Mac Relentlessly Red

DSC_1186

Ik ben gek op rood. Ik ben gek op Mac. En ik ben gek op mat. Dat samen heeft voor mij geresulteerd in de aankoop van Mac Relentlessly Red, een felle koraalrode tint.

Shame on me, maar ik had dus nog geen enkele rode Mac lipstick in mijn collectie. Al een tijdje twijfelde ik over Ruby Woo, maar een soortgelijke kleur had ik al gevonden in Blake Lively’s variant uit de Colour Riche Collectie van L’Oreal. Toen ik deze frisse zomerse kleur tegenkwam kon ik hem niet weerstaan!

DSC_1192

Relentlessly Red, oftewel ‘meedogenloos rood’ komt uit de Retro Matte collectie. Deze collectie bevat tinten die nog net een tikkeltje matter zijn dat die uit de The Matte collectie. Het is aan te raden om voor gebruik een lip primer aan te brengen, zodat je lippen niet uitdrogen. Je kunt natuurlijk ook gewoon eerst wat lippenbalsem opsmeren.

DSC_1202

DSC_1211

Ik vind Mac lipsticks door hun simpele, kogelvormige huls altijd bijzonder strak én en fotogeniek. De kleur is zoals je ziet rood met een roze en frisse ondertoon, heel anders dan de rode varianten die ik al bezit. Juist daarom wilde ik deze zo graag hebben. Ook over de pigmentatie daar ben ik erg tevreden, maar dat kan ook niet anders met zo’n mega matte lipstick. Ik denk met een zongebruind gezicht dat deze kleur al helemaal mooi uitkomt.

DSC_1224

IMG_2365

Op mijn lippen vind ik hem nog mooier dan ik van te voren verwachtte. Hij is inderdaad wel erg droog, maar door de pigmentatie worden velletjes niet per se geaccentueerd.

Ik kan wel stellen dat Relentlessly Red nu al tot mijn lievelingslipsticks behoort! Ik moet er wel bij zeggen dat als je van jezelf al droge lippen hebt, je eerst even moet testen of dit soort lipsticks geschikt voor jou is.

Een exemplaar kost €19. Mac is te krijgen bij de Bijenkorf, enkele Douglas filialen en in de pro-stores.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  15/04/2015

  Het is inderdaad meer een felroze lipstick! Erg mooi! Zelf vind ik rood soms wat te hard overkomen (bij mezelf) en dan is zo’n kleurtje een mooie, zomerse oplossing. Hij staat je goed Sanne!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion | Spring favoritesMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  15/04/2015

  Super! Dat hij wat rozer uitpakt, vind ik juist een pluspunt. Hierdoor is het resultaat heel fris en zomers. I like!
  Carlijn onlangs geplaatst…How to: omgaan met puistjesMy Profile

 • Reageren
  Britt
  15/04/2015

  Wat een mooie kleur!

 • Reageren
  Diantha
  15/04/2015

  Wat een prachtige kleur! Staat je goed! Ik ken deze helemaal niet, terwijl ik toch aardig thuis dacht te zijn in Mac lipsticks.. Moet van de week toch even naar de winkel om wat inkopen te doen, ga ik deze gelijk eens uitproberen. Liefs, Diantha
  Diantha onlangs geplaatst…Body-shaming, de trend van 2015My Profile

 • Reageren
  Juliet
  15/04/2015

  Wat een prachtige kleur!
  Juliet onlangs geplaatst…Alle voordelen van een Dopper ♡My Profile

 • Reageren
  Marloes
  15/04/2015

  Staat je heel mooi! Prachtige kleur is dit!
  Marloes onlangs geplaatst…E.L.F. Hydrating Face PrimerMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  15/04/2015

  Lekker fris en zomers, heel mooi.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn manier van ontspannenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  15/04/2015

  Ik vind dit een knallend kleurtje en het staat jou prachtig.
  Nesrin onlangs geplaatst…Cosmopolitan van magazine tot cocktailMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  15/04/2015

  wat een te gekke kleur, staat je onwijs mooi! heerlijk kleurtje voor de zomer!

 • Reageren
  Marloes ❤ Budgetproof.nl
  16/04/2015

  Écht meeeega pretty! Denk inderdaad dat de lipstick echt popt met een kleurtje op je gezicht!
  Marloes ❤ Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Kaartjes sturen via KaartWereldMy Profile

 • Reageren
  Kristina
  17/04/2015

  Wat een mooie kleur! Staat je heel goed, liefs
  Kristina onlangs geplaatst…EVEN VOORSTELLEN | GASTBLOGGER KRISTINAMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.