Lord & Berry Twistick

Cover 2

Lord & Berry is een merk waarmee ik voor het eerste kennismaakte in de Beautybox. Toen ontving ik een oogschaduwpigment dat me verder nooit is bijgebleven. Nu, tijden later, werd ik door TheMakeUpSpot op de hoogte gebracht van het feit dat zij het merk sindskort verkopen in hun webshop. Ze stuurden me de Twistick mee om te testen!

De vernieuwende lipstickproducten vliegen je om de oren en ik zou bijna zeggen dat we nu toch wel bijna alles gehad hebben als het gaat om verschillende soorten lipproducten. Van gekleurde balsems, tot combinaties van lipstick en lipgloss tot verzorgende lipstick en ga zo maar even door. Deze Twiststick is weer iets nieuws, namelijk een combinatie van een lippenbalsem, lipgloss en lipstick. Met andere woorden, je krijgt de heldere kleur van een lipstick, in combinatie met een glossy finish én het verzorgende aspect van een balsem. Klinkt dat niet perfect?! Voor mij denk ik een heel fijn product aangezien ik vaak velletjes heb en die door lipstick nogal worden benadrukt.

IMG_9517

Twistick 1

Het merk Lord & Berry doet me qua uitstraling een beetje denken aan Bobbi Brown en ik denk dat dat vooral te maken heeft met het lettertype en de strakzwarte vormgeving. Ik vind het mooi en klassiek. Door aan het uiteinde te draaien kun je meer product naar boven halen. Nadeel van dit soort verpakkingen vind ik wel dat de punt op een gegeven moment plat wordt en als je dunne lippen hebt, dan is het product vrij lastig aan te brengen. De kunst met dit soort punten vind ik dan ook altijd om te punt te behouden, dit werkt een stuk preciezer.

twistick 2

swatch

Hoewel het product in de stick vrij donkerrood lijkt, kun je aan de swatch zien dat er een oranje ondertoon in zit. Hier moet je van houden, maar het is zeker wel mijn kleur. Mijn huid heeft een warme ondertoon en dit soort lipsticks laten me daarom altijd wat bruiner ogen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik het niet per se een kleur vind die bij de winter/herfst past.

Cover twistick

Ik ben echt verbaasd door het pigment dat eraf komt, mooi! Er zit een subtiele glans over en het plakt totaal niet op mijn lippen. Het is zelfs een erg aangenaamd en hydraterend gevoel. De houdbaarheid is redelijk, maar het product geeft behoorlijk af dus langer dan drie uur houdt de kleur niet. Gelukkig vind ik het helemaal niet erg om dit product vaker te moeten aanbrengen, want het gaat erg gemakkelijk en de stick glijdt erg prettig.

De Twistick is in zes kleuren te krijgen en ik moet bekennen dat ik toch wel heel erg benieuwd ben geworden naar de overige vijf want ik heb al gezien dat er hele gave kleuren tussen zitten.

De Twistick kun je bestellen op TheMakeUpSpot voor €24.00.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  23/09/2015

  Bijzondere kleur, met die oranje ondertoon. Dit lijkt gepigmenteerder dan sommige van dit soort lipstick-lipbalmsticks van grote, duurdere merken die ik zelf heb. Had hier nog nooit van gehoord dus thanks voor de kennismaking.
  Carlijn onlangs geplaatst…Een leukere moeder door acceptatieMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  23/09/2015

  Ik dacht even dat het een stick van Bobbi Brown was.

  Mooi kleurtje, knallend. I like & love it.
  Nesrin onlangs geplaatst…Persoonlijk| Derde kind, ja of nee?My Profile

 • Reageren
  Tamara
  23/09/2015

  Mooie kleur! Ik vind dat altijd zo handig van die soort potloodlippenstiften. Lekker precies mee te werken voor een lippenstiftnoob! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…Wat nou als ik er niet meer ben?My Profile

 • Reageren
  Bianca
  23/09/2015

  Het is een hele mooie kleur, maar stiekem vind ik toch wel de prijs een beetje te hoog x

 • Reageren
  Lifesabout
  23/09/2015

  Wat een lekker kleurtje! Ik vind hem wel wat aan de dure kant, maar waarschijnlijk is ie dat wel waard!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Update Sarah-18 maandenMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  23/09/2015

  De stick lijkt inderdaad op die van Bobbi Brown. De kleur is niet helemaal mijn ding, maar de pigmentatie is top! Je maakt me nu ook nieuwsgierig naar de overige kleuren die er zijn.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Shoppen met Annic van Wonderen en vandaag jarig!My Profile

 • Reageren
  Martina
  23/09/2015

  Mooi pigment! Ik ben wel nieuwsgierig naar de andere kleuren!
  Martina onlangs geplaatst…21 September 2015 – Schreeuwerig speelgoed en interieurleed + Winactie!My Profile

 • Reageren
  Marloes ❤ Budgetproof.nl
  23/09/2015

  Ik vind inderdaad ook dat er meestal van die chubby-sticks niet heel veel pigment afkomt, maar deze verrast mij ook. Ik houd het denk ik toch maar gewoon bij HEMA (voor de prijs, haha) maar ik vind ‘m bij jou heel mooi staan!
  Marloes ❤ Budgetproof.nl onlangs geplaatst…5x doen in Rotterdam & win kaartjes voor Diergaarde BlijdorpMy Profile

 • Reageren
  Charlotte
  23/09/2015

  Mooie kleur 🙂 Ik vind het altijd erg fijn als lipsticks goed blijven zitten en goed gepigmenteerd zijn!
  Zelf gebruik ik de lipstick van Sensai, deze is ook erg fijn. Blijft echt lang en goed zitten!

 • Reageren
  Bianca
  23/09/2015

  Die sticks zijn zeker makkelijk om aan te brengen, alleen het nadeel is inderdaad dat het een kunst is die punt te houden.. Ik vind t wel echt een mooie kleur die je absoluut goed staat! Ik ben ook heel benieuwd naar de andere kleuren!
  Bianca onlangs geplaatst…Oriflame Happydisiac!My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  23/09/2015

  Ziet er echt super mooi en fijn uit!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Clarins Instant Light Lip Comfort OilMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.