Kindermode (over de wintergarderobe en hun eigen mening over wat ze aantrekken)

Onlangs heb ik in de kasten van de kinderen weer ruimte gemaakt voor een nieuwe wintergarderobe. Hup, de korte mouwen en dunne stofjes terug de kasten en de lange mouw weer op zijn retour. Veel kleding van vorig jaar past de kinderen niet meer, dus was het tijd voor nieuwe aanwas. Ik koop geen klakkeloos kleding trouwens, ik kijk echt naar wat ze nodig hebben.

Qua merken wissel ik behoorlijk wat af, maar ik kom toch wel vaak terug bij name it kleding. Voor beide kinderen zitten daar altijd mega leuke items tussen en de prijs valt ook alles mee. Er zijn merken waarbij ik vaak teleurgesteld raak over de kwaliteit, maar bij name it zit dat wel goed.

Ik vind het belangrijk dat de kleding bij mijn bloedjes lekker zit. Ik zal ze niet zo snel in ongemakkelijke kraagjes, pantalons of te stugge skinny’s wurmen puur omdat dat er leuk uitziet (al heb ik die mening niet altijd gehad hoor, ik heb James toen hij 9 maanden was wel eens in een leren jack gehesen. Was heel fotogeniek, maar verder geen succes). Comfortabele, trendy kleding die ze zelf ook leuk vinden dat is waar ik graag naar op zoek ga. En extra handig als ik het online kan kopen, want dan is het met een paar muisklikken geregeld en hoef ik ze niet de stad in te slepen.

Ik houd bij de kinderen niet per se rekening met de laatste trends, dat wil zeggen, soms ga ik er wel in mee maar alleen als het bij mijn kind past. Wel probeer ik een middenweg te vinden tussen wat zij leuk vinden en wat ik leuk vind. Als het aan hen lag dat werden er enkel shirts met veegpailletten in de meest schreeuwerige kleuren en joggingbroeken gedragen. Nu kijken we samen naar wat leuk is. Een net shirt met een dino erop bijvoorbeeld voor James en een tulerokje met een rustig shirtje voor Isé. Zo is iedereen tevreden.

Met pyjama’s en sokken mogen ze van mij trouwens wel lekker losgaan; daarin let ik niet op wat ik zelf mooi vind. De meest opvallende pyjama’s zijn dan ook al voorbijgekomen haha, van glow in the dark tot tekenfilmfiguren en extreem felle kleuren. Ach, dat past ook wel weer vind ik.

Hebben jullie alweer een nieuwe wintergarderobe aangeschaft voor je kind? En laat je hem/haar dragen wat ze wil of beslis je dat samen? Ik ben benieuwd!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.