Review: liner.designer by beautyblender

Ik houd van dingen die het make-uppen gemakkelijker maken. Maak kennis met mijn nieuwe vriendje, de liner.designer by beautyblender!

Ik denk dat als je vrouwen zou vragen wat ze het allermoeilijkste make-upklusje vinden, de meerderheid zou antwoorden: eyeliner! Hoewel ik ongeveer 360 dagen per jaar met een flinke winged liner rondloop, zijn er toch zeker wel 300 van die dagen dat ik eigenlijk helemaal niet tevreden ben over mijn vleugeltje. En dat vind ik dan zo jammer, want een slechte eyeliner kan je hele look verpesten.

1

2

Maar dat is nu verleden tijd! Ik presenteer jullie de fantastische liner.designer, hét product voor een easy peasy eyelinerapplicatie. Het knalroze, plectrumvormige tooltje kun je gebruiken voor vele doeleinden, ik noem: je eyeliner, een strakke lipliner of voor het vlekkeloos aanbrengen van mascara.

3

4

Hij wordt geleverd in een klein, wit doosje waar je tevens een vergrootspiegeltje (5x) in vindt. Ook wordt er een zuignapje meegeleverd waarmee je het doosje op een muur of spiegel kunt bevestigen. De liner.designer is gemaakt van flexibel, rubberachtig materiaal en heeft verschillende zijdes. Een rechte kant en twee rondere kanten, zodat je een eyeliner naar jouw voorkeur kunt maken.

5

Hoe ga je te werk? Je warmt de liner.designer op je tussen je vingers, zo blijft hij goed op de huid zitten. Natuurlijk kun je hem ook gewoon tegen je huid aanhouden als je dat fijn vindt. Dat heb ik gedaan, zo kan ik beter coördineren. Je kunt kiezen welke kant van de liner.designer je gaat gebruiken, maar voor eyeliner zou ik de rechte kant gebruiken. Deze plaats je in lijn met je onderste wimperrand op de huid. Nu kun je beginnen met tekenen. Hij is geschikt voor zowel vloeibare-, als potlood- als gelliners. Je maakt de liner.designer gemakkelijk schoon met wat water.

6

Mijn eyeliner is serieus zelden zo strak geweest! Vooral het puntje is mooi dun en vlijmscherp. Nadien kun je je eyeliner, indien gewenst, makkelijk bijwerken.

7

Een winged liner maakt een look voor mijn gevoel echt af. Mijn oogschaduw komt eigenlijk altijd mooier uit met eyeliner.

Schermafbeelding 2016-04-15 om 19.30.17

Je kunt zoals ik al zei deze tool ook gebruiken voor je mascara en voor lipliner (zie de afbeeldingen). Hiervoor zou ik ‘m iets minder snel pakken omdat ik daar simpelweg minder moeite mee heb, maar wel fijn dat ze hierover nagedacht hebben.

Ik moet erbij zeggen dat ik ook reviews heb gelezen van vrouwen die nog steeds moeite hadden met hun eyeliner, ondanks het gebruik van de liner.designer. Het is natuurlijk ook niet zo dat het meteen vanzelf gaat op het moment dat je een rubberen plectrum tegen je oog aanhoudt, je moet nog steeds secuur te werken gaan om een mooi resultaat te behalen. De beste tip voor het aanbrengen van eyeliner is nog altijd dat je het niet in de haast moet doen, dat geldt dus nog steeds wanneer je de liner.designer gebruikt.

1

De prijs van de liner.designer vind ik met zijn €19,95 echt wel aan de hoge kant, maar het is wel typisch zo’n dingetje waarvan ik denk: je moet er maar op komen.

Ik heb hieronder nog even een filmpje gezet van iemand die de liner.designer gebruikt, zo kun je real life zien hoe het werkt.

De liner.designer is vanaf mei te koop bij Douglas en online bij Themakeupspot voor €19,95.

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  16/04/2016

  Wat een handige tool! Ik vind het aanbrengen van een rechte lijn in mijn uiterste ooghoek ook altijd lastig. Ik vind de prijs ook wel hoog, maar volgens mij gaat dit product super lang mee. Weet je ook of je de line designer ook schoon kunt maken (want ik denk dat er wel make-up resten op komen)?
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Sorry dat ik geen perfecte moeder ben…My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   16/04/2016

   Ja je maakt ‘m heel makkelijk schoon! Gewoon met wat water. Ik zal het er nog even bij zetten.

 • Reageren
  Carlijn
  16/04/2016

  Dit moet ik hebben!!!! Ik kan dus geen wings maken. Ben er sinds kort achter dat mijn ogen daar ook minder geschikt voor zijn, die plooi rechts is te ‘gerimpeld’ waardoor een lijntje helemaal niet mooi uitpakt. Met m’n ogen dicht en als ik de huid strak trek, ziet het er wel oké uit, maar als ik dan m’n ogen open doe, is de wing heel raar van vorm. Misschien dat dit ding me kan helpen. Vind jouw wing op de foto supermooi!
  Carlijn onlangs geplaatst…How to: met een baby uit etenMy Profile

 • Reageren
  Channa
  16/04/2016

  Oh dit zou echt iets voor mij zijn, want eyeliner aanbrengen daar kan ik echt niks van. Het zit uiteindelijk overal, behalve waar het hoort 😉
  Channa onlangs geplaatst…Waarom een oom met het Syndroom van Down zo leuk is!My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  16/04/2016

  Handig ding zeg! Ik denk dat hij mijn eyeliner skills ook echt zou verbeteren :). Maar ai, die prijs is wel erg aan de hoge kant. Daar zou ik hem niet voor kopen, want met een visitekaartje werkt het ook bij mij. Hoewel deze natuurlijk wel van stevig rubber is die niet zo gauw weg glijdt. Dilemma!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…ARTDECO Hello Sunshine collectie 2016My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  16/04/2016

  Dit lijkt mij ontzettend handig, ik ben super slecht met eyeliner en voel mij elke keer een clown als ik eyeliner heb aangebracht.

  Strakke wing hoor, ziet er goed uit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Fruit Bowl met room en Maple syrupMy Profile

 • Reageren
  Natascha
  16/04/2016

  Wat een geweldige tool is dit! Bizar eigenlijk dat er mensen zijn die bedenken dat ze dit op de markt moeten brengen 😉 Ik denk dat veel meiden (inclusief ik) dit wel handig gaan vinden, jammer dat ‘ie zo prijzig is…

 • Reageren
  Leonie
  16/04/2016

  Leuke tool, maar inderdaad, flink prijskaartje.
  Ik vind jouw ooglooks altijd zo mooi he.. Wat een talent!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De groeiende zwangere buikMy Profile

 • Reageren
  Eline
  16/04/2016

  Thanks! Fijne uitleg en ik ben verkocht..

 • Reageren
  Martina
  16/04/2016

  Dit zou ik serieus graag willen proberen!
  Martina onlangs geplaatst…14 April 2016 – Keep calm and dress the babyMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  16/04/2016

  Ideaal! De laatste tijd draag ik niet zovaak meer een wing maar desondanks een handig ding!

 • Reageren
  Marjoleine
  16/04/2016

  Wat een handige tool! Toen ik begon met lezen dacht ik jaaa hebben, maar de prijs houd me wel een beetje tegen..
  Marjoleine onlangs geplaatst…Waarom ik V&D toch wel een beetje misMy Profile

 • Reageren
  Rosanne
  16/04/2016

  Wat een ontzettend handig ding!
  Eyeliner maakt je make up look inderdaad net af. Maar een wing maken lukt mij eigenlijk nooit. Ik probeer het regelmatig maar door mijn perfectionisme haal ik het dan toch weer weg haha.
  Rosanne onlangs geplaatst…Update: Jarig, studie & geniet momentjesMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  16/04/2016

  Wat een mega handig ding! ik vind hem inderdaad ook wel prijzig, maar het is precies zo’n dingetje om voor je verjaardag te vragen en laat die nou binnenkort zijn ?
  Marloes onlangs geplaatst…De Royal Treatment van HealthboxMy Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  16/04/2016

  Wat een handige uitvinding!!! Om met Nikki Tutorials te spreken: OMG I DEED THIS IN MY LIFE!! 😉
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Waar heb jij spijt van?My Profile

 • Reageren
  priscilla
  17/04/2016

  Dit is zo handig! Ik ben echt een kluns met eyeliner dus dit wil ik echt gaan uitproberen.
  priscilla onlangs geplaatst…De zomer in met de nieuwe huidverzorging van Yves RocherMy Profile

 • Reageren
  Suzanne
  18/04/2016

  Ohh, handig dat je ‘m ook kunt gebruiken bij het aanbrengen van mascara. Wel vind ik ‘m erg prijzig dus ik weet nog niet of ik ‘m ga halen.
  Suzanne onlangs geplaatst…Haar verven?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.