Kneipp Beauty Geheim body creme

Hij is romig, ruikt lekker, smeert goed uit en zit boordevol fijne ingrediënten. Ik heb het over Kneipp’s Beauty Geheim Body Crème!

Body crèmes of lotions gebruik ik het liefst als ik onder de douche vandaan kom, zodat ik de wit uitgeslagen krokodillenprint die zich al vrij snel vormt op mijn huid na aanraking met water, voor kan zijn. Ik moet toegeven dat ik in de winter – juist wanneer mijn huid dat zo erg nodig heeft – het vaakst verzuim om me in te smeren, simpelweg omdat ik het dan koud heb als ik onder de douche vandaan kom en ik dan zo snel mogelijk warme kleding of een comfy pyjama aan wil.

Dus moet ik het na de winter met mijn huid goedmaken. Zeker als ik nog een beetje leuk voor de dag wil komen met mijn blote benen onder vrolijk rokje. Kneipp is wat dat betreft precies op tijd met de introductie van de Beauty Geheim Body Crème. Het is een rijke crème met hele fijne verzorgende ingrediënten die je huid heerlijk zacht maakt en lekker voedt. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen en ook geen paraffine siliconen en minerale oliën.

De substantie is absoluut niet dik, maar smeert juist zeer gemakkelijk uit en versmelt snel met de huid. Ideaal ook om mijn zwangere buikje ruimschoots mee in te smeren! De body crème heeft een hele warme, romige en zoetige geur met een tikkie pit erin. De geur blijft nog lekker lang nawalmen op je huid, maar is zeker niet te bedwelmend (en ik kan het weten want mijn zwangere neus ruikt álles 10x zo sterk). Zoek een parfum uit met een beetje dezelfde (oriëntaalse) geurnoten en het geheel wordt ongetwijfeld nóg lekkerder.

Een echte aanrader dus, deze Kneipp Beauty Geheim Body Crème. Weg met die schilferige en droge winterbenen, op naar de zomer met gladde, bruine en zachte stelten!

De Kneipp Beauty Geheim body crème kost €9,99 voor 200ml. Te koop bij verschillende drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Isolde
  09/05/2017

  Klinkt goed! Ik ben zelf ook dol op de producten van Kneipp. Ik vind de lijn met vijgenmelk echt super lekker. Deze ook maar eens snuffelen.

 • Reageren
  Baukje
  09/05/2017

  Ik ben ook niet zo’n enorme smeerder maar als de geur me aanstaat ben ik wel meer geneigd het product erbij te pakken.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.