Laten we eens gek doen: mams gaat voor zilveren laarsjes

Zo heel af en toe heb ik zin om uit de band te springen met een opvallend kledingstuk, schoenen, tasje of andere accessoires. Deze keer kon ik een paar zilveren enkellaarsjes niet weerstaan.

Voor komend seizoen had ik een aantal dingen op mijn wishlist: een paar toffe Chelsea boots, een paar lange zwarte laarzen, en een stel opvallende enkellaarsjes (maar nog wél vrouwelijk).

Ik volg Moderosa al heel lang op Instagram en toen ze met een eigen schoenenlijn voor Nelson uitkwam, was ik er dan ook als de kippen bij om te kijken wat voor leuke ontwerpen ze op haar naam had gezet. Mijn oog viel gelijk op deze zilveren enkellaarsjes, met een hak die me nog redelijk acceptabel leek voor mijn voeten en mijn lengte van 1.76.

De laarsjes zijn dus zilver, uitgevoerd in imitatie lakleer. De hak heeft een hoogte van 9 cm, voor mij perfect om om te lopen. Eerlijk, ik was gewoon verbaasd over het comfort qua lopen. De hak is wel vrij smal, dus pas op voor smalle gootjes tussen stenen 😉 De binnenvoering is van textiel en de laars heeft een zacht lederen voetbed. Er zijn nog drie andere kleuren van dit model beschikbaar.

Ik ben best kritisch als het gaat om enkellaarsjes. Niet iedere hak vind ik even mooi en ook niet iedere neus vind ik even elegant. Bij deze enkellaarsjes vind beide júist erg geslaagd. De smalle, maar niet al te puntige neus laat je voeten zeer slank ogen en de hak die is niet te dik, maar ook niet te dun. Ik heb er nu al een paar keer op gelopen en heb nog geen beschadigingen kunnen bespeuren, iets waar ik in het begin wel een beetje voor vreesde toen ik het materiaal zag.

Ik ben erg content met mijn nieuwe laarsjes en ik ga ze dus echt niet alleen maar dragen naar bijzondere gelegenheden.

Zou jij dit soort laarsjes dragen?

*bevat gekregen producten

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Tineke
  20/10/2018

  Ik had ze zelf niet uitgekozen, maar ze zijn wel gaaf!

 • Reageren
  Yvonne
  20/10/2018

  Ik draag alleen maar echt leer dus wat dat betreft zou ik ze niet gekozen hebben en ik weet niet of ik zilver zou durven. Ze staan je wel echt mooi.
  Ik zou ze dan wel alleen aandoen als ik op stap ga.

  Even off topic: wat me de laatste maanden opvalt in je blogs zijn je typfouten (geen taalfouten hoor!). Dat overkwam je voorheen nooit en je was letterlijk de enige blogger bij wie dat foutloze zo opviel.
  Ik dacht dat je het wel zou willen weten juist omdat ik weet hoe belangrijk je het vindt en het nu heel regelmatig voorkomt.

  • Reageren
   LAVIESANNE
   20/10/2018

   Hoi Yvonne,

   Wat goed dat jou dit opvalt en wat stom van mij. Het enige verschil dat ik zou kunnen bedenken is dat ik tegenwoordig mijn blogs meestal in de avonduren schrijf en dat ik dan wellicht wat minder scherp ben… Ik zal er beter op letten, thanks voor jouw feedback! Wordt altijd gewaardeerd.

 • Reageren
  José
  20/10/2018

  Welke schoenen waren dat laatst op je stories? Die zwart boots, volgens mij van de Manfield maar ik kan ze niet terug terug vinden op de site, dus ik kan me vergissen…

  • Reageren
   La Vie Sanne
   20/10/2018

   Haha ja dat waren inderdaad schoenen van Manfield. Chelsea Boots met Detail heten ze! x

 • Reageren
  Yasmin
  20/10/2018

  Jaaaaaa!!!! Ik hou hier van! Ik zou deze ook absoluut dragen!
  Yasmin onlangs geplaatst…Oopsies – Het lekkerste receptMy Profile

 • Reageren
  Teddy
  21/10/2018

  Oh love them! Staan je ook echt goed!
  Teddy onlangs geplaatst…Make up Factory – Magnetic Lips lipstick reviewMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.