L’Oreal Sublime Bronze BB Summer Airbrush

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn beentjes kunnen wel wat zon, zelfbruiner gebruiken. Ik review de nieuwe L’Oreal BB Summer Airbrush.

Vroeger, toen ik nog niet zo bewust was van de schadelijkheid van de zon en ik het alleen maar als mijn allergrootste vriend zag om een bruin kleurtje te krijgen, kon ik uren bakken in de zon. Ik was altijd stront- en strontbruin en dat was ook vaak mijn enige doel op vakantie.

Schermafbeelding 2015-04-25 om 12.08.35

Tegenwoordig ga ik een stuk voorzichtiger om met de zon en behoren mijn urenlange baksessies tot de verleden tijd. Dit heeft als gevolg dat ik tegenwoordig – voor mijn doen – best wit ben. Toen ik mijn eerste rokje uit de kast plukte schrok ik dan ook een beetje van mijn nogal witte benen. Oei, daar moest maar eens een kleurtje op.

2

Het kwam dan ook als geroepen dat L’Oreal mij een aantal nieuwe selftan producten toestuurde. Met een aantal was ik al bekend, en een aantal was nieuw voor mij. De BB Summer Airbrush leek mij een snelle oplossing voor een bruin kleurtje en dus besloot ik deze als eerste aan de test te onderwerpen.

3

4

Een instant zelfbruiner in sprayvorm. Heel handig, mits het product goed vernevelt en niet te geconcentreerd sprayt. Behalve de voordelen van een zelfbruiner heeft dit product ook nog de voordelen van een BB cream: de corrigerende pigmenten zorgen voor een egale bruine huid en laten imperfecties minder opvallen. Ideaal! Ik vind sowieso al dat een bruin kleurtje oneffenheden minder zichtbaar maakt, maar een BB cream doet dat net nog even iets meer.

Dan nu de test!

5

Ik houd de flacon ongeveer 30 cm van mijn huid voor het meest natuurlijke effect en dan spray ik van boven naar beneden. Deze foto maakte ik in de woonkamer, maar al snel bleek dat ik dit product toch het beste in de badkamer kan aanbrengen. De – overigens zeer prettige – vernevelkop verspreidt het product vrij goed maar dat betekent ook dat er wat nevels in de rondte vliegen en dus is het aan te raden in de badkamer te sprayen. Dit geeft L’Oreal zelf ook aan zag ik later op de verpakking.

6

OH MY GOSH WOW! *knippert nog een keer*

Het resultaat mag er wezen, een prachtige bruine en egale kleur zonder ook maar een tikkeltje oranje te zijn. Mijn rechterbeen steekt er wel heel sneu bij af zo trouwens.. Je hoeft het product verder niet uit te smeren, de spray doet al het werk. Wel even wachten tot je daarna je kleding aan doet, ik zou ‘m minstens een kwartiertje laten intrekken.

Tsja, ik kan er nog wel veel meer woorden aan vuil maken maar ik denk dat deze foto meer dan genoeg zegt. Ik ben echt enthousiast. Het leuke van dit product is dat het geen inwerktijd nodig heeft zoals de reguliere zelfbruiners en dat je dus een last minute voor een feestje kunt beslissen om voor een fake tan te gaan.

De L’Oreal Sublime Bronze BB Summer Airbrush is vanaf nu verkrijgbaar en kost €14,99.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  17/05/2016

  Wat ben je haast onherkenbaar op de foto! Toch vind ik je “witter” er beter uitzien. Ik ben zelf altijd een beetje huiverig voor zelfbruiningsproducten. Ik ben altijd bang dat het misschien een schadelijk effect heeft voor je gezondheid op de langere termijn. Misschien is dat wel helemaal niet zo, maar dat is mijn gedachte. Ik vind het resultaat wel heel mooi. Mijn benen zijn nu echt melkflessen, dus een zelfbruiner zou zeker geen overbodige luxe zijn, maar toch….
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Vlog: dagje uit met de kinderen naar AvifaunaMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  17/05/2016

  Ik zag m voorbij komen op Snapchat, echt n mooi kleurtje idd. Veel beter dan die foto van vroeger… 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…“Een man die ‘gewoon’ voldoende verdient waardoor ik niet betaald hoef te werken”My Profile

 • Reageren
  Liset
  17/05/2016

  Goh, het verschil is duidelijk te zien! Ik gebruik eigenlijk nooit zelfbruiner omdat ik het nogal tricky vind, maar een zomers en veilig kleurtje is natuurlijk nooit verkeerd.
  Liset onlangs geplaatst…Personal | Hoe gaat het met sporten?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  17/05/2016

  Hahaha wowwwww wat was je bruin vroeger! Lekker kleurtje hoor 😉 Snap dat je nu voor iets subtieler gaat, iets verantwoorder ook… Deze zelfbruiner werkt zo te zien als een trein. Heel fijn voor ons dat je ‘m alleen op je ene been hebt aangebracht, zo zie je het verschil goed. De kleur is ook mooi vlekkeloos, dat is bij veel zelfbruiners nog maar de vraag. Zelf gebruik ik zelfbruinerdruppels van Clarins, die moet je mengen met een bodylotion. Heel veilig, kan gewoon niet misgaan.

 • Reageren
  Channa
  17/05/2016

  Wauw wat een verschil. Zou ook echt iets voor mij zijn. Ben alleen altijd bang dat het mislukt!
  Channa onlangs geplaatst…Met de billen bloot #3 – Wat je nog niet over mij wist!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  17/05/2016

  Ik had het op Snapchat gezien. Echt een enorm verschil! Goed zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste series op Netflix om te binge-watchen!My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  17/05/2016

  Waauw! Wat een verschil zeg, niet normaal!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Makeup Geek OogschaduwsMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  17/05/2016

  Wat een enorm verschil! Dit ziet er erg goed uit!

 • Reageren
  Eva
  17/05/2016

  Mooi maar zoals ik het begrijp is het geen blijvend effect, maar afwasbaar?

 • Reageren
  Johanneke
  17/05/2016

  Wat fijn dat je goed verschil laat zien met 1 been wel en de andere niet. Vind het effect erg mooi, het enige nadeel dat zelfbruiners altijd zo’n typische geur hebben, maarja altijd nog beter dan spierwitte melkbusjes.

 • Reageren
  Sophie
  17/06/2019

  Leuke review! Ik vraag nu alleen af hoe lang het blijft zitten? Was het er bij de eerste douche al af? Ik zoek namelijk een zelfbruiner waar ik wat langer mee kan doen.. evt. tips?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.