L’Oreal Paradise Extatic Brow Pomade

Soms heb je dat je vrijwel direct enthousiast wordt als er een nieuw product uitkomt. Deze topper ligt binnenkort in de Nederlandse schappen! Ik geef je mijn uitgebreide mening.

De L’Oreal Paradise Brow Pomade is een gelcrème voor de wenkbrauwen. Hij doet een beetje denken aan de Benefit Brow Pomade zowel qua design als qua werking en dat is ook waar het product veelal mee vergeleken wordt.

 Ik moet zeggen dat ik de uitstraling bijzonder stijlvol vind, zeker zo met de rosekleurige buitenkant.

Het kwastje zit verstopt in de dop en het glazen gedeelte aan de onderkant is het potje waar de gel zich in bevindt.

Ik kan alvast over het kwastje zeggen dat ‘ie met zijn schuinafgesneden bovenkant fijn en precies werkt. De haartjes zijn heel stevig en het kwastje is klein waardoor je vrij secuur kunt werken. Toegegeven, het is geen Anastacia Beverly Hills-kwaliteit maar dat verwacht ik eerlijk gezegd ook niet van een drogisterijproduct.

De kleur is wel een tikkie warmer dan ik verwacht had en hoewel ik assig toch echt de allermooiste kleur vind, denk ik zeker dat deze tint goed bij mijn eigen wenkbrauwen past.

Mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf aan de volle kant maar ik vind ze op hun mooist als ik ze toch nog wat aanzet. Ik heb zeker geen moeite met opvallende wenkbrauwen.

Zoals gezegd werkt het kwastje heel gemakkelijk. Ik omlijn mijn wenkbrauwen eerst aan de buitenkant en vervolgens vul ik ze in. Je kunt er daarna nog voor kiezen om je haartjes door te kammen met een borsteltje. De substantie droogt niet meteen heel hard op als het eenmaal op je wenkbrauwen zit. Dit zie ik als pluspunt want dat geeft de mogelijkheid om het geheel nog een beetje bij te werken. Na een paar minuutjes merk ik dat het product goed gehecht is aan de huid en dat het geen kant meer op gaat. Ik vind het dan ook niet nodig om nog een aanvullende wenkbrauwgel te gebruiken. Je kunt zowel natuurlijke als hele volle wenkbrauwen met de gelcrème maken, de keuze is aan jou.

Ik vind het met recht een hitproduct en ik zie zeer veel positieve punten aan deze ‘pomade’. Naast de prettige werking is de prijs ook niet al te hoog, dus ook daarin is mijn oordeel positief. Ik raad ‘m je zeker aan!

De L’Oreal Paradise Extatic Brow Pomade is vanaf half augustus te koop bij verschillende drogisterijen en bij Bol.com voor €14,99.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Marloes
  01/08/2017

  Oh het ziet er inderdaad uit als een top product, zeker de overweging waard 🙂
  Marloes onlangs geplaatst…Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen!My Profile

 • Reageren
  Sanne
  01/08/2017

  Wauw! Oké, daar ga ik dus naar op zoek. Geweldig en een hele mooie kleur!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  01/08/2017

  Dit klinkt echt fantastisch!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017My Profile

 • Reageren
  Lieke
  01/08/2017

  Ziet er super fijn uit.
  Lieke onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reageren
  Leonie
  07/08/2017

  Welke kleur gebruik jij ?

 • Reageren
  Manon
  09/09/2017

  Dat product moet ik hebben! Van welke kleur maak jij gebruik? Het lijkt namelijk perfect te matchen bij mijn wenkbrauwkleur

 • Reageren
  tasha
  25/01/2018

  Je oogshaduwkleur is ook prachtig. welke is dit? 🙂

 • Reageren
  Margaux
  11/11/2018

  Welk kleur gebruik je? Als ik een tip mag geven, je plaatst best altijd welke kleuren jij gebruikt want de meeste mensen zoeken reviews op om te weten of de kleuren zouden passen, ik zie dat het kleur goed zou passen voor mij maar ik weet nu niet welk kleur het is dat ik moet kopen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.