Kneipp Silky Secret

Bodylotions, douchegels en luxe badproducten, je kunt er wat mij betreft nooit genoeg van hebben. Deze keer in de test: Kneipp Silky Secret.

Met het uitkiezen van geschikte douche- en badproducten laat ik vrijwel altijd mijn neus spreken. De geur moet goed zijn, en dan kijk ik wel naar de rest. In dat geval zit het bij Silky Secret zeker wel snor! Het is een schone, vertrouwde en frisse geur.

1

Het uiterlijk van dit trio spreekt mij in ieder geval behoorlijk aan. De verpakkingen hebben een zachte, cleane en zelfs luxe uitstraling welke overeenkomt met de associatie die de producten mij zelf geven.

Kneipp’s producten hebben de volgende kenmerken:

– Plantaardige verzorgende werkstoffen
– Zonder conserveringsmiddelen
– Zonder paraffine, siliconen en minerale olien
– Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen

De producten zijn allen verrijkt metmelkproteinen en zijdeboombloesemextract, welke je huid optimaal verzorgen.

Silk Secret Badcrème – €9,49 voor 100ml

De badcrème dien je even schudden te voor gebruik waarna je twee dopjes aan stromend water toevoegt. Ik vind het gevoel van een melkbad echt heerlijk!

3

4

Wist je dat veel vrouwen vroeger een melkbad namen omdat het zo ontzettend goed voor de huid is? Cleopatra was bijvoorbeeld een fervent liefhebber van een melkbad. Spoel je bad wel even goed af na gebruik van deze badcrème, want het gevaar van uitglijden ligt op de loer. Je huid is na gebruik heerlijk zacht.

Ingrediënten:

13

Silky Secret Crème Douche – €5,99 voor 200ml

Van de douchegel ben ik ook al zo’n fan. Een handige tube met daarin een milde, crèmige substantie om je huid te reinigen. Deze gebruik ik al een tijdje elke dag.

5

6

Een klein kloddertje is genoeg om je een zeer plezierige silky touch-ervaring te geven. De ideale douchegel qua geur om mee op staan, maar ook voor het naar bed gaan is het een aanrader om deze milde douchegel te gebruiken.

Ingrediënten:

11

Silky Secret Bodylotion – €9,49 voor 200ml

De bodylotion is eveneens heerlijk en biedt een uitstekende verzorging voor de normale tot droge huid.

7

8

9

De huid voelt, precies zoals Kneipp het belooft, zijdezacht aan. Ik vind het een feestje om mij er na iedere douche- of badbeurt mee in te smeren. Hij trekt behoorlijk snel in (je moet wel even goed smeren want hij heeft de neiging wat wittig te blijven) en laat een subtiele geur op mijn huid achter die met vrijwel ieder parfum te combineren is.

Ingrediënten:

10

De nieuwe zijdezachte Silky Secret verzorgingslijn is met haar natuurlijke en verzorgende ingrediënten ideaal voor de wintermaanden. Het is elke keer weer een verwenmomentje wanneer ik met de producten onder de douche of in bad stap.

2

Ik denk dat ik toch maar eens vaker langs het Kneipp-schap moet lopen wanneer ik in de drogist ben. Nu ik de Silky Secret-lijn heb getest ben toch ook wel erg nieuwsgierig geworden naar de andere producten van het merk. De combinatie van een lekkere geur en een milde douchegel met verzorgende ingrediënten spreekt mij bij Kneipp enorm aan.

De producten liggen nu in de winkels.

Heb jij wel eens wat van Kneipp uitgeprobeerd?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  15/10/2016

  Vind Kneipp ook top qua verzorgende ingrediënten. Ben zelf fan van kruidige lijnen, zoals die met lavendel en eucalyptus. Deze producten klinken heel zacht en verzorgend maar kan uit de review niet opmaken waar dit naar ruikt. Zal zelf wel even langs het Kneipp-schap wandelen 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…New in: winterjas van BenettonMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   15/10/2016

   Het is lastig te omschrijven, de geur valt wat mij betreft in de categorie schoon en vertrouwd. Niet echt kruidig in elk geval.

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  15/10/2016

  Dat klinkt goed! Ik vind het sowieso een fijn merk!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Mini Shoplog: Uitverkoop bij HEMA! #HEMArktMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  15/10/2016

  Klinkt goed. Ik heb vaak te zoete of te kruidige geuren in de badkamer en een meer rustige schone geur lijkt mij heerlijk om mee af te wisselen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Win een te gekke wereldkaart voor aan je muurMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  15/10/2016

  Ik vind Kneipp altijd super fijn!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Roadtrip door West Amerika Deel 4My Profile

 • Reageren
  Lieke -Life As Lieke
  15/10/2016

  Jaa ik hou van Kneipp! Zo fijn! Ik ga deze uitproberen, klinkt goed in ieder geval 🙂

 • Reageren
  Teddy
  15/10/2016

  Deze producten lijken me erg fijn!
  Teddy onlangs geplaatst…Blogger dilemma tagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.