Lijstje: mijn favoriete Youtubers

Fav YT Collage

Eerder deelde ik al een lijstje met jullie waarin ik vertelde wie mijn favoriete bloggers zijn. Vandaag vertel ik meer over mijn favoriete Youtubers.

Als je op de namen klikt, ga je direct naar het kanaal van die persoon 🙂 Dat geldt ook voor het lijstje met YouTubers onderaan.

BRITTNEYLEESAUNDERS

Oh ik hou van deze chick! Brittney is ontzettend grappig, steekt vaak de draak met beautyvideo’s van anderen, maar maakt zelf ook erg leuke, humorvolle video’s over make-up en allerlei andere onderwerpen. Haar video’s zijn lekker vlot en snel en ik mag Brittney gewoon heel erg, omdat ze zo lekker anders is. Stiekem is ze wel een beetje een voorbeeld voor mij, omdat ik er ook al lang over zit te twijfelen om mijn beautyvideo’s wat minder serieus te maken.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 07.47.33

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Elise Joanne

Als je deze dame nog niet kent dan zou ik eens gauw wat video’s van haar bekijken, want Elise is geweldig! Ze heeft een heerlijke vlotte babbel en geeft altijd haar ongezouten mening over beautyproducten. Haar video’s zijn kritisch, gezellig en oprecht en ik sla er eigenlijk nooit een over. En ook al zou je geen beautyliefhebber zijn, dan nog weet ik zeker dat je haar video’s kunt waarderen.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 07.43.57

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Anna Nooshin

Professionaliteit ten top in haar video’s, zoals we van Anna gewend zijn. Vooral Anna’s vlogs vind ik leuk om te kijken en ook haar video’s met outfitinspiratie spreken mij erg aan. Ik word op een een of andere manier altijd heel zen van haar.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 07.45.42

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Manon Tilstra

Ook Manons video’s vind ik stuk voor stuk erg professioneel. Haar vlogs vind ik iets minder boeiend, maar haar beauty- en fashionvideo’s daarentegen vind ik altijd erg gaaf en leerzaam. Tip: bekijk haar schoenenstashvideo!

Schermafbeelding 2015-07-22 om 10.36.55

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vloggloss

Al vanaf het begin ben ik een mega-super-duper-über-fan van Mascha. In mijn studentenhuis werden ze zelfs een beetje gek van mij, omdat ik altijd maar haar video’s zat te kijken en haar stem dus constant door ons huis galmde. Haar beautykanaal Beautygloss vind ik ook erg leuk, maar als ik moet kiezen dan ga ik toch voor Vloggloss. Mascha’s dagelijkse avonturen zijn altijd fun en ik vind het heerlijk om ’s ochtends James de fles te geven en dan ondertussen haar nieuwste vlog op te zetten.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 07.44.18

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

BabsBeauty

Ik heb haar nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ze had me na 1 video al overtuigd van haar fantastische make-upskills. In het begin moet je misschien een beetje wennen aan Babs stem, die vind ik namelijk vrij ‘hard’ maar haar video’s compenseren dat ruimschoots.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 07.44.44

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Life By Yvonne

Ik vind Yvonne, samen met Mascha, echt een van de ‘betere’ vloggers. Yvonne is bekende van televisie (ze heeft o.a. Campinglife) gedaan, dus misschien dat daarom het vloggen haar wel heel natuurlijk af gaat. Ze heeft een hele leuke persoonlijkheid en haar vlogs zijn ook erg soepel en mooi ge-edit. Haar vriend vind ik ook een leuke toevoeging in de vlogs.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 21.57.13

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tot slot nog wat andere YouTubers waar ik op geabonneerd ben:

Kelly Caresse
Nikkie Tutorials
BlushingBeautyNL
Jaclyn Hill
Jenna Marbles
PixiWoo
Lauren Curtis

Naar welke YouTuber kijk jij graag?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  23/07/2015

  Brittneyleesaunders kijk ik ook sindskort en vind ik zo leuke meid! Echt een oprecht vriendelijke maar ook grappige dame. Ik volg ook vloggloss, manon tilstra, elise joanne en jou natuurlijk 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…KC Photodiary: London, zomervakantie, knutselen en food!My Profile

 • Reageren
  Joy
  23/07/2015

  Aah leuk. Vloggloss staat in mijn favorieten, kellycaresse, little wonder World en jij staat daar ook tussen!
  Joy onlangs geplaatst…Mijn Huisjes Boompje Beestje #15My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  23/07/2015

  Ik ken er maar een paar, dank je voor de tips en zal bij de anderen eens gaan kijken!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hoe normaal is één kind? De vensterbank-theorie.My Profile

 • Reageren
  Rosanne
  23/07/2015

  Ik volg alle Nederlandse meiden uit het rijtje al maar Babsbeauty en Brittneyleesaunders nog niet! Vanmiddag maar weer youtube filmpjes kijken haha 🙂

 • Reageren
  KIM
  23/07/2015

  Ik ken ze allemaal al maar het zijn inderdaad hele leuke YouTubers.

 • Reageren
  Milou
  23/07/2015

  We hebben deels echt dezelfde smaak valt me op! Kelly, Mascha, Yvonne, Elise, Leonie, Nikkie en Anna ook ik volg ze allemaal! Haha.

 • Reageren
  Diantha
  23/07/2015

  Van jouw favorieten volg ik alleen brittneyleesaunders maar dan alleen haar non make up filmpjes. De rest ken ik allemaal niet muv Mascha… Ooit een filmpje gezien en toen er over Foef of Foefje ofzo werd gepraat heb ik heel snel weggeklikt. Het onderste lijstje volg ik ook allemaal en ik heb nog wel een tip voor je, Tati oftewel glamlifeguru voor make up tutorials en reviews, haar vind ik echt helemaal geweldig! Katheenlights vind ik ook een leuke meid!
  Diantha onlangs geplaatst…Zwanger!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  23/07/2015

  Call me crazy maar ik ben nog steeds niet into YouTube.

  Uiteraard kijk ik wel graag naar Mascha’s vlogs 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Filmpje: Mini vlog vakantie day 1My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  23/07/2015

  Vloggloss volg ik ook! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: I’m back on track! #7My Profile

 • Reageren
  Janneke
  25/07/2015

  O, je zou ook nog EnjoyPhoenix kunnen proberen. Dat is wel geheel in het Frans, maar ze doet het heel leuk 🙂

 • Reageren
  Mandy
  29/07/2015

  Leuk Sanne! Ik volg Mascha, Manon en Kelly ook! Nu ben ik door jou Life by Yvonne ook gaan volgen, erg leuk! In een van der vlogs vroeg ze welke kanalen je volgt. Ik heb daar ook jouw kanaal en blog genoemd want ik vind wel dat je dat verdiend!

 • Reageren
  Robin
  02/08/2015

  Ik kan echt genieten van het kanaal van Nicole guerriero (zo schrijf je ongeveer haar achternaam). Zij is zo leuk en grappig! Echt een aanrader. Verder volg ik ook een beetje iedereen die jij hebt op YouTube.

  Fijne vakantie!
  Liefs Robin

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.