L’Oreal Paris Extravaganza goes Fatale giftset

Ik ben werkelijk dol op L’Oréal en het is altijd weer smullen wanneer ze met nieuwe producten komen. Ik review de Extravaganza Giftset.

Deze geschenkset is zo na Kerst zeker geen mosterd na de maaltijd, want er is altijd wel een gelegenheid waarbij je een leuk cadeau paraat wilt hebben. Deze L’Oréal Extravaganza Giftset is zo’n cadeau dat bij dames die zich geregeld opmaken absoluut in de smaak zal vallen.

Het setje bestaat uit een mooi zwart toilettasje met daarin een palet dat verrijkt is met verschillende lipsticks, een bronzer, oogschaduws en een mascara (Volume Lashes Fatale). Van de mascara word ik sowieso al super blij want sinds ik deze voor het eerst geprobeerd heb een paar maanden geleden wil ik echt geen andere meer. Hij heeft mijn Chanel Le Volume bíjna van de troon gestoten.

In dit setje zit eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een mooie, feestelijke look. Ik moet wel zeggen dat ik een neutrale kleur mis bij de lipsticks, L’Oréal heeft gekozen voor drie uitgesproken kleuren en het is maar de vraag of deze zullen matchen bij de ook al vrij heftige oogschaduw.

Laten we gaan kijken naar de pigmentatie van de producten.

De oogschaduws voelen zacht en romig aan maar geven wel wat kruimelige poeder af bij het swatchen. Goed aftikken is dus de kunst als je geen last van fall out wilt hebben op je ogen. De pigmentatie is prima maar niet overweldigend. Toch denk ik dat je met deze oogschaduws wel goed kunt werken want ik hoefde weinig moeite te doen om ze mooi op mijn arm aan te brengen.

Dan de lipsticks. Deze geven allen echt een goede pigmentatie af. Ze bevatten tevens een mooie glans.

Ik ben een beetje met alle kleuren gaan spelen en dit werd de look. De oogschaduws blenden fijn en geven prima pigmentatie af op de ogen. De bronzer viel mij wat tegen, deze zie je niet heel erg op de huid. Dan had ik misschien liever een blush daarvoor in de plaats gehad.

De rode lipstick heb ik een beetje lichtjes op mijn lippen aangebracht. Het had wel heftiger gekund maar ik vond dat niet geschikt voor bij deze ooglook. Het totaalplaatje vind ik wel mooi zo.

Qua prijs-kwaliteit krijg je een prima paletje van L’Oréal, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik toch een lichtere en minder opvallende kleur lipstick wel een prettige aanvulling had gevonden. Ook pakt de bronzer wel erg licht uit op mijn wangen en dat terwijl ik voor mijn doen nu best wit ben. Nét een tikkie donkerder was beter geweest.

Het palet is nu in de sale bij Bol.com voor slechts €20 (waarde van €54,99).

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Nicole
  02/01/2017

  Dat is een mooie aanbieding van bol! Al zijn die kleurtjes niet helemaal voor mij.
  Nicole onlangs geplaatst…Op naar het peuterbed!My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  02/01/2017

  Fijne review! Begrijp inderdaad wel dat je een nudekleurtje bij de lipsticks mist, dat had het palette helemaal compleet gemaakt!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Een gelukkig 2017!My Profile

 • Reageren
  Jamey Herben
  02/01/2017

  Mooie look heb je er mee gemaakt!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…Etos Botanical Boost Orange Blossom & Giner Scented SticksMy Profile

 • Reageren
  Wies | Nature of Happiness
  02/01/2017

  Schattig setje! Maar de kleuren zijn jammer genoeg niet helemaal mijn smaak.
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…My Christmas DayMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  02/01/2017

  Jammer dat er geen neutrale lipsticks in zitten, maar je hebt het goed opgelost door de rode lipstick wat subtieler aan te brengen. Je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt naar de mascara, die wil ik weleens proberen. Goede deal trouwens, maar is de prijs serieus 54,99 zonder korting? Dat vind ik wel echt aan de prijs voor een drogisterijmerk.
  Carlijn onlangs geplaatst…Bye bye… mijn laatste artikelMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.