Kersttutorial #3 en kletsen

Schermafbeelding 2014-12-19 om 20.05.24

Wil je gaan voor die feestlook die waarschijnlijk bij iedereen in zn geheugen blijft hangen? Dan is deze kersttutorial echt iets voor jou. Ik maak een look met paars en zilver, en natuurlijk mogen nepwimpers niet ontbreken.

Geef je feedback onderin de comments! Daar maak je mij heel blij mee:)

Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste video’s.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  20/12/2014

  Superleuk filmpje Sanne! De look is erg mooi geworden, heel feestelijk. Ik snap dat je kerst dit jaar iets minder uitbundig viert, ik hoop dat januari echt goed zijn werk doet en jullie 2015 positief en vol nieuwe hoop het jaar in kunnen gaan!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Fototutorial | Dr. Hauschka kerstmake-upMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  20/12/2014

  Wauwie, echt een prachtige look. Ik gebruikte voorheen ook veel paars en roze voor de ogen! Je brengt me weer op ideetjes! En ik wil heel graag een video “hoe je nepwimpers aanbrengt.” Ben daar al zo lang benieuwd naar.
  Kirsten onlangs geplaatst…Andrélon shampoo & conditionerMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  20/12/2014

  Je hebt een hele mooie look gemaakt. Ik vind je lippenstift erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Black with jeansMy Profile

 • Reageren
  P
  20/12/2014

  Ik vind Jenna’s ratchett salon altijd vet leuk! van Jenna Marbles, er is 1 video van dat ze iemand opmaakt die normaal bijna geen makeup draagt, en dat doet ze dan heel overdreven met shapen enzo. Misschien is het grappig als je een x een vriendin opmaakt, en dan helemaal buiten haar comfortzone. (bijvoorbeeld deze look, die ik overigens echt prachtig vind) Sowieso heel grappig om dan de reactie van diegene te zien 😀

 • Reageren
  Vi
  20/12/2014

  Hoe krijg je jouw eyeliner zo mooi strak!! Wauw

  Het idee van de 1e reactie (P) vind ik trouwens echt super leuk

 • Reageren
  Anneleen
  21/12/2014

  Ik vind zo’n filmpje met babbelen tussendoor heel erg leuk om te zien! Ik hoop dat je samen met je zusje, vriend en James, je familie, vrienden, … toch een beetje kan genieten van de komende feestdagen…
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageren
  Channa
  31/12/2014

  Heel gezellig filmpje, daar houd ik wel van.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.