L’Oreal Infallible Lip Paints Matte + Gloss

Ik ben dol op een felle lip. Mat of glanzend, ik vind het allebei prachtig. Zou L’Oreal met haar nieuwe Lip Paints aan mijn verwachtingen voldoen?

De L’Oreal Lip Paints zijn gloednieuw en liggen vanaf februari in de winkels. In totaal zullen er vier matte tinten en vier glosses verkocht gaan worden.

Eerlijk is eerlijk, de Lip Paints zien er in de verpakking al erg leuk uit. Geen standaard huls maar een flexibel en leuk vormgegeven tubetje dat mij erg nieuwsgierig maakt naar de binnenkant. Zou er een druktuitje in zitten, een sponsapplicator of een heel ander innovatief kwastje om de kleur op je lippen aan te brengen?

Kijk, dit vind ik handig. De sponsapplicator is adequaat vormgegeven en maakt het mogelijk je lippen snel te voorzien van kleur. Hij werkt precies en prettig. Er komt een goede hoeveelheid op, soms iets teveel, waardoor het kan zijn dat je ‘m even moet afstrijken aan de bovenkant van de tube.

LIP PAINT MATTE

We beginnen met een test en oordeel over de Matte Lip Paints. De matte varianten hebben niet een uitgesproken belofte, anders dan dat ze mat zijn en dat je met het applicatiestofje in één swipe de lipcontouren kunt definiëren voor een flawless lip.

Na het swatchen valt me meteen op dat het niet de matte substantie is die ik had verwacht. Het gaat meer richting een mousse-substantie dan een echte stevige ‘lak’. De pigmentatie ziet er op het eerste gezicht prima uit. Wel glanst het nog een beetje, waarschijnlijk omdat ik het meteen na het swatchen en met een flits heb gefotografeerd.

201 Hollywood Beige
202 King Pink
205 Apocalypse Red

Hollywood Beige is op mijn lippen een mooie neutrale kleur. Pas op mijn lippen kun je zien dat de formule inderdaad vrij mat is, dit kwam in de swatches niet duidelijk naar voren. Ik had wel een paar laagjes nodig om de kleur er egaal op te krijgen.

King Pink vind ik echt mega tof. Wat een knaller van een lipstick! Hij dekt prachtig en is zeer gepigmenteerd.

Iets meer moeite had ik met egaal aanbrengen met deze donkerrode versie Apocalypse Red. Vooral op mijn bovenlip pakte hij niet helemaal perfect. Maar zo na een paar laagjes en wat bijwerken vind ik het best een leuk kleurtje.

Door de mousse-substantie kreeg ik niet meteen de perfecte dekking, eigenlijk kostte het bij alle kleuren best wel wat moeite om een mooi resultaat te bewerkstelligen. Nu had ik ook wel wat velletjes op mijn lippen en dat maakt het er niet gemakkelijker op. Zorg dus echt dat je gezonde en gladde lippen hebt voordat je met de matte Lip Paints in de weer gaat.

Doordat het een mousse-substantie is heeft de kleur even nodig om in je lippen trekken. Hij droogt echter niet volledig op waardoor hij na een tijdje alsnog wel een klein beetje afgeeft.

LIP PAINT GLOSS

De Lip Paint in gloss versie is een liquid lipstick die lekker zacht aanvoelt, met een langhoudende kleurintensiteit en hoogglansfinish. De lip paintformule is sterk gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en trekt niet in de lijntjes.

De pigmentatie is in ieder geval super. Ook komt er een prachtige glans je tegemoet. Vooral de tweede kleur vind ik gaaf!

101 Gone with the nude
103 Fuchsia Wars
105 Red Fiction

Gone with the nude is duidelijk niet mijn kleur. Wat is dat toch, dat dit soort bruine nudetinten bij mij gewoon een beetje viezig ogen. Jammer, maar laat je niet misleiden door hoe de kleur bij mij staat. Dit kan bij een andere haar- en huidskleur heel anders zijn. Qua substantie is het een fijne Lip Paint.

Fuchsia Wars ziet er een stuk beter uit. Dit is echt geen kleurtje voor iedere dag maar ik vind ‘m wel een lekkere knaller voor een bijzondere gelegenheid. Of voor een selfie op Instagram 😉

We eindigen met Red Fiction. Ik houd van een rode lip, het maakt je in 1 klap super sexy en vrouwelijk. Ik zou met deze look zo een avondje op stap gaan!

Ik vind de glosses fijner werken dat de matte tinten. De substantie dekt sneller en vind ik beter gepigmenteerd. Ze laten je lippen niet op een vervelend manier plakken. Ook deze kleur geeft wel iets af, maar blijft verder goed zitten.

Zowel de matte als de glanzende Lip Paints blijven zo’n uur of 3-4 op de lippen. Een maaltijd overleven ze beide niet zo goed, maar een drankje zeker wel. Al zul je wel een afdruk op je glas of kopje krijgen.

Infallible Lip Paint Lacquer / Matte: €12,99. Verkrijgbaar vanaf februari.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Heleen
  03/02/2017

  Ooooh wat een kleuren, die King Pink en Fuschia Wars ? Probleem is alleen dat ik al zoveel tinten roze heb dat ik mezelf heb voorgenomen niets meer in die lijn te kopen ?Ze staan je ongelofelijk goed die kleurtjes Sanne!
  Heleen onlangs geplaatst…Foody Friday: Albert Heijn 100% FruitMy Profile

 • Reageren
  Ellen
  03/02/2017

  Super mooie kleuren, maar zo jammer dat de matte versies niet goed dekken!
  Ellen onlangs geplaatst…Intimacy Noir Eau De ParfumMy Profile

 • Reageren
  Martina
  03/02/2017

  Mooi dat diep rode. Jammer van de dekking!
  Martina onlangs geplaatst…2 Februari 2017 – Maandag wasdagMy Profile

 • Reageren
  Desirée
  03/02/2017

  Jammer van de dekking inderdaad, maar vind de verpakking erg leuk!
  Desirée onlangs geplaatst…The Body Shop Almond Milk & HoneyMy Profile

 • Reageren
  Aranka
  03/02/2017

  De matte dekken inderdaad niet zo mooi, maar ik vind de gloss versie echt verschrikkelijk! Ik heb echt het idee alsof er een dikke plakkerige laag op mijn lippen ligt, zo vies! Maar volgens mij ben ik de enige met dit probleem. Je swatches zijn altijd zo mooi! <3
  Aranka onlangs geplaatst…Sleek i-Divine A New Day Eyeshadow PaletteMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  03/02/2017

  De matte versies lijken me fijner dat de glossy versie, maar ik moet zeggen dat daar ook niet echt een kleur tussen zit die bij mij zou passen :). En ik heb trouwens het antwoord op je vraag ‘Wat is dat toch, dat dit soort bruine nudetinten bij mij gewoon een beetje viezig ogen’ ;). Dat komt doordat er een oranje ondertoon in zit. Dat is eigenlijk nooit een succes, haha. Bij niemand niet! Zit er meer een roze of paarse ondertoon in, dan wordt de kleur wat frisser. Verder een mooie review!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Wat geef jij uit aan cosmetica en huidverzorging?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  03/02/2017

  Ai, jammer van de dekking! Wel super leuke verpakkingen en er zitten zeker mooie kleurtjes tussen
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn dagelijkse make-up productenMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  03/02/2017

  Die bruine tinten staan mij ook vaak niet zo goed. Mac Honey Love stond mij bijvoorbeeld totaal niet. Mac Velvet Teddy kan nog net. Ze moeten bij mij een beetje koeler bruin zijn, niet te geelbruin zeg maar. Of meer rozebruin of plumachtig bruin. ‘Rimmel Heather Shimmer’ nummer 066 staat me weer wél. (Let op: er is ook een nummer 220 met dezelfde naam, maar dat is een andere. ;-))
  Yvonne onlangs geplaatst…Als je verder overal in uitblinkt, mag een verprutste rekentoets niet doorslaggevend zijnMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  03/02/2017

  Ik vind de kleuren erg mooi, maar ik heb altijd last van velletjes op mijn lippen (ik ben een ontzettende plukker…) dus de matte kleuren vallen al af. Ik ben en blijf fan van mooie rode lipstick <3
  Marloes onlangs geplaatst…Ik heb paars haar!My Profile

 • Reageren
  marleen@burgertrutjes
  03/02/2017

  Hmm, nee niet voor mij!
  Maar dat is het fijne aan een review he? 🙂
  Ik heb gewoon zelf liever ‘gewone’ lipsticks. Die rode kleur staat je trouwens prachtig!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Vakantie West Kreta – Chania 2017 – wat gaan we doen en regelen?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.