L’Oreal Makup Genius App

makeup genius app

Dit vind ik zo leuk dat ik het meteen met jullie wil delen! L’Oreal heeft namelijk een super innovatieve beauty app uitgebracht die het mogelijk maakt om virtueel make-up bij jezelf aan te brengen. Ik heb het over de Makeup Genius App. Hoe dit werkt? In dit artikel vertel ik je meer!

De Makeup Genius App is een soort spiegel en make-up artist in één. Deze app maakt het mogelijk om make-up uit te testen zonder het product daadwerkelijk aan te brengen, hoe cool is dat! Volgens L’Oreal is deze techniek geïnspireerd op Hollywood studio’s en 3D video games.

Makup Genius creëert een “nieuwe, persoonlijke beautyervaring waarbij je virtueel make-up kunt testen terwijl je mobiele telefoon als spiegel fungeert”. Zo kun je experimenteren met looks en producten die je uit jezelf misschien niet had aangedurfd, maar je kunt ook kijken of een bepaalde lipstick of oogschaduw jou staat. De app biedt verder de mogelijkheid om volledige looks van L’Oreal Makup Designer Paris en spokespersons (denk aan Doutzen Kroes, Eva Longoria, Blake Lively) te proberen. Daarnaast kun je in de app ook nog eens tutorials bekijken, I love that! Een leerzame, inspirerende en super fun app dus. Dit miste ik nog op mijn telefoon haha.

Het handige van de app is dat je meteen kunt zien of iets je staat of niet. Wil je weten hoe een vette winged eyeliner jou staat of een smokey eye met nude lippen? Je geeft dit aan in de app en hij laat zien hoe dit er op jouw gezicht uitziet.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 12.21.46

Stap voor stap werkt de app als volgt:

1. Je opent de app, houdt je gezicht in de cirkel op het scherm en drukt vervolgens op scannen. Je gezicht wordt nu vastgelegd.

2. Daarna blader je door de productcatalogus of scan je de barcode van het product dat je wilt proberen.

3. Selecteer het gewenste product en de gewenste kleur en druk op toevoegen aan mijn look.

4. Nu kun je het resultaat zien. De make-up wordt real time aangebracht en blijft ook zitten als je gezicht in beweging is.

KIJK DAN HOE LEUK!! Dit ben ik met een van de looks.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 13.31.40

Is dat leuk of is dat leuk?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Laura
  25/03/2015

  Ik houd van dit soort appjes, haha. Vooral om mijn hondje een leuke look te geven, don’t blame me.
  Laura onlangs geplaatst…My Make-Up Today #4 | Kissable lipsMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  25/03/2015

  Dit is leuk. Ik duik de Appstore in.

  Ik weet dat er een Barbie app is die hetzelfde doet naar dan very Barbie dus 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…FeministTalk #1: You can have ambition but not too muchMy Profile

  • Reageren
   Tries
   28/03/2015

   En hoe heet die barbie app? Toch nu ook wel nieuwschierig naar hihi !!

 • Reageren
  Milou
  25/03/2015

  Dat is leuk! Lijkt mij ook wel handig voor mensen die beauty-leek zijn, zoals ik.
  Milou onlangs geplaatst…Tag: de gelukstag. Zes interessante levensvragenMy Profile

 • Reageren
  Beautiful You by Fleur
  25/03/2015

  Wat leuk zeg! Ik weet nog wel dat je vroeger een programma had dat TAAZ heette, maar dit ziet er toch wel stukken professioneler uit! Ik ga ’t snel downloaden want ik ben heel benieuwd geworden 🙂 !
  Beautiful You by Fleur onlangs geplaatst…HEMA Soft Matt Lipbalm 03My Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  26/03/2015

  Heb ik je gisteren bij de lancering nou helemaal gemist dan :o? Gaaf he! Ik vind het echt verrassend hoe enorm goed het werkt!
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Mijn betaalbare leven in foto’s #1My Profile

 • Reageren
  Nadia
  26/03/2015

  Leuk!

 • Reageren
  Esmée
  27/03/2015

  Echt een gave app! Ik heb hem meteen gedownload. x
  Esmée onlangs geplaatst…I woke up like thisMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.