Kerstlook met Maybelline The Rock Nudes

Ik laat je een verleidelijke en stoere ooglook zien met Maybelline The Rock Nudes. Hopelijk haal je hier wat inspiratie uit voor Kerst!

12 kleuren met een edgy en rock-achtige uitstraling, dat is het wat het The Rock Nudes Palette van Maybelline je te bieden heeft. Zeker met Kerst blijven mijn ooglooks niet onopvallend en dan is zo’n palette zeer welkom.

De kleuren in het palette lopen behoorlijk uiteen (pluspunt!) en hebben verschillende finishes. Zo vind je hier matte kleuren in terug, maar ook shimmery kleuren en een kleur die wat meer glitter bevat. Je kunt hier heel veel verschillende looks mee maken, denk hierbij vooral aan de wat zwaardere en stoerdere looks.

Bovenste rij:

Onderste rij:

De pigmentatie is goehoeeeed! Boven verwachting eigenlijk. Hier zitten dan ook veel donkere kleuren in en die zijn over het algemeen vaak beter gepigmenteerd, of de pigmentatie is in ieder geval beter zichtbaar, dan bij lichtere kleuren. Ik vind vooral de onderste rij kleuren speciaal. De oogschaduws zijn behoorlijk romig en hierdoor blijft de kleur ook goed zitten op de huid.

Dit is de look die ik ermee maakte:

De kleuren (goud + bruin) op het bewegende ooglid en in de arcadeboog geven het geheel een edgy uitstraling, terwijl de zilveren shimmer in mijn ooghoek het geheel een feestelijke  touch geeft.

Met dit palette ga jij met de nodige dosis glamour de feestdagen in! Op mijn lippen draag ik trouwens L’Oreal Colour Riche 640 Erotique.

Het Maybelline The Rock Nudes Palette is €15,99 en is te koop bij de drogisterij en bij Bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  22/12/2016

  Prachtig! Dit palette wil ik! 🙂
  Yvonne onlangs geplaatst…Citocursus tijdens de kerstvakantie? Doe normaal!My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  22/12/2016

  Oe ja dat goud, heel mooi! Hou ik van. Vind je wimpers ook super bij deze look. Zijn dat falsies of heb je gewoon een geweldige mascara ontdekt? Ik draag met deze kerstdagen bruin/brons met wat roze, matcht leuk met mijn jurk met rode details.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn kerstmake-uplook 2016My Profile

 • Reageren
  Lindsay | lindsayvallen.nl
  22/12/2016

  Check! Opslaan voor de feestdagen 🙂 Kijk graag bij je af, altijd fijn voor leken als ik! Fijne dagen lieve Sanne!

 • Reageren
  martina
  22/12/2016

  het palette is niet echt iets voor mij, de ooglook vind ik dan wel weer heel mooi!
  martina onlangs geplaatst…21 December 2016 – Mijn favoriete kerstoutfitsMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  22/12/2016

  Wat een prachtige look!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…High End Kerst LookMy Profile

 • Reageren
  Liset
  22/12/2016

  Een mooie nude look is het geworden! Goud is sowieso heel mooi voor kerst en zeker met zo’n leuk glansje. Het palette is voor mij iets aan een donkere kant, maar ik hou van die paarstint!

 • Reageren
  Charel
  22/12/2016

  Prachtige look! Staat je erg goed!

 • Reageren
  Jamey Herben
  22/12/2016

  Prachtige look meid!

 • Reageren
  Desirée
  22/12/2016

  Die laatste kleurtjes van de laatste rij. Prachtig! Mooie look heb je gemaakt ook 🙂
  Desirée onlangs geplaatst…Christmas Countdown | Bourjois Palette Le SmokyMy Profile

 • Reageren
  jeapiebel
  22/12/2016

  Het is niet echt mijn kleur. Je hebt er wel een hele mooi ooglook van gemaakt. Prachtig!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.