L’Oreal Colour Riche Matt 640 Erotique

DSC_0282

De perfecte matte, nude lipstick heb ik tot noch toe niet gevonden. Ik dacht dat Mac Velvet teddy iets voor mij zou zijn, maar helaas was die op mijn lippen een grote teleurstelling: hij was veel te koel. Mijn zoektocht gaat door en dit keer stuitte ik op een warme variant van L’Oreal: nr. 640 Erotique.

Ik bezit niet veel lipsticks van L’Oreal, terwijl ik ze toch altijd wel erg fijn vind als ik ze swatch in de winkel. Ik denk dat het komt omdat de kleuren me niet heel erg aanspreken of in ieder geval, je vindt hun kleuren ook vaak wel goedkoper terug bij andere merken.

DSC_0273

DSC_0276

Toen ik echter 640 Erotique zag liggen verbaasde ik me over deze mooie, natuurlijke matte kleur. Die had ik nog niet eerder gezien! Ik zag een warme bruin/roze tint liggen die naar mijn idee ideaal zou zijn voor nude lippen.

DSC_0280

Toen ik alvast wat reviews op ging zoeken, zag ik dat hij bij iedereen weer anders uitpakt. Bij sommigen lijkt ‘ie meer roze te zijn en bij anderen weer meer bruin. Dit zal te maken hebben met de ondertoon van je lippen. Ik vond het dus wel spannend wat de kleur bij mij zou zijn!

DSC_0284

De kleur ziet er op mijn arm veelbelovend uit! Aangezien mijn lippen vrij donker van zichzelf zijn en mijn huid een warme ondertoon heeft, denk ik dat dit de ideale match zal zijn.

Op mijn lippen (waarbij ik op de eerste foto wat foundation op mijn lippen heb zitten zodat de kleur beter pakt):

Erotique Collage

En nog een foto die ik een dag later maakte, waarbij ik iets ander licht had.

DSC_0318
Ja, dit is echt een hele fijne nudekleur voor mij. Het is net even een tikkeltje mooier dan geen lipstick op, maar het maakt wel een groot verschil voor mijn uitstraling. Met deze lipstick is mijn look echt ‘af’. Je ziet dat het ook afhankelijk is van het licht is wat de kleur is. Op de laatste foto is de kleur iets meer roze, en op de foto daarboven neigt de kleur iets meer naar bruin. De textuur van de lipstick vind ik overigens geweldig, er worden totaal geen droogtelijntjes geaccentueerd en hij glijdt heel erg fijn over mijn lippen.

Minpuntje vind ik dat hij best wel afgeeft, dit ben ik van mijn andere matte lipsticks niet zo gewend. Ik moet hem dus wel bijwerken na een uurtje of drie. Toch heb ik verder weinig te klagen over de L’Oreal Colour Riche Erotique lipstick!

Hij is te koop bij de drogisterij voor 14,99.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Dionne
  02/09/2015

  Wat een heel mooi kleurtje!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | In de Franse bergenMy Profile

 • Reageren
  Martina
  02/09/2015

  Ik vond dit zo’n mooie kleur! Heb geprobeerd om hem in de 1+1 actie te bemachtigen maar hij was overal uitverkocht
  Martina onlangs geplaatst…31 Augustus 2015 – Schiermonnikoog, nette jurkjes en een plakbaby in de draagdoekMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  02/09/2015

  Hij staat je goed! Een mooie ‘my lips but better’ kleur.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…OPI Infinite Shine nagellakMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  02/09/2015

  Ik vind het echt een supermooie kleur. Krijg bijna zin om hem te proberen, en ik draag nooit lipstick!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wij sparen voor…My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  02/09/2015

  Wat een fijne warme kleur! Hij staat ook echt prachtig, warm maar ook fris. Ik ga hem ook even bekijken in de winkel!
  Lifesabout onlangs geplaatst…My Breast Friends TagMy Profile

 • Reageren
  Laura
  02/09/2015

  Een erg mooie kleur. Heb je ‘Faux’ van Mac wel eens geprobeerd? Is ook mooi, en wat warmer dan Velvet Teddy.

 • Reageren
  Malou
  02/09/2015

  Mooi kleurtje zeg!
  Malou onlangs geplaatst…WENDY VERTELT; IK WERD MAAR NIET ZWANGERMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  02/09/2015

  Staat je geweldig!!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Dermolin Face WashMy Profile

 • Reageren
  Amy
  02/09/2015

  Moooi zeg! Lippenstift is echt mijn favoriete make up, ik heb een lippenstift van L’oreal die hier wel een beetje op lijkt!
  Amy onlangs geplaatst…Polka dotsMy Profile

 • Reageren
  Rosanne
  02/09/2015

  Wat een mooie lipstick!
  De kleur staat je echt goed!
  Rosanne onlangs geplaatst…Back to school reeks-deel 3: leertips!My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  03/09/2015

  Staat je goed! Heel warm. Vind ‘m nog best donker voor een nude lipstick maar wel erg mooi. Voor mij is zoiets echt niks, lijk altijd minstens 45 jaar met zo’n kleurtje op.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: SENSAI The Silk Eau de ParfumMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.