Lingeriepraat: Hunkemöller Fashion Fever


FASHION_FEVER_ DIDE BALCONY BRA_W_P9_LS_LL-252-cmyk

Het idee dat ondergoed alleen maar comfortabel en praktisch moet zijn is natuurlijk allang verleden tijd, sterker nog, voor mij is lingerie de laatste jaren een beetje een soort fashion statement geworden, maar dan eentje die ik vooral voor mezelf (en voor mijn vriend natuurlijk) uitdraag.

Ik kan echt genieten van mooi zittende, vrouwelijke lingerie en nu Hunkemöller met de nieuwe Fashion Fever collectie is uitgekomen móóóóet ik daar wat van aan jullie laten zien! Het leuke van deze collectie is dat het allemaal afgestemd is op komend seizoen en volgens de laatste trends is ontworpen. De kleuren, de stoffen, de thema’s, alles maakt een vertaalslag naar komende herfst. Met deze lingeriesetjes zie ik mij wel onder een pluizig kleedje en een boek voor de openhaard liggen. (Oke, just kidding, dat gaat ‘m niet worden met een rondkruipende baby van 10 maanden om me heen, maar onder mijn knalroze fluffy badjas draag ik toch wel graag wat spannends).

Om jullie een indruk te geven neem ik jullie mee op tour door de verschillende thema’s heen. Het is slechts een kleine impressie, op de site van Hunkemöller vind je alle lingerie en nightwear die bij de verschillende thema’s horen.

FASHION_FEVER_ TRECIA BALCONY_ W_FF_LL_P9-162-cmyk FASHION_FEVER_ TRECIA BALCONY_ W_FF_LL_P9-162-cmykSchermafbeelding 2015-08-29 om 20.54.56

FASHION_FEVER_ TRECIA BALCONY_ W_FF_LL_P9-162-cmyk

Hierboven zie je het thema  ‘Soft Rebel’, dat ik zelf echt waanzinnig gaaf vind, door de stoere kleuren zoals khaki gecombineerd met kant.

fashion fever kim feenstra

Een ander thema is ‘Out of Blue’. Dit bevat allerlei blauwtinten, denk hierbij aan diep zeeblauw of navy. Ook hier zitten zeer mooie en luxe uitziende items bij. Ik stel me zo voor dat het bovenstaande setje prachtig staat als je nog een beetje zongebruind bent van vakantie.

FASHION_FEVER_ DIDE BALCONY BRA_W_P9_LS_LL-252-cmyk

Dan is er nog het moderne ‘Monochromatic’ thema, met lasercut details en grafisch kant in zwart en wit. Ook dit strakke en tegelijkertijd speelse setje behoort tot mijn favorieten uit de collectie!

FASHION_FEVER_ ELLA BODY_LL-056-cmyk

En niet te vergeten het thema ‘Perfectly Pink’, dat gebaseerd is op een typische Parijse ‘love story’. Hier zitten van die items in die mijns inziens elegant, tijdloos en glamorous zijn.

AdvertisementIk hoop dat ik jullie zo een goede indruk heb gegeven van deze waanzinnig toffe collectie die bestaat uit lingeriesetjes, body’s en nachtmode. Tot en met 6 september krijg je zowel in de webshop als in de winkels maar liefst 20% korting op alle Fashion Fever items.  Klik hier voor de collectie en de prijzen.

Special-S-layer-low-res

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Tamara
  30/08/2015

  Wauwww dat zwart witte setje is echt supermooi!
  Tamara onlangs geplaatst…Extreme home makeover, aan de gang met de gang!My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  30/08/2015

  Wow wat een mooie kleuren inderdaad! Die in de kleur kaki is favoriet en die met zwart wit. Mooie setjes voor de herfst!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mac ’n Cheese muffinsMy Profile

 • Reageren
  Sarrine
  30/08/2015

  Weer eens een ander artikel dan je mommy- en beauty artikelen. (Al lees ik je artikelen en voor je mommy artikelen heel graag en reageer ik nooit! ?) Leuk artikel! Mooie nieuwe thema’s bij Hunkemöller. Ik denk dat ik maar weer eens iets nieuws moet halen!

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  30/08/2015

  Hunkemoller is al jaren mijn favoriet qua lingerie. Ik koop echt nooit ergens anders :). Ik vind Out of blue heel erg mooi, prachtig voor de winter!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Persoonlijk | Een dipje, uit eten en buiten spelenMy Profile

 • Reageren
  Miranda
  30/08/2015

  Zou willen dat ik erin paste ?

 • Reageren
  baju muslimah trendy
  06/05/2017

  I got this website from my friend who informed me regarding this web site and at the moment this time I am browsing
  this web page and reading very informative articles or reviews at this place.
  baju muslimah trendy onlangs geplaatst…baju muslimah trendyMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.