Killer lipstick: Urban Decay Vice Pandemonium (Mega Matte)

Urban Decay heeft onlangs 100 nieuwe Vice lipsticks gelanceerd met finishes variërend van Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer tot Sheer Shimmer.

Gisteren was ik aanwezig op het ICI Paris Exclusive event, waar ik kennis heb mogen maken met onder andere deze 100 lipsticks. Urban Decay is een high end merk waar ik al jaren dol op ben. Zo kocht in onlangs nog het Smoky Palette (review) en ben ik ook nog steeds erg fan van het Naked 3 palette.

4

2

De kleur die ik ontving was Pandemonium, een killer paarse kleur met een blauwe ondertoon. De finish van deze lipstick is Mega Matte.

3

5

Love de kleur, werkelijk waar. Hij is ontzettend gedurfd maar als je deze met de juiste make-up combineert (een flawless huid is een must bij zo’n opvallend exemplaar) dan blaas je iedereen omver.

6

De lipstick is dus super matte, maar het gevoel op de lippen is allerminst oncomfortabel. Ik vind hem niet te droog (wat ik bijvoorbeeld wel eens heb bij MAC retro matte lipsticks), de substantie is eigenlijk creamier dan ik verwacht had. Je zal wel precies te werk moeten gaan bij het aanbrengen, want met deze relatief ‘stijve’ formule is het wat lastig om binnen te lijntjes te blijven. Hij houdt het lang uit op de lippen, 3 á 4 uur én na een hapje en een drankje sowieso.

De Urban Decay Vice Lipsticks zijn te koop bij ICI Paris XL voor €19,50.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  07/07/2016

  Wat een heftige kleur. Heel eerlijk gezegd zou ik deze kleur nooit op mijn lippen durven smeren.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Waarom loopt je kindje bij een kinderdagverblijf of gastouder meer risico om dood te gaan?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  07/07/2016

  Heftig in de huls maar wow wat staat hij je goed! Je kan dit echt goed hebben! Zou je daarmee over straat gaan? Mooi dat ze ondanks de matheid zo creamy zijn, vind ik een vereiste bij een (matte) lipstick.

 • Reageren
  Josan
  07/07/2016

  Gaaf kleurtje. Toen ik enkele weken terug bij de Urban Decay store in Amsterdam was, hadden de verkoopsters die lipsticks dus ook al in de la liggen. Ik ben totaal gene lipstick fan. En al helemaal niet als ze mat zijn. Maar eerlijk is eerlijk deze voelde normaal en de kleur was gaaf.
  Josan onlangs geplaatst…Bugaboo Buffalo Classic CollectionMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  07/07/2016

  Pfoe, hij staat je tof, maar voor mij net wat te heftig.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 35My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/07/2016

  Wauw, wat een super toffe kleur!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Summer Lookbook 2016My Profile

 • Reageren
  Annemarie
  07/07/2016

  Heel mooi! Ik heb een budget lipstick in deze kleur, maar die is toch wat lastig om egaal te krijgen. Deze gaat op mijn wishlist!
  Annemarie onlangs geplaatst…To Follow: 16 jarige make-up artist Sam VisserMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  07/07/2016

  Oh wauw, ik vind de kleur eigenlijk wel heeeel tof staan! Ik dacht eerst dat het te heftig zou zijn, maar op de foto dat je hen op hebt staat het erg gaaf moet ik zeggen. Zou ook wel zo’n kleintje nog willen!
  Sandra onlangs geplaatst…Zomer inspiratie | Leuke slippers & sandalenMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  07/07/2016

  Mij veel te heftig! Zou niet weten wanneer ik zoiets zou moeten dragen!
  Nicole onlangs geplaatst…Hieperdepiep Hoera! – Jarig!My Profile

 • Reageren
  Eline
  07/07/2016

  wauw die staat je echt super tof!

 • Reageren
  Suus / Babyisthenewblack.nl
  07/07/2016

  WAUW! Vet gaaf Sanne! Dit soort kleuren zou ik echt never durven maar eigenlijk zou ik het wel gewoon moeten doen. Vind het erg gaaf.
  Suus / Babyisthenewblack.nl onlangs geplaatst…(*)Wat koop je absoluut NIET voor de kinderkamer, en wat wél?My Profile

 • Reageren
  Willemijn
  08/07/2016

  Wauw, bijzondere kleur! Ik vind de foto’s in je artikelen altijd erg mooi en professioneel!

 • Reageren
  Bianca
  08/07/2016

  Wat een gave kleur! Zou dit zelf alleen nooit durven te dragen x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | UNBOXING STYLETONE XXL LIMITED EDITIONMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.