L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Na alle lovende kritieken uit het buitenland was ik natuurlijk mega nieuwsgierig geworden naar deze mascara. Enne, ik verklap vast: hij heeft mijn hart gestolen..

Normaal gesproken hoef je bij mij niet aan te komen met mascara’s die een ‘normaal’ borsteltje hebben. Geef mij maar varianten met siliconen haartjes, daarmee werk ik het lekkerst en krijg ik mijn wimpers het mooist in model. Máár, nu komt er een grote MAAR. Er zíjn natuurlijk uitzonderingen op de regel..

>> Scoor ‘m nu bij Bol.com voor slechts €10,49!

Het is een heel andere mascara dan ik van L’Oréal gewend ben, dat is het eerste wat ik dacht toen ik deze L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara binnenkreeg. Daarom maakte hij me ook zo nieuwsgierig. Na wat speuren op internet bleek dat deze mascara zoals gezegd al vele positieve reacties in het buitenland had gekregen. De vergelijking met de best selling Better Than Sex mascara van Too Faced werd al snel gemaakt. Nu heb ik die mascara nooit getest dus daar kan ik geen oordeel over geven, maar het zorgde er wel voor dat ik meteen hoge verwachtingen had.

De mascara zit in een rechttoe rechtaan-huls die me op de een of andere manier toch aantrekt. Ik denk dat het komt door de slanke vorm en de mooie roségouden dop.

We hebben te maken met een ‘normaal’ borsteltje dat bestaat uit vezelhaartjes en dus niet uit siliconenhaartjes. De vorm is verder niet al te gek, hij is subtiel gecurved. Als ik foto’s bekijk van de Too Faced Better Than Sex mascara dan lijken deze twee inderdaad behoorlijk op elkaar. Als je de borstel uit de huls haalt dan komt er best wel wat mascara mee, dus het is zeker aan te raden om ‘m even af te strijken aan de rand.

De L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara maakt mijn wimpers mooi zwart, scheidt ze exact zoals ik dat wil (niet te dun maar ook niet te klonterig) en geeft een lekkere volumeboost aan mijn haartjes. Mijn wimpers blijven gedurende de dag flexibel en soepel en de mascara geeft absoluut niet af op mijn oogleden. Je kunt de mascara heel goed gebruiken voor een natuurlijke look, maar vooral voor een vol, dramatisch effect vind ik ‘m erg geschikt.

Mijn conclusie zal jullie vast niet verbazen, ik ben namelijk rete-enthousiast over deze mascara. Ik vind het effect super mooi en mijn wimpers blijven de hele dag in model. LOVES IT.

Wauw, wat ben ik onder de indruk van de laatst uitgebrachte producten van L’Oréal. Bekijk ook zeker even mijn review van hun nieuwste wenkbrauwproduct.

De L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara is voor €14,99 te koop bij verschillende drogisterijen en bij Bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Eke
  07/08/2017

  Ik was heel benieuwd naar een review, dus thanks! Binnenkort maar aanschaffen ?
  Eke onlangs geplaatst…Weekvlog #20 | Picknicken, kapper en feest!My Profile

 • Reageren
  Femke
  07/08/2017

  Ik was al erg nieuwsgierig naar deze mascara. Fijne review. Ik vind de vormgeving van deze mascara ook leuk, ondanks dat het vrij simpel is. Het effect is top, wat een mooie mascara.. ik snap wel dat je enthousiast bent!
  Femke onlangs geplaatst…Review: KIKO Milano Perfect Gel DuoMy Profile

 • Reageren
  Teddy
  08/08/2017

  Wauw wat ziet deze mascara er goed uit!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  08/08/2017

  Klinkt heel erg goed!!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Artdeco Cushion Blusher in Bamboo BronzeMy Profile

 • Reageren
  Vee
  08/06/2018

  Nog nooit zo een slechte .ascara gehad

 • Reageren
  Vee
  08/06/2018

  Nog nooit zo een slechte mascara gehad

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.