I love Extreme Crazy Volume Mascara Essence

crazy volume 1Hij is al vaak voorbij gekomen in shoplogs, favorieten- en opgemaakt video’s: De I Love Crazy Volume mascara van Essence. Nu eindelijk ga ik jullie in een review laten zien wat deze mascara zo bijzonder maakt!

crazy volume 3Om de felroze huls kun je niet heen. Om de extreem grote zwarte letters ook niet. Nooit loop ik deze opvallende mascara voorbij in het Essence schap. Hij viel me al meteen op door het borsteltje: siliconen haartjes die ver uit elkaar staan. Precies zoals ik het graag zie bij een mascara. Dit zorgt over het algemeen voor de minste klonters en het meest natuurlijke effect.

Crazy volume 2Als we het borsteltje van dichterbij gaan bekijken dan kun je zien dat er een afwisseling is van korte en lange haartjes. Hierdoor kun je gemakkelijk zigzaggend door je wimpers gaan, zodat overal mascara komt. De kortere haartjes maken de mascara ook erg geschikt voor je onderwimpers.

zonder mascaraDit zijn mijn wimpers zonder mascara. Heel gewoon, heel basic. Niet lang en ook niet heel kort. Vooral mijn onderwimpers knappen altijd erg op van mascara omdat de uiteinden hiervan vrij licht gekleur zijn. De camera flitst altijd wel wat weg, dus de wimpers zijn in het echt een paar tinten donkerder.

Het resultaat met mascara:

Essence mascaraWoaaaaaaaah! Dit knalt er toch echt uit of niet dan?! Voor dit resultaat heb ik slechts een paar laagjes mascara aangebracht. Mijn onderwimpers heb ik alleen een beetje aangestipt. Je ziet hier heel goed hoe mooi de wimpers gesepareerd zijn en hoe lang mijn wimpers ervan worden.

Nog even ter vergelijking:

vergelijkingIk hoop dat door deze review duidelijk geworden is, waarom deze macara al tijden tot mijn meest gebruikte hoort. Hij doet precies wat ‘ie belooft, namelijk je wimpers Crazy Volume geven!

Deze Essence mascara is te koop bij Kruidvat voor slechts €2,79.

 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Ceetje
  19/04/2014

  Ik wilde deze ook halen, maar had toen per ongeluk die zwart met roze gekocht. Ik ben nu een Benefit mascara aan het testen, maar ga deze toch ook echt halen 🙂 Fijne en duidelijke review .

 • Reageren
  kim
  19/04/2014

  Waaaaaaaaah!! Die ga ik ook halen! Ziet er heeel goed uit. Fijn dat je de beschrijving nu onder de foto zet, leest net wat fijner..! 🙂

 • Reageren
  Amanda
  22/04/2014

  Wauw perfect!! Ga ‘m van de week meteen halen!

 • Reageren
  Wies
  29/04/2014

  Ziet er super goed uit!

 • Reageren
  Japke
  02/05/2014

  Hoi Sanne,
  Omdat jij zo enthousiast bent over deze mascara heb ik hem ook gekocht! Ik kocht altijd mascara van boven de 20 euro, maar ik ga er zo snel doorheen dat ik een goedkopere optie zocht. Hij bevalt goed! Thanks voor de aanrader. Ook kocht ik de Lash Mania Reloaded (false lash mascara) van Essence. Deze vind ik ook heel erg prettig en valt in zelfde prijscategorie 😉

 • Reageren
  Max Factor Clump Defy Extensions Mascara | La VieSagista
  24/06/2014

  […] nu zo’n twee weken in gebruik en ik merk dat hij het beste werkt in combinatie met mijn Essence I Love Crazy Volume mascara. Ik heb eerst een mascara nodig die zorgt voor volume en lengte, en met de Clump Defy maak […]

 • Reageren
  Lisa
  25/04/2015

  Wauw! Wat een geweldig resultaat zeg, deze komt op mijn boodschappenlijstje 😉

 • Reageren
  まつげエクステ グルー
  10/05/2018

  まつげエクステ商材のサイトです。
  まつげエクステ グルー onlangs geplaatst…まつげエクステ グルーMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.