Leerzaam speelgoed voor de kleine (+ te gekke winactie)

Nu Isé bijna 1 jaar is en ze van baby naar dreumes gaat, gaat er ook een heel nieuwe wereld open wat betreft speelgoed.

De zachte rammelaars maken plaats voor harder speelgoed zoals blokjes en speelgoedtreintjes, de knisperboekjes maken plaats voor boekjes met geluiden, en de kleine knuffeltjes maken plaats voor grote loopwagens.

Hoewel mevrouwtje zich ook uitstekend kan vermaken met een doosje en paar pollepels, merk ik dat ze af en toe behoefte heeft aan speelgoed met wat meer mogelijkheden zoals een woordje hier of daar, een muziekje, knopjes en lichtjes. Ik vind dat op mijn beurt ook weer leuk, want ik zie dat ze daar van leert en er vrolijk van wordt.

Het Motorfietsje van Clementoni is zo’n speelattribuut waar Isé (en haar broer met een voorkeur voor gemotoriseerde voertuigen trouwens ook) heel blij van wordt. Op het eerste gezicht een kleurrijke motorfiets, maar hoe langer je ermee speelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt.

Het motorfietsje is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden en helpt bij het leren van hun eerste letters en cijfers.  Hij stimuleert motorische vaardigheden, visuele perceptie en gehoor en helpt bij de ontwikkeling van het inzicht in oorzaak en gevolg.

Isé is in de fase dat ze haar hand-oog coördinatie steeds meer begint te ontwikkelen en het is mooi om te zien hoe dit motorfietsje daaraan bijdraagt. Voorzichtig draait ze dan – nog een tikkie klungelig – aan de sleutel om vervolgens op te merken dat er geluid uit de motor komt. Ook duwt ze de motor soms een klein beetje vooruit. En als ik voordoe hoe je aan het alfabetwiel moet draaien, dan probeert ze dat na te doen. Heel schattig om te zien en leuk om er zo samen mee te spelen.

De motor zingt, praat tegen je, laat je kleine opdrachtjes uitvoeren en helpt op een leuke manier bij het tellen én bij het alfabet. Als je op de koffer achterop drukt zegt de motor bijvoorbeeld: ‘één zoals de koplamp’ of ’twee zoals mijn wielen’. Het alfabet wordt aangeleerd door aan het wiel aan de zijkant te draaien, je zal dan bijvoorbeeld horen: ‘A’ zoals in ‘accu’ of ‘B’ zoals in ‘band’. Door op het pedaal te duwen, laat je het tandwiel draaien waarna de motor echte racegeluiden maakt. De motorfiets blijft door de brede wielen trouwens heel stevig staan, voor kleine kinderen zeker handig als ze ermee aan het spelen zijn.

WINNEN

Omdat ik Clementoni speelgoed ontzettend leuk en leerzaam vind, wil ik graag nog twee andere producten aan een van jullie (kinderen) weggeven! Het gaat om de Unicorn en de Trein (zie afbeelding hierboven). Meedoen met de winactie is super simpel: laat onder dit artikel in een reactie weten waarom jij een van de twee zou willen winnen. Vergeet hierbij niet je e-mailadres in te vullen (deze is niet zichtbaar na het plaatsen van je reactie) zodat ik je kan bereiken als je de winnaar bent!

Clementoni speelgoed is te koop bij Intertoys, Bart Smit, Bol.com.

Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

112 reacties

 • Reageren
  Tamara harmsen
  06/11/2018

  Graag zou ik de trein winnen voor mijn zoontje die net als James gek van alles wat gemotiriseerd is en rijd…. zou echt leuk zijn!

  • Reageren
   Michelle van der Toorn
   16/11/2018

   Aaahhh die eekhoorn zou echt super tof zijn voor onze twinnies ?!

  • Reageren
   Loraine
   17/11/2018

   Ja ook ik doe mee met deze actie. Mijn kleine man wordt 25 november alweer 2 jaar en is dol op de trein. Stiekem ben ik erg enthousiast geworden van de motor, dus loten wij graag mee voor 1 van de 2.

 • Reageren
  Mandy
  06/11/2018

  Oh wat gaaaaf.
  Hier is de oudste een eenhoorn dan.
  Maar kleine zus wordt over 2weken een jaar…
  Een heel gaaf cadeau van grote zus voor kleine zus.

  We gaan duimen ?

 • Reageren
  Irina prinsen
  06/11/2018

  Oeh de trein is leuk voor onze dochter die bijna 1 wordt!

 • Reageren
  Manon
  06/11/2018

  De trein zou leuk zijn voor mijn zoon die over precies twee weken 1 jaar wordt! Hij vindt alles leuk wat kan rijden en geluid maakt!

 • Reageren
  Renata
  06/11/2018

  Wat leuk, de unicorn! Mijn kleinste meid, Kaya, is net 1 geworden. Ik zat al te stressen over een sinterklaascadeau (voor haar grote zussen vind ik het toch een stuk makkelijker), maar dit is perfect voor zo’n kleine dreumes! Educatief én ook nog leuk om naar te kijken voor mama als het op de staat 😉

 • Reageren
  Kim
  06/11/2018

  De trein is te gek voor ons lieve vriendje Ties van 1 jaar.. wat zouden we het leuk vinden hem hiermee te verrassen.

 • Reageren
  Ilona
  06/11/2018

  Onze kleine mei word in dec 1 jaar de trein lijkt me super leuk om mee te spelen!

 • Reageren
  Esther de Ruiter
  06/11/2018

  Ik zou graag winnen voor het kindje dat wij in januari verwachten. Hij kan er dan nog wel niet direct mee spelen maar dat komt wel. ? Superleuk speelgoed!

 • Reageren
  Nicole
  06/11/2018

  Ik zou graag de trein winnen voor onze dochter. Ze is gek op alles met wielen en dergelijke en treinen. Echt een stoere meid dus. Dit zou ze erg leuk vinden!
  Nicole onlangs geplaatst…Unox komt met nieuwe SinterklaasboekenMy Profile

 • Reageren
  Gabie
  06/11/2018

  Die trein lijkt mij geweldig om aan mijn neefje te geven met sinterklaas Zijn papa rijdt ook motor.

 • Reageren
  Jamey
  06/11/2018

  Ahh die unicorn is echt te schattig zeg!

 • Reageren
  Irma Rijneker
  06/11/2018

  Ik zou graag de unicorn voor mijn dochtertje willen winnen! Zij is over 2 weekjes jarig, en t grote cadeau wat we graag voor haar wilde halen is nergens meer te krijgen ???‍♀️ Dus zijn we op zoek naar iets anders. Dit zou ze ook heel leuk vinden ?

 • Reageren
  Noortje
  06/11/2018

  Wat een leuke actie!
  Ik zou graag de trein willen winnen voor mijn 1,5 jarige zoontje die alles wat met wielen en wat rijd helemaal geweldig vind!

 • Reageren
  Wendy
  06/11/2018

  Ik kende het merk nog helemaal niet! Ziet er leuk uit allemaal 🙂
  Ik waag graag een kansje voor de unicorn voor ons jongste dochtertje ?

 • Reageren
  Wingie
  06/11/2018

  Wat een leuke win actie! Die Unicorn is echt geweldig! De kleinste van mijn vriendin is bijna 1, dus dit zou overigens super leuk zijn!

 • Reageren
  Lisette
  06/11/2018

  Ja leuk! Onze kleine man is gek op speelgoed dat geluid maakt en lichtjes heeft. Van de trein zou hij denk ik dan ook helemaal blij worden. 🙂

 • Reageren
  Nicole
  06/11/2018

  Wat gaaf! Zou heel graag de trein winnen voor onze kleine man!
  Wat een ontzettend leuk ding zeg!
  En sanne wat tof dat je dit doet voor je volgers!! ?

 • Reageren
  Isabelle
  06/11/2018

  ohhh die eenhoorn!! Fantastisch daar maak ik mijn meisje heel blij mee ???‍♀️

 • Reageren
  Isa
  06/11/2018

  Hier maak ik twee jongens heel blij met de trein! ? Zijn ze gek op. En nog leerzaam ook, dus helemaal mooi!

 • Reageren
  Suzanne
  06/11/2018

  Ja super leuk voor mijn dochtertje!! Ze is gek op treinen dus die zou ze geweldig vinden. Super leuke winactie!

 • Reageren
  Cynthia
  06/11/2018

  Wat geinig, onze kindjes zijn ongeveer even oud! Mijn zoontje is nu 5 jaar en mijn dochtertje 9 maanden. Nu kijk ik enorm uit naar de feestdagen omdat het de eerste feestdagen van mijn dochtertje zijn. Daarom lijkt het mij enorm leuk om de unicorn te winnen!

 • Reageren
  Laura
  06/11/2018

  Wat leuk! Leuk voor onze dochter die over een weekje 1 wordt, en eigenlijk alleen maar met het speelgoed van haar broer speelt.

 • Reageren
  Kirsten
  06/11/2018

  Wat leuk dat er zoveel speelgoed te krijgen is waar ze ook echt wat van leren.
  Kirsten onlangs geplaatst…Betaalbare date tips voor ouders (to be)My Profile

 • Reageren
  Gesine
  06/11/2018

  Ons zoontje Thijs (1 jaar) zou de trein geweldig vinden! Hij kent op dit moment drie woordjes: Papa, mama en trein. Wij wonen tegenover het spoor en zodra de trein eraan komt, staat ons zoontje voor het raam en wijst hij met z’n vingertje terwijl hij roept: ‘Trein!’ Wat zou hij blij worden van een eigen speelgoedtrein!

 • Reageren
  Wies Bos-Bremen
  06/11/2018

  Het treintje zou super leuk zijn voor Jake die a.s. vrijdag 9-11 ook 1 jaar wordt!! Het was een bewogen jaar (vooral voor mij met randje burnout) maar het gaat nu zo goed en ik geniet zo van die kleine draak!! Hij heeft het zo verdient!!

 • Reageren
  Daphne
  06/11/2018

  Graag win ik de trein voor het zoontje van mijn vriendin, omdat ze mij zoveel heeft bijgestaan (afgelopen jaar) in een moeilijke periode (ondanks dat ze zelf voor het eerst zwanger was, was ze er ook voor mij!

 • Reageren
  Vanessa Draelants
  06/11/2018

  De trein voor mijn dochtertje van bijna 9 maanden, zij is nu al helemaal gek op de voertuigen van haar grote broer!

 • Reageren
  Willeke v es
  06/11/2018

  Ik doe graag mee voor de trein! Denk dat mijn zoontjes dat écht fantastisch vinden én leerzaam we voeden ze tweetalig op dus zo pikken ze spelenderwijs makkelijke nederlandse woordjes op en het alfabet!

 • Reageren
  Geraldine
  06/11/2018

  Graag die ik mee voor de trein, leuk voor m’n jongste zoontje die 22nov 1 jaar word. En meteen ook leuk voor zijn grote broer van 2 om mee te spelen!

 • Reageren
  Judith
  06/11/2018

  Ik zou de Unicorn graag cadeau doen aan mijn metekindje. Zij wordt eind dit jaar 1 jaar. Maar zo lang zou ik niet kunnen wachten. Zij krijgt deze vast al voor sinterklaas.

 • Reageren
  Suzanne
  06/11/2018

  Wat een tof speelgoed! Kende ik nog niet. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje! Zij is net 1 jaar geworden ?

 • Reageren
  Janine
  06/11/2018

  Ja allebei leuk! Mijn dochter speelt met alles wat knipperd geluid maakt of beweegt. Heel fijn dat het ook nog leerzaam is.

 • Reageren
  Yvette
  06/11/2018

  Super leuk speelgoed. Ik doe dan ook graag mee voor onze dochter van 15 maanden. Ze begint soms al woordjes na te zeggen dus speelgoed waardoor ze woordjes leert komt hier wel van pas!!

 • Reageren
  Ingrid
  06/11/2018

  Wauw de trein zou ik super graag willen winnen voor mijn zoontje van bijna 10 maanden! We zijn al druk cadeautjes aan het verzamelen voor Sint (ja we vieren dat toch een beetje klein, ook al snapt hij er nog niks van haha! Kerst en straks zijn verjaardag in januari. Ik zou de trein héél graag willen toevoegen aan zijn speelgoedverzameling, hij is gek op dingen die geluid maken. Ik ga duimen!

 • Reageren
  Dietrix
  06/11/2018

  Hoi Sanne, wat een leuke actie! De trein lijkt me helemaal geweldig voor onze Hero van 10 maanden. Hij kan wel een mooi speelgoedje zoals dit gebruiken! Hij heeft net een moeilijke tijd gehad. Erg ziek geweest (hersenvlies ontsteking) gelukkig is hij er weer bovenop gekomen!
  Bedankt!

 • Reageren
  Sarita
  06/11/2018

  Ik zou graag mee willen doen. Ik vind zowel de trein als de unicorn leuk! Voor mijn dochter van 2 en haar zusje die we over een paar maanden verwelkomen?

 • Reageren
  Desiree
  06/11/2018

  Jaaaa graag de unicorn voor Mn dochtertje van 7 mnd! Ze is gek op dingen wat lekker lawaai/muziek of geluidjes maakt

 • Reageren
  Marianne
  06/11/2018

  ? Wat leuk. De moter zou mijn zoontje helmaal te gek vinden en straks zijn kleine broertje ook wel.

 • Reageren
  Myrthe
  06/11/2018

  Heel leuk, de trein voor mijn zoontje van 10 maanden. Hij vind alles interessant wat een beetje kan draaien, en zoekt precies uit hoe alles werkt. Hij is echt toe aan speelgoed met meer uitdaging!

 • Reageren
  Lindsay
  06/11/2018

  Wat een leuke actie Sanne. Hier ook precies zoals bij jullie dat de kleine heer en dame samen gek zijn van gemotoriseerd spul. De trein zou hier dan ook meer dan welkom zijn. Een mooi speeltje waar beiden mee los kunnen gaan, samen maar ook alleen. Tuuuuuutuuuuut trein?

 • Reageren
  Natalka
  06/11/2018

  Doe graag mee voor de trein. Zoontje zou dit erg leuk vinden en er wat van kunnen leren

 • Reageren
  Iris
  06/11/2018

  Leuk de unicorn:) ik doe graag mee aan de winactie voor mijn eigen gastouderopvang! Spelenderwijs leren vind ik heel belangrijk:)

 • Reageren
  Mandy
  06/11/2018

  Jaa Jaa jaaa! ?? wat een leuke winactie joh. Ik doe heel graag mee? Waarom? I love speelgoed en dit in combinatie met leren is helemaal top. Heel erg leuk Sanne dat je hier aandacht aan besteed!

 • Reageren
  Lia wallenburg
  06/11/2018

  Jaaa graag de trein voor onze kleine Sandro!!? hij is nu 7 maandjes oud en ontwikkeld zich als een speer!! Het is er eentje die ( nu al) uitdagingen zoekt! Hij gaat al zelf zitten en spelen., Is leuk als hij straks een eigen gloednieuwe speeltje heeft, aangezien hij met het speelgoed speelt die zijn broer en zus hebben overleefd. ?

 • Reageren
  Lieke van Veen
  06/11/2018

  Ik doe graag mee om de trein te winnen voor mijn neefje voor sinterklaas.

 • Reageren
  Alicia Voshol
  06/11/2018

  Ik geef de unicorn liefde van mijn oudste twee dochters graag door aan nummer 3! Leuk!

 • Reageren
  Ilse
  06/11/2018

  Super leuk! Ik zou de unicorn heel graag willen winnen voor ons dochtertje. Ik ben langzaamaan al wat aan het rondkijken voor Sintcadeautjes, maar vind het altijd laatig. Zoveel keus en alles is leuk! Dit komt dus heel goed van pas ?

 • Reageren
  Riannaenco
  06/11/2018

  Leuk!!! Ik ga voor de unicorn hoor! Het jongensspeelgoed overheerst dus dit zou wel erg leuk zijn!! Fingers crossed!!

 • Reageren
  Joyce
  06/11/2018

  Leuk speelgoed van dit merk! Ik doe graag voor mijn zoontje Max mee voor de trein. Want jep voorliefde voor gemotoriseerd speelgoed.. What’s in a name 😉

 • Reageren
  Arianne
  06/11/2018

  Wát een gave winactie Sanne!! ?
  Voor mijn jongste dochter van twee jaar zou ik heel graag de Clementoni Unicorn winnen ❤️ Gewoon vanwege het feit dat zij altijd met speelgoed speelt wat van haar oudere broer en zus is (geweest). Het zou toch te gek voor haar zijn om eens met iets nieuws te spelen! ??

 • Reageren
  Marjolein
  06/11/2018

  Ohh jaa. Mijn zoontje wordt zondag 1 en dit is een perfect cadeau voor hem! Hij kruipt nu hele dagen met een paar Duplo auto’s door de woonkamer en maakt daarbij de meest fantastische geluiden. Zo leuk om te zien hoe hij steeds meer kan!!

 • Reageren
  Anne-Clair
  06/11/2018

  Ahhhh zo leuk!!!! Ons kleine meisje wordt in januari alweer 1 en dit zou zo’n tof cadeau zijn. Ik duim!!!

 • Reageren
  hanna
  06/11/2018

  wat leuk. ik zou ook graag een kansje willen wagen voor de trein. mijn zoontje vind alles wat wielen heeft ook heel interessant. en mischien stimuleert hem dat ook om wat meer woorden te gebruiken?

 • Reageren
  Eline
  07/11/2018

  Wat een leuk speelgoed! Ik zou heel graag de trein winnen voor mijn zoontje, die net 1 geworden is. Hij zou deze geweldig vinden!

 • Reageren
  José
  07/11/2018

  Ik zou graag de trein willen winnen voor het kindje van mijn beste vriendin. Ik ga er binnenkort voor het eerst op bezoek sinds hij er is. Maar hij is er al 8 maanden. Ik kon er helaas niet eerder heen omdat we ver uit elkaar wonen en mijn vader in de tussentijd erg ziek is geweest en inmiddels is overleden. Het zou ontzettend leuk zijn als ik deze mooie trein voor de kleine man als extra cadeau mee kan nemen.

 • Reageren
  Marian B
  07/11/2018

  Die Unicorn is toch te schattig! Mijn dochtertje zal hem vast net zo geweldig vinden als ik 😉 Vrolijk en uitdagend speelgoed is welkom voor mijn meisje, ik doe daarom graag mee.

 • Reageren
  Marieke
  08/11/2018

  Wat Leuk 😀 ! Ik ga voor de unicorn voor mijn dochtertje van 9 maanden. Ben heel erg blij met je blog haal er altijd veel inspiratie uit, ga zo door 🙂

 • Reageren
  Romina
  08/11/2018

  Wij willen graag de uniform winnen!

 • Reageren
  Marloes vd Berg
  08/11/2018

  De trein zou mijn zoontje fantastisch vinden!

 • Reageren
  Mandy
  08/11/2018

  Wat een geweldige win actie!?
  Mijn zoontje Jary van 18 maandjes is helemaal Fan van treintjes en heeft hij uren speelplezier van .. waar mama ook ontzettend blij van wordt .. ???

 • Reageren
  Kelly
  08/11/2018

  Super graag de trein voor me zoontje van 7maandjes
  Hij zou hier heel veel speel plezier mee hebben
  En een leuk cadeau voor onder de kerstboom te leggen

  Ik hooop zo dat ik win
  DUIMEN

 • Reageren
  Mieke
  08/11/2018

  Ik doe ook graag mee om dit mooie speelgoed te winnen! Heb geen echte voorkeur. Mijn dochter vindt tekenfilmpjes van treinen wel erg leuk, dus van deze trein zal ze ook helemaal blij worden. Ze is inmiddels op heel wat van haar eigen speelgoed uitgekeken, omdat veel ervan echt nog voor de hele kleintjes is. Maar er komt in de familie binnenkort ook een nichtje bij en daaraan zouden we de eenhoorn kunnen doorgeven als mijn dochter ermee is uitgespeeld. Hoe dan ook, met beide zouden we heel blij zijn!

 • Reageren
  Eline
  08/11/2018

  De “unicorn” lijkt me heel leuk voor mijn kleine meid. Ze wordt bijna 1 jaar en houdt van speelgoed met muziek. Ze begint dan altijd te “dansen”. Ik denk dat ze dit een heel leuk cadeau zal vinden en er veel van zal leren.

 • Reageren
  Patricia
  08/11/2018

  De unicorn is gaaf voor mijn dochter. Ze is nu 1 jaar en houdt ervan om oorzaak, gevolg te ontdekken bij speelgoed. Met name als het geluid maakt of licht geeft. Als ze geluid hoort gaat ze erbij dansen. Zij zal dit een mooi cadeau vinden.

 • Reageren
  Marlies Smit
  08/11/2018

  Het zou super leuk zijn om de mooie trein te winnen. Ik heb een zoontje van 2 en een zoontje van een half jaar die hier heel graag mee willen spelen 🙂

 • Reageren
  Wilma de Jong
  08/11/2018

  Graag de unicorn. Hij ziet er zo lief en knuffelbaar uit. Dochterlief houdt van knuffelen en dan vindt mama het fijn dat hij ook leerzaam is.

 • Reageren
  Jill
  08/11/2018

  Wauw wat een leuk en bovendien educatief speelgoed maakt Clementoni! Mijn zoontje zou het geweldig vinden! Ik waag dus graag een kansje!

 • Reageren
  Priscilla
  08/11/2018

  Graag de trein want onze kleine man van bijna 7 maand wil graag met de trein van zijn grote broer spelen alleen isdie niet echt geschikt voor hem

 • Reageren
  Roxy
  09/11/2018

  Wat een leuke speelgoed artikelen !!
  Hier 2 dametjes (tweeling) die nu voluit aan het ontdekken en leren zijn. Nog een paar kleine maandjes en ze worden 1 jaar ?! De unicorn zouden ze geweldig vinden ❤
  Fingers crossed ?

 • Reageren
  Samantha
  09/11/2018

  Fingers crossed voor de eenhoorn voor m’n dametje van net 1 jaar!

 • Reageren
  Gerda
  09/11/2018

  Mijn dochter is net 1 en gaat helemaal stralen en lachen bij leuke geluidjes. Als die geluiden dan ook nog educatief zijn, vind mama het ook erg leuk 🙂
  Ik doe graag mee voor de trein.

 • Reageren
  Karen
  09/11/2018

  Dolgraag voor onze kleine boef Lucas die ook bijna 1 jaar is. ?? Hij vind speelgoed dat knopjes heeft, licht geeft en/of geluid maakt sinds kort helemaal geweldig!! We zijn met lezen woordjes aan het oefenen en ’tein’ ( trein) vind hij toch wel erg leuk! We hopen hem hiermee blij te mogen maken??

 • Reageren
  Mijke
  09/11/2018

  Wat leuk….ik ben eigenlijk wel weer toe aan iets nieuws voor mijn allerliefste oppaskids…..

 • Reageren
  Emely
  09/11/2018

  De unicorn is echt heel leuk! Ik was vroeger gek op pony’s en eenhoorns! Zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje en straks voor zijn zusje.
  Groetjes, Emely

 • Reageren
  Eva van Lent
  10/11/2018

  Super leuk! Ik zou heel graag de unicorn willen winnen voor mijn meisje die op kerstavond 1 wordt! ?

 • Reageren
  Jennifer van Ommen
  10/11/2018

  Wat een leuke speelgoed. Ik doe heel graag mee met deze toffe win-actie! De unicorn zou mijn dochter Nienke helemaal geweldig vinden. Liefs van Jennifer.

 • Reageren
  Bertine
  10/11/2018

  Wauw! ? Heel graag de trein voor ons zoontje. Hij is de volgende maand jarig, dus het zou een prachtig cadeau zijn! ?

 • Reageren
  Romy
  10/11/2018

  Wauw wat een gaaf speelgoed ik zou heel graag de unicorn willen winnen voor mijn te schattige nichtjes die vaak bij opa en oma spelen en graag een nieuw speelgoedje willen hebben

 • Reageren
  Anita H.
  12/11/2018

  Geweldig leuk speelgoed. Een fijn cadeau voor een van mijn nichtjes!

 • Reageren
  Reiny Bokma-de Jong
  12/11/2018

  Super leuk de trein voor onze baby die we in januari verwachten… heeft hij/zij ook wat eigen speelgoed ipv van alles van zijn/haar grote broer ?

 • Reageren
  Brenda
  13/11/2018

  Leuk!!! Ik zou heel graag de unicorn willen winnen voor mijn dochter. Lijkt me een heel leuk sinterklaas cadeautje voor haar

 • Reageren
  Lydia
  13/11/2018

  De trein lijkt me super leuk! Onze Da’e van 8 maanden heeft nu al uitdaging nodig Haha!

 • Reageren
  Nelleke
  15/11/2018

  Erg mooi speelgoed! Mooi cadeau voor onze jongste, maar ook nog leuk voor zn broer en zus! Wij doen mee!

 • Reageren
  Iris
  16/11/2018

  Die unicorn ?. Mila vind spelen zo leuk. We doen graag mee. Ik ken het speelgoed van dit merk nog niet, ben zelf ook zeer benieuwd.

 • Reageren
  Lysan
  16/11/2018

  Oh die trein zou m’n zoontje te gek vinden! Leuk,ik doe mee!

 • Reageren
  Valerie
  16/11/2018

  Jaaaaa een echte motor voor onze stoere bink Xavi van 8,5 maand!
  Hoe stoerder en gekker hoe beter voor dit kleine stoere mannetje.
  En hoe tofffff om met 8,5 maand al je eerste motor te hebben.
  ????

 • Reageren
  Jenine
  16/11/2018

  Leuk!! Zou heel graag de motor winnen voor mn kleine aapje van 1,5!

 • Reageren
  Geraldine
  16/11/2018

  Ja leuk de trein! Ik heb 2 echte jongens die gek zijn op alles met wielen! Oudste is net 2 en de jongste word volgende week 1. Zouden ze fantastisch vinden!

 • Reageren
  Eli
  16/11/2018

  Oh wat een leuke actie! We doen graag mee voor ons meisje van 1 jaar. Omringd door de vele auto’s, treinen e.d. van haar broer lijkt mij de eenhoorn een leuke toevoeging!

 • Reageren
  Linda Rasing
  16/11/2018

  Wauw! Ik wil graag de trein winnen voor mijn zoon Siem van bijna 9 maanden. Alles wat geluid maakt vind hij geweldig en dat laat hij zien door te klappen en te lachen. Hoe fijn dat het nog leerzaam is ook! Zou een heel leuk cadeautje zijn voor de feestdagen. ?

 • Reageren
  Rachel
  16/11/2018

  Mijn zoontje van 2 gilt het elke keer uit van plezier als hij een unicorn ziet. Deze unicorn zou hij fantastisch vinden en dus zouden we het geweldig vinden als hij hem wint. Hij zou zo blij zijn met dit als kerstcadeautje.
  Rachel onlangs geplaatst…Afvallen of niet – op dieet na een eetstoornisMy Profile

 • Reageren
  Anouk
  16/11/2018

  Super leuk! Ik kende dit speelgoed nog niet, dus des te leuker om te gaan ontdekken samen met mijn zoontje en dochtertje. De trein valt vast bij beiden in de smaak ?

 • Reageren
  Josine
  16/11/2018

  De trein zou gaaf zijn voor ons meisje. Ze is 11 maanden en raakt uitgekeken op haar speelgoed. Ik heb al verschillende dingen bekeken maar kan niet goed een keuze maken wat ze leuk vind. Erg lastige leeftijd qua speelgoed vind ik! Inmiddels begint ze geluiden interessant te vinden, zoeken waar het vandaan komt en meebewegen op geluidjes. Erg leuk dat je hiervoor een winactie doet!

 • Reageren
  Ludy-Anne
  16/11/2018

  Leuk voor mn dochter van 1.5! Ze pakt nu steeds de trekkers van haar broer, die dat niet altijd oké vindt. Een eigen trein zou helemaal leuk zijn!

 • Reageren
  Anja
  16/11/2018

  Ik vind beide heel erg leuk voor mijn dochter van 10 maandjes. Geluidjes en kleurtjes is altijd leuk! Wie weet voor 5 december of haar 1e verjaardag.

 • Reageren
  Vera Aarts
  16/11/2018

  Voor mijn zoontjes Senn (bijna 4) en Riff (1) ?

 • Reageren
  Mama & Liam
  16/11/2018

  Ach wat een leuke actie! Wij spelen graag mee voor neefje Fender, hij wordt bijna 1 ? of voor ons kleine vriendje Harvey ??

 • Reageren
  Lieke
  16/11/2018

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die over een maand 1 jaar word hij heeft nog geen speelgoed met muziekjes. Maar als hij bij andere speelt zie ik dat hij t geweldig vind! Hij zou hier veel speelplezier van hebben! En wie weet leert hij er ook nog veel van!

 • Reageren
  Anniek Nijen Twilhaar
  16/11/2018

  Leuk!! Als 5 december cadeau of voor z’n verjaardag! Onze lieve Sam word 5 januari 1 jaar!! 🙂

 • Reageren
  Chantal
  16/11/2018

  Wat een leuke winactie Sanne!

  Leerzaam en leuk speelgoed is altijd fijn om in huis te hebben dus ik loot graag mee voor de trein voor mijn zoontje van 1.5 jaar. Hij is helemaal weg van alles op wielen?. En zijn grote zus van 4 speelt graag met hem mee!

  Succes met kiezen en voor alle mama’s fijne Sinterklaas!

  Groetjes,

  Chantal

 • Reageren
  Anne-Clair
  16/11/2018

  Jaaaa ontzettend leuk!! De eenhoorn is fantastisch. Onze dochter wordt in januari 1 en nummertje 2 is onderweg! Zou dus fantastisch zijn voor onze 2 kruimeltjes ?????

 • Reageren
  Lisa
  16/11/2018

  Ik zou heel graag de trein winnen voor mijn zoontje Joep (van nu 9 maanden) hoe lullig het ook klinkt bijna al Joep zijn speelgoed komt vanaf zijn zus, en dus heeft hij weinig niet/ eigen/ niet roze speelgoed! Dit zou dus te gek zijn voor hem.

 • Reageren
  Kim Plaskan
  16/11/2018

  Wow, die trein is super!
  Zou erg leuk zijn voor mijn zoontje. Terwijl papa met zijn modeltreinen bezig is, kan onze kleine man met zijn eigen trein spelen.

 • Reageren
  Kelly
  16/11/2018

  Wat een leuke winactie! Ook ik waag een poging voor ons zoontje Huub die in oktober (ook) 1 jaar is geworden. Wat zal ik hem en zijn zus blij maken met de trein. Twee lieve kindertjes, die lief zijn met en voor elkaar 😉 dat verdiend een cadeautje. Duimen!

 • Reageren
  Annika
  17/11/2018

  Ohh wat gaaf! Wat leuk dat je zo’n actie mag doen! De eenhoorn zou te gek zijn voor mijn dochter van 20 maanden. Maar stiekem zal zus lief van 3 dat ook nog leuk vinden.

 • Reageren
  Pauline
  17/11/2018

  Wat een leuke winactie! De trein zou echt heel leuk zijn voor mijn dochtertje die op 18 december 1 jaar wordt.

 • Reageren
  Balou
  17/11/2018

  Super super leuk ! De trein voor mijn zoontje Sepp van bijna 1,5. Hij is gek op alles wat rijd!

 • Reageren
  Rosalie Konijn Scholte
  18/11/2018

  Hoi! Ik herken ontzettend wat je schrijft! Ons zoontje is 15 november alweer 1 jaar geworden, wat gaat het snel! Ik merkte de laatste tijd dat hij zich begon te vervelen met het “baby” speelgoed en nu ik dit lees denk ik dit is het! Ik denk dat hij de trein erg leuk zal vinden, hij wil zo graag leren! Erg leuke actie en een super leuke blog!

 • Reageren
  Samantha vd Laar
  18/11/2018

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee om de eenhoorn te winnen voor ons meisje, vind het juist leuk speelgoed als ze tergelijke tijd kunnen leren en hun eerste letters en cijfers, kleuren en vormen op een gemakkelijke en boeiende manier ontdekken.
  Dus mijn duim omhoog ??

 • Reageren
  Wytske
  18/11/2018

  Wat een super leuke actie! Mijn kereltje is bijna 10 maanden en houdt van de wereld ontdekken. Ik zie hem steeds vaker met zijn vingertjes iets proberen in plaat van zijn hele hand. Dus knopjes en speelgoed met geluid is welkom! De trein zouden wij heel leuk vinden.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.