Nieuwe Kruidvat Spa Secrets – Magic of Brazil

Het komt wel eens voor dat ik direct verliefd word op de geur van een huidverzorgingslijn. Dat was het geval met Kruidvat Spa Secrets – Magic of Brazil.

Deze lijn is een aanvulling op de reeds bestaande Spa Secrets lijnen van Kruidvat, te weten Treasures of Morocco, Miracles of Bali en Traditions of Japan. De tweede uit dit rijtje was tot nu toe mijn favoriet, want: ook een fantastische geur.

2

Op een statige locatie, namelijk de stadsschouwburg in Amsterdam, werd vorige week deze nieuwste lijn van Kruidvat Spa Secrets gelanceerd. Uiteraard in Braziliaans thema met bijbehorende dansers, hapjes en drankjes. De passionfruit cocktail is er eentje die ik niet snel zal vergeten, zo lekker.

Uit de nieuwste Magic Of Brazil lijn review ik vandaag de shower foam, body oil, shower nectar en de body oil-in cream. Laat ik eerst even ingaan op de geur van de producten, voor mij zeker niet onbelangrijk. De geur is zoet, warm, bloemig, exotisch, verleidelijk en krachtig. De geur opent vrij sterk maar eenmaal geblend met de huid blijft er een subtiele vleug achter.

5

6

Laten we beginnen met de shower foam (€3,99) uit de Magic Brazil lijn, een product waarmee ik heel blij ben. Douchefoams zijn makkelijk in gebruik, schuimen rijkelijk en maken de huid goed schoon. Je hebt maar een klein pompje nodig om voldoende schuim voor je hele lichaam mee te creëren. Rituals, eat your heart out met deze versie!

9

10

Een product dat ook voor in de douche te gebruiken is, dat is deze shower nectar (€2,99). Een combinatie van een olie en een douchegel. In aanraking met water verandert dit product in schuim. Hij doet dat wat minder dan de foam, maar maakt de huid wel heerlijk zacht. Stiekem vind ik deze nog nét iets fijner dan de douchefoam.

7

8
De body-oil (€4,99) is een olie die waanzinnig snel intrekt. Dit vind ik een ontzettende must, gezien ik niet graag tijd maak voor het laten intrekken van producten (iets met ongeduldige persoonlijkheid). Na het intrekken blijft er een subtiele geur achter die ik enorm kan waarderen.

3

4

Houd je van intense voeding dan is de body oil-in-cream (€4,99) een aanrader. Deze dikke crème is zeer rijk van substantie en voedt de huid enorm. Hij is een beetje plakkerig wanneer je hem net opsmeert maar dit trekt vrij snel in. De geur van dit product blijft lang hangen, wat ik zie als een zeer positief punt. Door de dikke substantie smeert het product een beetje stroef uit, maar niet vervelend te noemen. Deze body cream is op basis van shea butter. Ook is ‘ie verrijkt met vitamine E.

Hoewel de producten stuk voor stuk onder de vijf euro zijn, zou je qua uitstraling van de producten bijna vergeten dat we te maken hebben met Kruidvat Eigen Merk. Een dik vet compliment dus voor de vormgeving! Daarnaast vind ik de producten écht fijn in gebruik en geeft de geur mij een instant oppepper.

De producten zijn vanaf 12 juli te krijgen bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  08/07/2016

  Wat een mooie verpakkingen! Het ziet er Rituals achtig uit, maar dan voor zachtere prijsjes.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Slecht nieuwsMy Profile

 • Reageren
  Josan
  08/07/2016

  Lekker kleurtje en voor die prijs hoef je het ook niet te laten. Ik heb tot nu toe vooral de douche foams van Kneipp geprobeerd.
  Josan onlangs geplaatst…De Hangloose BabyMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  08/07/2016

  Wat een prachtige producten, alleen al mooi om neer te zetten in de badkamer 😉 je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de geur van deze lijn
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…VLOG: Dansen met de Disneyfiguren! #2My Profile

 • Reageren
  Nicole
  08/07/2016

  Klinkt echt heel goed! Ga ik zeker halen!
  Nicole onlangs geplaatst…“Mag ik bij je slapen vannacht?”My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  08/07/2016

  Een fijne review en zoals altijd met plezier gelezen. Alhoewel ik fan ben van Rituals vind ik het leuk dat er ook goedkopere merken zijn die eigenlijk wel hetzelfde effect in de badkamer hebben 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…10 Things that piss me off tagMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  08/07/2016

  Ik ben altijd heel positief over kruidvat eigen merk!! Ik ben benieuwd naar deze lijn!
  Tamara onlangs geplaatst…Bizarre anticonceptiemiddelen van vroeger.My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  08/07/2016

  Ik word heel enthousiast van de body oil-in-cream. Spreekt me aan dat hij romig is maar toch snel intrekt én dat de geur lang blijft hangen. Ik heb deze producten (niet deze lijn dan, maar de andere) al vaak zien liggen bij Kruidvat en vind het wel wat weg hebben van Rituals. Toch heb ik ze altijd nog laten liggen..
  Fijne review sowieso trouwens, lekker grondig met die foto’s van het product in je handen! I like!
  Carlijn onlangs geplaatst…Hoe multimediaal is jouw kind?My Profile

 • Reageren
  Leonie
  08/07/2016

  Wauw, prachtige verpakkingen! Binnekort maar eens snuffelen bij het Kruidvat!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Shoplog Babystuff #2 (Video)My Profile

 • Reageren
  priscilla
  08/07/2016

  Ik was al erg te spreken over de oudere geuren, dus ik en extra benieuwd naar deze geur. Klinkt goed!
  priscilla onlangs geplaatst…Urban Decay Vice lipstick CheckmateMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  08/07/2016

  Oeh deze lijn ga ik van het weekend eens even ruiken in het Kruidvat!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine LipstickMy Profile

 • Reageren
  Annemarie
  08/07/2016

  Ik vind de verpakking hiervan zó mooi, ziet er echt luxe uit, terwijl het gewoon budget is, helemaal top!
  Annemarie onlangs geplaatst…Je studieplek inrichtenMy Profile

 • Reageren
  Mieke | Mieksmind
  08/07/2016

  Ziet er goed uit! ik vond de gele lijn wel lekker ruiken maar naar deze ben ik ook erg benieuwd, ziet er ook strak uit qua verpakking. Like! Vooral de body cream lijkt me heerlijk
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…Delicious Lipstick ‘Watermelon’My Profile

 • Reageren
  Suus / Babyisthenewblack.nl
  08/07/2016

  Het ziet er zo gaaf uit en ik kan het bijna door mijn beeldscherm ruiken! Onzin natuurlijk maar de verpakking maakt het echt mega aantrekkelijk. De prijs is ook mega fijn. Wat top dat Kruidvat steeds vaker met dit soort gave dingen komt.
  Suus / Babyisthenewblack.nl onlangs geplaatst…De vrolijkste streetart met een vleugje naaktMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.