Lijstje: 8x mijn favoriete blogs

leukse blogs Collage

Naast dat ik zelf oneindig kan bloggen, geniet ik ook enorm van het lezen van andere blogs. Er is niet een standaard lijstje dat ik iedere dag af ga, ik lees denk ik zo’n 50 verschillende blogs in een maand, maar ik heb hier voor jullie 8 blogs uitgekozen die ik regelmatig bezoek en waarvan ik denk dat ze ook voor jullie relevant zullen zijn. Er zit van alles tussen zoals interieur, beauty, lifestyle, fashion, mommy en food.

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.10.31

Houd je van culinair koken, originele recepten, luxe eethotspots en van mooie foto’s? Dan ben je bij Kookmeisje aan het juiste adres. Anne-Ruth ken ik toevallig al heel lang, maar haar blog is gewoon rete mooi en rete goed. Waarschuwing: je komt hier waarschijnlijk niet vandaan zonder dat het water uit je mond op je knieën is gelopen.

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.15.36

De Fantastic Moms schrijven zeer herkenbaar, vol met humor en hun schrijfstijl is gewoon top. Absoluut geen dertien-in-een-dozijn blog. Ze hebben veel artikelen in columnvorm die heerlijk weglezen en die altijd een originele invalshoek hebben.

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.36.28

Nog zo’n leuk bloggersduo, Willemijn en Martine! Deze twee pretty ladies laten op 2WMN een hoop vrouwenkwesties aan bod komen en ik vind hun verhalen oprecht, ontroerend en met de nodige diepgang geschreven. Gewoon een must-read als je vrouw bent!

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.40.33

Donebymyself is de interieurblog van Marrit. Zij geeft de meest geniale interieurtips en haar foto’s zijn echt om bij weg te dromen. Ook haar Instagram account is er absoluut eentje om te volgen. Ze gebruikt ook nog eens heel veel producten van Ikea, Hema én ze maakt veel DIY’s dus het is allemaal best betaalbaar! Zoals ze zelf zegt: ‘interieur hoeft niet duur, matching of ingewikkeld te zijn.’ Me like 😀

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.26.40

Uiteraaaaaard mag Misslipgloss niet ontbreken. Ik vind alles aan haar beautyblog leuk. De foto’s zijn prachtig, het is goed geschreven en de reviews zijn super eerlijk en hebben altijd een toegevoegde waarde. Professionaliteit ten top. En Cynthia zelf vind ik gewoon een sympathieke chick.

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.26.54

Furrow is de rimpelblog van Maaike Dorsteen. En aangezien ik altijd op zoek naar betere tips en tricks om ze te voorkomen/te verminderen is deze blog op mijn lijf geschreven!

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.46.42

Mijn GIRLCRUSH: Negin Mirsalehi. Man wat is ze knap en man wat heeft ze een fantastische kledingstijl. Ik heb heb haar gewoon nog nooit iets zien dragen waarvan ik dacht ‘mehh, dat is het net niet.’

reizen door de wolken Collage

Tot slot een minder bekende, maar daarom niet minder leuke blog. Reizen Door De Wolken is een persoonlijke reisblog van stewardess Cherish. Ze neemt je mee naar allerlei bestemmingen en ik vind dat ze op een prettige, persoonlijke manier schrijft. Ze schreef onder andere een ontroerende blog naar aanleiding van de crash met het toestel van Germanwings, die echt het lezen waard is. Naast foto’s van prachtige droombestemmingen komen ook zijdelings onderwerpen zoals beauty en health aan bod.

Verder volg ik vooral een hoop YouTubekanalen, als jullie dat leuk vinden zal ik daar een keer een aparte blog over maken. En bij interesse kan ik ook nog een tweede lijstje met favoriete blogs maken, want dit waren ze echt niet allemaal hoor!

Welke blogs ken jij al en welke uit dit lijstje spreken je nog meer aan?

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Willemijn
  28/05/2015

  Aaah bedankt voor de mention! Leuke ander blogs in het lijstje ook, ook een paar toffe die ik nog niet kende!
  Willemijn onlangs geplaatst…‘t Spijshuys in BoornbergumMy Profile

 • Reageren
  Ceetje
  28/05/2015

  Ik wil net zeggen LLG is ook één van mijn favo’s. En nu zie ik dat Willemijn een comment heeft geplaatst! Gaaf! 🙂 Nu natuurlijk extra jouw doelgroep hahaha
  Ceetje onlangs geplaatst…Urban Decay Naked palette reviewMy Profile

 • Reageren
  Japke Janneke
  28/05/2015

  Wat zitten er leuke blogs tussen! Ik kende ze nog niet allemaal. Done by Myself spreekt me wel heel erg aan. Zeker nu er een verhuizing op de planning staat, kan ik wel wat interieurtips gebruiken.
  Japke Janneke onlangs geplaatst…Review: ON TOP by Anna NooshinMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  28/05/2015

  Leuk dat je dit deelt. Er zitten een paar tussen die ik niet ken. Bedankt voor Furrow, I’ll need her 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…My new best UGLY friend…My Profile

 • Reageren
  Eva
  28/05/2015

  Miss lipgloss en fantastic moms volg ik ook! Leuk. Die andere ga ik even bekijken. Vooral 2WMN lijkt me leuk.. Liefs Eva
  Eva onlangs geplaatst…Top 7 stoute dreumes dingenMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  28/05/2015

  Fantastic moms zijn geweldig leuk! Cynthia volg ik ook, net als 2wmn. Elke dag even spieken wat er op staat 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Als het je gegund is?My Profile

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  28/05/2015

  Interessant om te lezen dit! Van de acht volg ik alleen Misslipgloss.nl actief, echt een van de meest professionele beautyblogs van Nederland (misschien wel de professioneelste) waar ik veel inspiratie uithaal. De Fantastic Moms ken ik niet, maar spreekt me heel erg aan dus daar surf ik zo naartoe!
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Mijn ochtend-beautyroutine in foto’s (mei 2015)My Profile

 • Reageren
  angelique
  28/05/2015

  2 kende ik al maar de andere nog niet. Leuk!
  angelique onlangs geplaatst…Blog | Spam your blogMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  28/05/2015

  Leuk, ik ben altijd op zoek naar leuke blogs om te volgen. Ik vind zelf http://www.ninjamoeder.nl ook heel leuk om te lezen. En jouw blog natuurlijk 😉
  Elisabeth onlangs geplaatst…Survival of the fittestMy Profile

 • Reageren
  Jessica
  28/05/2015

  Wat een lieverd ben je ook! Dank je wel! En ik volg jou ook graag <3 Volgende x proosten we met bubbels in plaats van een sapje ;). Tot snel! Xx
  Jessica onlangs geplaatst…De dag dat… Ik een vriendenboekje kwijtraakteMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  28/05/2015

  Wat een mooi lijstje! Een aantal blogs ken ik nog helemaal niet. Snel een kijkje nemen!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Flower PowerMy Profile

 • Reageren
  Anne-Ruth Dekker
  28/05/2015

  Heel lief van je San! Leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken daarnaast. Miss Lipgloss en Negin volg ik ook trouw. En ik wil ook even zeggen dat ik het super goed van je vindt wat je allemaal met Laviesagista hebt bereikt xx

 • Reageren
  Marloes ❤ Budgetproof.nl
  28/05/2015

  Dit vind ik altijd zo tof om te lezen. Ik volg ze bijna allemaal behalve de mama-blog :).
  Marloes ❤ Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Maybelline New York x byDanieMy Profile

 • Reageren
  Sanja
  28/05/2015

  Leuke blogs, en wat heb jij ook een leuke blog zeg! Ik kwam bij toeval op je site terecht, en ben nu al fan van je artikelen!
  Sanja onlangs geplaatst…Nails- Trip Into The BlueMy Profile

 • Reageren
  Miriam
  28/05/2015

  Leuk, heb er weer wat te lezen bij! Reizen door de wolken volg ik al sinds het begin, fantastische blog! Ik ben benieuwd naar welke youtube kanalen je volgt.

 • Reageren
  Cherish
  01/06/2015

  Wat een ontzettend lieve en leuke mention op jouw te leuke blog! Dankjewel! Ik voel me vereerd! Liefs!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.