Make-up of the day: grijs/roze

DSC_0078Vanochtend had ik zin om weer eens wat van mijn favoriete producten uit de kast te trekken. Zo koos ik een oogschaduwmono in donkergrijs van Catrice, een matroze lipstick van Flormar en de meest geliefde highlighter van Nars. Ik zal jullie verschillende foto’s van mijn look laten zien.

Roze en grijs samen doen het altijd goed. Wat mij betreft een van de beste combinaties die er bestaat op make-upgebied. Mijn gehele ooglid heb ik ingekleurd met slechts 1 kleur, namelijk ‘Sitting on a Volcano’ van Catrice. Het is een antraciete oogschaduw die ontzettend goed gepigmenteerd is. Ik heb hem met mijn vinger op mijn bewegend ooglid aangebracht en met een blendingskwast ietsje meer naar boven uitgeveegd.

DSC_0051Mijn eyeliner heb ik uit laten lopen in een wing voor een dramatisch effect. Ik heb slechts een paar laagjes mascara aangebracht, omdat mijn ogen al redelijk donker zijn van de oogschaduw.

DSC_0048Op mijn wangen heb ik koraalkleurige tint aangebracht. Ik heb de blush vrij heftig aangezet. Daaroverheen zie je mijn all time favorite highlighter shinen, namelijk Albatross van Nars. Ik kan blijven kijken naar het prachtige effect dat dit product teweegbrengt. Ik denk dat ik nooit genoeg zal krijgen van Albatross.

DSC_0065Mijn lippen dragen een matte roze tint R05. Sinds ik hem twee weken geleden heb gekocht bij Flormar, is hij meteen favoriet geworden. Wat een sexy kleur is dit! Normaal ga ik al gauw voor felle lippen, maar sinds ik deze kleur ontdekt heb, kan ik niet meer zonder. Ik draag hem bijna elke dag. Zo prachtig subtiel en vrouwelijk.

DSC_0061Dit zijn de belangrijkste producten die ik gebruikt heb.

DSC_0058

DSC_0040Al met al is het een zeer draagbare look voor overdag. Zo zie je maar dat je met slecht één kleur oogschaduw een hele volwaardige look kunt maken. Ik hoop dat jullie het mooi vinden! Laat het achter bij de comments 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Jo
  11/04/2014

  Knap kind! Erg mooie combinatie en indeed erg draagbaar.

 • Reageren
  Marieke Droog
  11/04/2014

  Ziet er mooi uit! Erg leuk om je blogs te lezen 🙂

 • Reageren
  Donna Luisa
  11/04/2014

  Mooie look! Roze en grijs staan inderdaad heel mooi samen 🙂
  Leuke blog, ik volg je nu!
  Ik zou het leuk vinden als je ook een kijkje op mijn blog zou nemen en mij zou willen volgen!
  x

 • Reageren
  Bertine
  11/04/2014

  mooie ooglook! die lieve roze kleur op je lippen past er inderdaad perfect bij

 • Reageren
  Saskia
  11/04/2014

  Erg mooie look de kleuren passen perfect bij elkaar! Zeker draagbaar voor overdag.

 • Reageren
  Beautydagboek
  13/04/2014

  Je hebt er een mooie look van gemaakt! Ik vind de lipstick vooral erg mooi.

 • Reageren
  julia
  14/04/2014

  wat een mooie blog heb je 😉

  Deze look ziet er super mooi uit!
  Xx julia

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.