L’Oreal Super Liner Perfect Slim

Ik kan het spannend maken, maar dat ga ik niet doen. Ik ga namelijk meteen al zeggen dat de L’Oreal Super Liner Perfect Slim een baas is.

We weten allemaal dat het aanbrengen van eyeliner een van de moeilijkste make-up klusjes is. Het gaat niet alleen om het zetten van een nauwkeurig lijntje, ook moet de lijn op beide ogen symmetrisch zijn. Zelfs de beste beautyguru’s gaan hier nog wel eens de fout mee in. Maar geloof mij, met deze Super Liner wordt het een stuk gemakkelijker.

2

3

4

De Super Liner is een eyeliner in de vorm van een stift, met een vrij lange en soepele, doch stevige punt gemaakt van vilt. De stift is vrij smal en ligt daardoor prettig in de hand.

5

Ik moet eerlijk zeggen dat je met dit kwastje geen mega dramatische cat eye kunt creëren (daar zou ik eerder een vloeibare eyeliner voor gebruiken), maar dat is denk ik ook niet waar de Super Liner voor bedoeld is. Wat je wel krijgt is een vrij subtiele eyeliner die gewoon goed zwart is. Een wing is tevens heel goed te maken met deze punt.

DSC_0063

DSC_0057

De Super Liner Perfect Slim is in mijn ogen een ideale, dagelijkse eyeliner als je niet teveel moeite wilt doen voor het zetten van een lijntje. Hij werkt erg precies, is goed zwart en heeft een hele prettige punt waar je niet alleen gemakkelijk een lijntje, maar ook een mooie wing mee kunt tekenen.

Mijn ervaring is dat hij ook niet 1,2,3 uitdroogt. Ik schat dat je er wel ongeveer twee maanden mee kunt doen bij dagelijks gebruik.

De prijs van de L’Oreal Super Liner Perfect Slim is ongeveer €13.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Dorien
  26/01/2016

  Ik heb een visagie opleiding gedaan maar een eyeliner zetten bij mijzelf is nog steeds elke dag een grote uitdaging. Ik was al nieuwsgierig naar deze eye liner, wellicht maakt deze mijn ochtenden een stuk minder frustrerend! haha
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN WEEK IN OUTFITS #8My Profile

 • Reageren
  Tamara
  26/01/2016

  Ik heb deze een keer gehad en hij was al binnen 2 weken uitgedroogd helaas. Dus ik houd het maar bij een vloeibare.
  Tamara onlangs geplaatst…Etiquette voor moeders.My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   26/01/2016

   Balen! Het wil nog wel eens helpen om de eyeliner met de punt naar beneden in je stash te bewaren.

 • Reageren
  Leonie
  26/01/2016

  Dat ziet er goed uit! Ik koop alleen maar miskopen qua eyeliners.. Nog nooit een echt fijne gehad! Deze dan toch eens proberen..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #2; de eerste weken!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  26/01/2016

  Ik ben echt een enorme kneus met het aanbrengen van eyeliner dus misschien moet ik deze maar eens proberen!
  Nicole onlangs geplaatst…De 11 meest ongelofelijke buikschilderingenMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  26/01/2016

  Ik ben nog op zoek naar een goede eyeliner, dus ga deze ook maar eens proberen! Klinkt erg goed!
  Myrthe onlangs geplaatst…TAG: 25 Food vragenMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  26/01/2016

  Ik zie dat je er een prachtige winged eyeliner mee maakt, dus deze ga ik zeker onthouden. Ik ben altijd op zoek naar de beste eyeliner die er is, want ik heb echt mega moeilijk oogleden voor eyeliner :p. Ik wil hem zeker eens proberen.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De nieuwe Vaseline Sugar coated lip therapyMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  26/01/2016

  Leuk! Dit is toevallig ook mijn favoriet!

 • Reageren
  Lifesabout
  26/01/2016

  Ik haal altijd de goekopere maar daar krijg ik al snel spijt van. Ik ga deze toch echt een keer halen aangezien ik steeds geen scherpe bocht kan msken 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Stilstaan bij alles wat je wél hebt.My Profile

 • Reageren
  Marinka
  26/01/2016

  Ah, deze heb ik ook.. maar ik laat ‘m eigenlijk veelal staan.. want ik vind een eyeliner met een kwastje heel fijn! Kan hier nog niet aan wennen.. Eigenlijk moet ik het gewoon vaker doen, dat weet ik wel 😉

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  26/01/2016

  Ziet er heel goed uit, heb deze zelf nog nooit geprobeerd!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Londen Dag 1My Profile

 • Reageren
  laura
  29/01/2016

  Deze eyeliner gebruik ik ook en hij droogt echt niet uit! Je kan er veel langer mee doen, ik denk dat ik er drie per jaar koop en dat dat voldoende is.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.