Elke keer als ons lied begint..

Dit is een van onze liedjes.. Een nummer waarbij we altijd aan elkaar denken als we dit horen. Waarbij we zwijmelen, geëmotioneerd raken en denken aan de bijzondere momenten van ons samen.

Ik houd van dit nummer omdat de tekst zo treffend is. Ik krijg kippenvel bij de eerste tonen en bij dit couplet in het speciaal:

De reis is langer dan ik dacht m’n schat
En de wind niet altijd mee
Als ik dan even aan je denk
Neem je steeds m’n hart weer mee

Het staat symbool voor de lange tijd die we al samen zijn, de mooie dingen die we hebben meegemaakt, maar ook de hobbels die we soms hebben moeten nemen.

Wat was het te gek toen we samen naar het concert van Guus Meeuwis gingen en we ‘Neem je steeds mijn hart weer mee’ voor het eerst live hoorden. Ja, dat geluksmoment staat diep in mijn geheugen gegrift!

Ik ben vast niet de enige Guus Meeuwis-liefhebber onder ons en daarom vind ik het extra leuk om een speciale actie van Kruidvat, Procter & Gamble en mijn favoriete Brabantse zanger bij jullie onder de aandacht te brengen. Deze actie staat geheel in het teken van ‘Geluk (met een zachte G)’. Wist jij dat Nederland op de zesde plaats staat in de World Happiness Report 2017 van de meest gelukkige landen ter wereld?

In de campagneperiode die loopt van 24 april tot en met 7 mei krijg je een exclusieve cd van Guus Meeuwis genaamd ‘Grootse Hits’ gratis bij aankoop van twee actieproducten van Procter & Gamble. Op deze cd staan niet alleen zijn grootste hits, maar ook nog eens twee nooit eerder op cd uitgebrachte nummers ‘Tabee’ en ‘Zonder Jou’. Ha! Over gelukje gesproken!

Geluk vier je niet alleen met de muziek van Guus Meeuwis maar óók door jezelf goed te verzorgen met de producten van P&G. Voor Gillette en Gillette Venus-scheermesjes, Olaz, Oral-B borstels of Swisse geldt dat je de cd al kunt scoren bij aankoop van één product, waar je dan ook nog eens 25% korting bovenop krijgt.

Ik gebruik al jaren producten die tot de P&G-familie behoren. Zo scheer ik mij het liefst met de Gillette Venus Swirl, was ik mijn haar graag met de heerlijk geurende Aussie-producten, smeer ik mijn snoetje vaak in met de crèmes van Olaz, en ben ik een trouwe gebruiker van Pampers voor James.

Nog even de actievoorwaarden onder elkaar:

– Je ontvangt de cd Grootste Hits van Guus Meeuwis gratis bij aankoop van 1 actieproduct van Gillette en Venus navulmesjes, Olaz, Oral-B opzetborstels en Swisse.

– Bij aankoop van 2 producten van Always, Always Discreet, Antikal, Ariel, Aussie, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Oral-B, Pampers billendoekjes, Tampax en Venus (met uitzondering van mini’s, geschenksets en Swisse proefverpakkingen).

– Op Swisse, Olaz, en Gillette navulmesjes (6st, 8st, 10st, 12st) geldt ook nog eens 25% korting.

– Er zijn 10 x 2 tickets beschikbaar voor het concert ‘Groots met een zachte G’ in juni. Deze 20 geluksvogels mogen bovendien backstage voor een groepsfoto met Guus Meeuwis. Kruidvat-shoppers kunnen de unieke code op hun kassabon invullen op de landingspagina www.kruidvat.nl/guusmeeuwis. De actiecode kan tot 14 mei 23:59 worden geactiveerd. De winnaars worden uiterlijk 19 mei 2017 gemaild.

IK GEEF DRIE BEAUTYPAKKETTEN WEG

Naast dit alles verloot ik nog drie beautypakketten vol met heerlijke producten van P&G onder mijn volgers (t.w.v. ruim €100). In dit pakket zit het volgende:

 • Olaz Eyes Ultimate oogcrème (€ 24,99)
 • Swisse Energie-B complex (€ 19,99)
 • Gillette Venus Snap (€ 14,49)
 • Gillette Fusion Proshield (€ 11,99)
 • Aussie Repair Miracle (€ 6,99)
 • Head & Shoulders 3-Action Extra Volume (€ 4,99)
 • Oral-B 3DWhite Luxe Perfection Tandpasta (€ 4,41)
 • ‘Grootste Hits’ cd van Guus Meeuwis (plus 2 nooit eerder op cd verschenen nummers) t.w.v. € 19,99

Wil jij winnen? Vertel me dan wat jouw lievelingsnummer van Guus Meeuwis is. En ik ben natuurlijk ook benieuwd wat jouw favoriete product van P&G is!


Samenwerking

Foto: © PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT via Shutterstock.

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reageren
  Ilse
  26/04/2017

  Ons favoriete nummer is Ik ook van jou.
  Tijdens onze bruiloft was dit een van onze ceremonie liedjes! En de videoclip van de videograaf is op dit nummer gemonteerd!
  Altijd even terug denken en nagenieten met dit nummer!

 • Reageren
  Channa
  26/04/2017

  Wat een leuke actie! Ik ben gek op de Aussi producten evenals op veel nummers van Guus Meeuwis! En als ik dan moet kiezen ga ik voor ‘Dat komt door jou’.
  Channa onlangs geplaatst…Shoppen voor de leukste kinderkleding bij VinginoMy Profile

 • Reageren
  Marijke
  26/04/2017

  En dan denk ik aan Brabant want daar brand nog licht… Ik woon nu 13 jaar in Noord Holland maar blijf altijd een Brabantse. Ik hou van Guus zijn muziek en niets is mooier dan wanneer hij zingt over Brabant.

  Aussie is mijn favoriet! Erg leuke actie, ik hoop dat ik een van de pakketten win 🙂

 • Reageren
  Ilona
  26/04/2017

  Oh wat een gave actie!!!
  Ik heb niet 1 lievelingsnummer van Guus Meeuwis maar ik blijf zijn eerste cd toch bijzonder vinden. Al die gezellige liedjes die inmiddels zo lang geleden lijken en waarmee ik met een warm gevoel terugdenk aan die tijd.
  Wij gebruiken voor onze dochter Pampers en we hebben ook nooit iets anders gebruikt. Aussie vind ik ook een heel fijn merk en Olaz natuurlijk ook (mijn oma gebruikte ook altijd al Olaz)! Ik ben zo benieuwd naar de oogcrème! Ik doe graag mee met de actie.
  Liefs…

 • Reageren
  Jolien
  26/04/2017

  Leuke actie! Ik vind Brabant het leukste nummer, het doet mij altijd denken aan mooie avondjes in de stad waarbij iedereen rond een uur of 3 ’s nachts zorgeloos mee staat te brullen! Mijn favoriete P&G product op dit moment is head&shoulders om mijn donker uitgevallen lowlights wat op te lichten (tip van de kapper ;-)). Daarnaast zou de Aussie repair miracle ook geen overbodige luxe zijn, haha.

 • Reageren
  Eveline
  26/04/2017

  Guus Meeuwis bezorgd me elke keer weer kippenvel met zijn mooie liedjes! Met mijn huidige vriend alweer 7 jaar geleden naar zijn concert geweest toen we net verkering hadden, wat was dat een mooie avond..daardoor heeft Guus Meeuwis toch altijd iets speciaals!
  Dat komt door jou is mijn nummer 1,
  Zou het super vinden om dit mooie pakket met deze speciale cd te mogen winnen.Ben erg benieuwd naar de liedjes tabee en zonder jou
  Mijn favoriete product is gillette, ik gebruik altijd de gillette satin care scheerschuim erbij en hierbij nooit last van irritatie na het scheren ondanks mijn gevoelige huid.

 • Reageren
  Denise
  26/04/2017

  Guus ♡ liefde! Mijn lieveling nummer van Guus blijft toch echt het is een nacht. Heerlijk feest nummer! Op appelpop wel eens op de grond voor het podium gezeten om zo vooraan te kunnen staan bij het concert haha en als echte tienergroupie een hand gekregen! Ga je zelf ook naar het groots met een zachte G?

  Mijn favoriete product van p&g is 3 minute conditioner/masker van Aussie.

 • Reageren
  Leonie
  26/04/2017

  Ik heb heel wat favoriete liedjes van guus… Brabant is klassiek en doet mij denken aan mijn stage in Brabant.. Maar mooiste. Liedje is haven in zicht.. Ook omdat dat nummer heel erg doet denken aan mijn overleden vader…
  Ik ben toch wel meest fan van pampers voor mijn zoontje. 1x concert geweest en helaas 2de keer kaarten verkocht omdat ik hoog zwanger het niet zo zag zitten…

 • Reageren
  Rianne
  27/04/2017

  Mijn favoriete nummer van Guus heeft vooral een emotionele lading: Geef mij nu je angst. Mijn (stief)vader heeft dit in de tijd dat hij net samen was met mijn moeder voor haar gespeeld op de piano. Een moeilijke tijd achter de rug en ze hadden net besloten samen het leven weer op te pakken en vorm te geven met ons als kinderen erbij. Onwijs mooi en nog steeds krijg ik kippenvel als ik daar aan denk, terwijl dat toch al 11 jaar geleden is ondertussen. In mijn geheugen (en hart) gegrift.

  Mooi beautypakket trouwens! Ik ben zelf erg groot fan van Aussie producten, krijg er zo’n mooie bos haar van!

 • Reageren
  Janneke
  27/04/2017

  Dat komt door jou! Ik vind dat zo’n prachtig nummer en krijg er elke keer weer kippenvel van. In september ga ik samen met mijn zus naar Guus in Groningen en dan hoop ik m natuurlijk ook te horen!

 • Reageren
  Apanda
  28/04/2017

  Leuke aktie! Laat ik t eens proberen! Ik vind vooral het nr. ‘Mooier dan ik dacht’ heel mooi. Als je kindje is geboren begrijp je ineens precies dit nummer! Groetjes

 • Reageren
  Fen
  28/04/2017

  Mijn favoriete lied is ‘dat komt door jou’. De eerste keer dat ik hem hoorde pakt het nummer me direct vast. Iedere keer als ik dit hoor krijg ik overal kippenvel haha.

  En mijn favoriete product van P&G is zijn eigenlijk alle scheermesjes! Mijn vriend gebruikt altijd de fusion en ik de Venus! Al vind ik Dreft voor het afwassen ook ideaal haha!

 • Reageren
  Sabrina
  28/04/2017

  Wat leuk! Mijn favoriet is Het is een nacht, die heb ik ook eens gezongen bij een zoveel jaar bruiloft! En olaz is wel mijn favoriete merk.

 • Reageren
  Suzanne
  28/04/2017

  Mijn lievelingsnummer van Guus is denk ik toch “het is een nacht”.
  Vorige week waren mijn ouders 25 jaar getrouwd en toen heb ik dit nummer samen met mijn zus en zusje gezongen. Wij hadden hierop een eigen tekst geschreven. Dus dit nummer heeft voor ons een speciale betekenis.
  Mijn favoriete product van p&g is denk ik mijn shampoo van head & schoulders. Werkt perfect tegen mijn roos en de citroen variant ruikt ook nog eens heerlijk!

 • Reageren
  Merel
  29/04/2017

  Als het om zwijmelnummers gaat is ‘Dar komt door jou’ mijn favoriet, maar ik moet zeggen dat ‘Brabant’ en ‘Het dondert en het bliksemt’ het op een gemiddelde zaterdagavond ook errug goed doen.

 • Reageren
  Engelina
  29/04/2017

  Mijn favoriete nummer van Guus Meewis is ”per spoor” als kind was ik dat al aan het mee blèren. Mijn favoriete product is dan toch de Oral b white tandpasta.

 • Reageren
  Nicole Jansen Rave
  29/04/2017

  Wauw Guus heeft mijn hart gestolen. Naja nu sinds 7 jaar mijn man ook 😉
  Elk jaar ging ik met mijn vriendin Daniëlle naar Groots met een zachte G. Helaas sinds 4,5 jaar door mijn zwangerschap invalide geworden en lig ik op bed in de woonkamer. Mijn droom is nog een keer naar Guus te kunnen. Maar zijn cd winnen zou ook al een geluksmoment zijn. ‘Dat komt door jou’ is één van m’n favoriete nummers. Maar eigenlijk vind ik ze bijna allemaal te gek.

 • Reageren
  Eva
  29/04/2017

  Leuk zeg! Ik vind de Gillette scheermesjes het leukste, scheren moet toch echt wel weer elke dag gaan gebeuren met dat lekkere weer. Mijn favoriete liedje is per spoor, aangezien ik dit liedje associeer met de leuke studententijd die ik gehad heb.

 • Reageren
  Emily
  30/04/2017

  Ons nummer is ook van Guus Meeuwis. Niet oorspronkelijk van zijn hand, maar van André Hazes. Het nummer ‘Geef mij nu je angst’ en dan vooral de zinnen: ‘zolang ik je niet verlies, vind ik heus wel mijn weg met jou’. Deze tekst komt volgend jaar op onze trouwkaart!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.