Kerstshoppen bij Notino

Kerst, ik hou d’rvan. De stad en winkelcentra zijn weer versierd met lampjes, etalages worden verfraaid met goud en zilver en de Weihnachtsmarkten zijn begonnen. Ook zelf kan ik niet wachten om weer een mooie boom op te tuigen. Toen ik vorige week mijn eerste glühweintje stond te drinken op de kerstmarkt in Oberhausen, had ik al helemáál weer zin in komende maand. Kon ook niet anders met alle leuke kraampjes, muziekjes en lampjes.

Langzaamaan ben ik ook begonnen met kerstinkopen; we hebben meerdere diners op de planning staan dit jaar en ik wil voor een iedereen graag een mooi cadeautje onder de boom hebben. Dat hoort er toch een beetje bij. Voor de meesten hoef ik gelukkig niet lang na te denken en daarnaast is het natuurlijk heel fijn dat er vanwege Black Friday extra korting mee te pikken valt.

Een aantal producten heb ik al ingeslagen bij Notino, het zal jullie vast al bekend zijn dat ik daar graag mijn beautyaankopen doe #shoppingexperiencewithnotino. Daar zijn een aantal redenen voor.

Cadeauverpakking

Een mooi verpakt cadeautje vind ik al de helft van het ‘geefplezier’. Het is toch net effe iets leuker wanneer een cadeautje extra feestelijk is ingepakt, dan wanneer je het in een simpel papiertje zit gewikkeld. Bij Notino kun je je cadeau tegen een kleine meerprijs in een cadeauverpakking doos laten doen. Ook handig als je hier zelf geen tijd voor hebt. Elke doos kan maximaal drie producten bevatten.

Niche producten

Een andere reden waarom ik vaak bij Notino uit kom is omdat ze daar vele niche producten verkopen. Parfums die net even van minder mainstream zijn. Mijn schoonmoeder is weg van de geur Juliette Has a Gun, maar die is niet op veel plekken te koop. Bij Notino gelukkig wel! Ook zijn de geuren van Escentric Molecules hier te krijgen.

Verschillende geurkaarsen

Huisparfums

Bij Notino kun je behalve voor beautyproducten ook terecht voor huisparfums en geurkaarsen. Bij uitstek iets om onder de boom te leggen! Denk aan kaarsen van Yankee Candle en Bath & Body Works, maar ook parfumdiffusers of lekker geurende oliën.

Laten ingraveren

Wanneer je een cadeautje zoals een lipstick of parfumsfles iets persoonlijker wilt maken, dan heb je de mogelijkheid bij Notino om er iets in te laten graveren. Denk aan een mooie quote, een speciale datum of iemands initialen. Ik gaf mijn vriendinnetje laatst haar favo lipstick met haar eigen naam erin. Heb zelden zo’n enthousiaste reactie op een cadeautje gehad haha.

Heb jij al een idee wat je jouw geliefden voor Kerst wilt geven?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Anna
  30/11/2019

  Leuk artikel! Ik vind Notino zo’n fijne webshop, ze hebben echt alles op het gebied van verzorging :D. En het wordt altijd super netjes verpakt!

 • Reageren
  Sanja
  30/11/2019

  Nooit van deze webshop gehoord! Ik ga hem zeker even opslaan voor de komende feestdagen 🙂
  Sanja onlangs geplaatst…Fruit hapje van de week – 8 maandenMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  02/12/2019

  Die lipstick met naam, dat lijkt mij ook echt een geweldig cadeau om te krijgen. Misschien doe ik hem wel cadeau aan mijn moeder voor de kerst.
  Tamara onlangs geplaatst…Deze schoenentrend is terug van weggeweest, maar dit keer voor heren!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.