat is dat eigenlijk?My Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  17/07/2015

  Ik vind het wel mooi! De lipkleur past mooi bij je groene ogen. Ik zie het misschien niet, maar ik zou het zo bij elkaar doen eigenlijk, hihi 🙂
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…7 Tips Om Je Groene Smoothie Beter Te Laten SmakenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.