LIDL Trenchcoat Esmara By Heidi Klum

In dit artikel laat ik je mijn meest recente kledingaankoop zien, namelijk de tijgerprint trenchcoat van Esmara By Heidi Klum!

Zodra ik wist dat bij Lidl op 18 september de verkoop zou starten van een toffe fashioncollectie in samenwerking met Heidi Klum, zette ik een notificatie in mijn telefoon. Dit wilde ik niet missen! Om 07.30 toen de peuter nog sliep deed ik een poging tot het bestellen van een aantal items. Helaas greep ik op het moment suprême net naast een paar tijgerprint enkellaarsjes, maar gelukkig hadden ze een ander item dat ik heel graag wilde hebben nog op voorraad.

Trenchcoats zijn ideaal als tussenjas; voor het voor- of naseizoen wanneer je eigenlijk net niet zonder jas naar buiten kunt en een gewatteerde jas iets te warm is. Toen ik deze panterprint trenchcoat op de site van Lidl zag, was ik meteen verkocht. En ik had geluk, want toen ik na mijn transactie nog een keer bij de jas ging kijken zag ik dat ‘ie al in heel veel maten was uitverkocht.

“Deze trenchcoat van licht materiaal heeft een kraag, 2 insteekzakken, brede revers en een ceintuur in de taille”.

Ik bestelde maat 36. De trenchcoat heeft dus geen knopen, maar kun je dichtmaken met de ceintuur. Voor mij is dit heel handig gezien ik de jas nu ook over mijn baby bump kan dragen. Je kunt de jas ook lekker nonchalant laten hangen zonder het riempje vast te maken trouwens.

Ik vind rode lipstick prima kunnen met tijgerprint, maar ik weet dat veel vrouwen het ook té vinden. Wat vind jij?

Het is een model dat net boven de knie valt. Hij draagt inderdaad lekker licht maar de stof is wel dusdanig dun (100% polyester) dat het ook wel een kwetsbare jas is. Je zou de trenchcoat zelfs binnen kunnen dragen. Ik vind de jas heel tof met een paar sneakers eronder, maar ook met een stel hakken heb je een hele mooie combinatie.

Wat vind jij van de trenchcoat uit de Esmara by Heidi Klum collectie?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Wilma
  27/09/2017

  Ik ben zelf geen fan van tijgerprints haha ik zal het dan ook nooit zelf aan trekken. Maar moet zeggen het staat je wel echt leuk ?

 • Reageren
  Elise Joanne
  27/09/2017

  Heeel tof!!!

 • Reageren
  Tessa
  27/09/2017

  Ik heb zelf de zwarte! Die met luipaard vind ik super leuk ik vind het mezelf alleen echt niet staan… wel super leuk hoor die rode lippen er bij. Niet iedereen komt daar mee weg

 • Reageren
  Lilly
  27/09/2017

  Staat je super! Helaas was ik te laat. Maar heb de zwarte kunnen scoren en het lederen jasje ook ?

 • Reageren
  Linda
  27/09/2017

  Het is geen tijgeeprint. Een tijger heeft strepen ;).
  Maar wat staat dit je goed zeg. Super.
  En die rode lippies erbij…..heel erg mooi!

 • Reageren
  Bregje
  27/09/2017

  Hij is leuk!! Ik heb de rok, zelfde print, is ook echt top! En die rode lipstick kan er prima bij!
  Bregje onlangs geplaatst…Zes maandenMy Profile

 • Reageren
  M.
  27/09/2017

  Hij staat je leuk, maar een jas bij Lidl kopen, zou niets voor mij zijn.

 • Reageren
  Rachel
  28/09/2017

  Ik ben toch ook even gaan kijken. De jas vind ik jou echt heel leuk staan. Het stofje vond ik helaas een beetje te glad. Ik kreeg het al warm door ernaar te kijken.
  Rachel onlangs geplaatst…Hoe mijn peuter weer goed ging etenMy Profile

 • Reageren
  Hennie
  30/09/2017

  Heul heul, heul mooi! Staat je goed, wat ik ook niet anders had verwacht. Bah. Ga weg, man.

  Ik heb ook een aantal stukken, waaronder de pumps, de blazer, de rok en sinds vandaag ook de laarsjes. Want daar was het mij om te doen.
  Hennie onlangs geplaatst…Nieuwe enkellaarsjes van TamarisMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.