Review | L’Oréal Infallible Sexy Lipstick Balm

Deze lipstickverslaafde komt weer behoorlijk aan haar trekken met deze nieuwe, L’Oréal Infallible Sexy Lipstick Balms.

De L’Oréal Paris Infallible Sexy Lip Balm is een lippenbalsem met een hydraterende en voedende formule die de lippen tot 12 uur lang hydrateert. De formule is lichtgewicht, de structuur niet-plakkerig en de pigmentatie tegelijkertijd intens. De Sexy Lip Balm combineert de fijne creamy textuur en transparantie van lippenbalsem met de frisse pigmenten van lipstick. Dat klinkt goed!

8

Je kunt kiezen tussen twee finishes, namelijk Bold (dekkend) en Sheer (transparant).

7

Ik ontving twee kleuren: 203 Yala Yolo, dit is de bold versie en 109 Such A Babe, dit is de meer transparante variant.

9

De scherpe punt zorgt voor een makkelijke applicatie. Aan de onderkant draai je de sticks omhoog.

10

Bij de swatches is duidelijk te zien dat we links met de sheer en rechts met de bold versie te maken hebben, toch zijn beide kleuren goed gepigmenteerd. Ze glijden als boter over de huid, fijn!

1

Wat mij direct bij deze transparante variant opvalt is de verzorgende glans die hij biedt. Subtiel en healthy zou ik het willen noemen, een soort van vettige glans geeft ‘ie af. De kleur zit een beetje tussen rood en oranje in. De associatie speels en ‘vlot’ krijg ik erbij.

5
Wauw! Deze dekking is inderdaad behoorlijk intens te noemen. Ik ben verliefd geworden op dit kleurtje, wat is ‘ie goed gepigmenteerd en wat voelt ‘ie fluweelzacht! Dit is de perfecte, klassiekrode kleur om mee te verleiden volgens mij 😉

Mijn lippen voelen lange tijd verzorgd aan met deze Sexy Lip Balm. Ook de kleur blijft verrassend goed zitten. In eerste instantie had ik niet het idee dat dit product een echte toevoeging zou zijn aan alle tig soorten lipproducten die we inmiddels kennen, maar toch heeft L’Oreal me wéér enthousiast gemaakt. Ze zijn in gebruik erg handig en glijden werkelijk als boter over je lippen. Vaak hoef je ze niet bij te werken, ze houden het met gemak een behoorlijk aantal uurtjes uit op mijn lippen.

De adviesprijs van de L’Oréal Sexy Lipstick Balm is €7,99. Te krijgen bij verschillende drogisterijen en The Make Up Spot.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  16/06/2016

  Ik word hier wel benieuwd van. Ik draag geen lippenstick, maar balsem wel. Al denk ik dat ik toch voor de transparante zou gaan.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Waarom het wél een goed idee is om je dreumes kersen te laten etenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  16/06/2016

  Zeker de perfecte klassieke rode kleur! Wat staat jou dat toch altijd mooi. Fijn dat deze balms zo verzorgend zijn, vind ik altijd een van de vereisten bij een lipproduct.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Becca Champagne Glow PaletteMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  16/06/2016

  Die rode staat je echt prachtig! Maar ik vind die kleur sowieso heel mooi bij veel mensen staan! Ben eigenlijk besr benieuwd naar dit product!
  Tamara onlangs geplaatst…‘Mag ik een onsje nesteldrang alstubliefff?’My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  16/06/2016

  De bold versie vind ik mooi en het staat je zo goed. Fijn dat de balm zo verzorgend is.
  Nesrin onlangs geplaatst…25 feiten over mijMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  16/06/2016

  Wat brengen ze tegenwoordig toch toffe lipproducten uit! Hier word ik ook al blij van!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 32My Profile

 • Reageren
  Mieke | Mieksmind
  16/06/2016

  Als je van deze kleuren houd lijkt het me zeker een fijne verzorgende lipbalm! Ik draag deze kleuren nooit dus ik sla ze over maar het ziet er prima uit!
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…I NEED YOU! Ik ben op zoek naar jou !My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  16/06/2016

  Oeh hij staat zeker sexy! Vooral die rode kleur staat je prachtig
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Batiste Limited Edition Bloom en EdenMy Profile

 • Reageren
  manon
  16/06/2016

  Wat een mooie producten! Nu wil ik ze ook haha!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.